2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Onlarda öyle dediler de ben rahat edemedim girdim mutfağa 🤣 teşekkür ederim
Biz gebe olan arkadaşa misafire giderken paylaşım yapardık. Biri kurabiye biri salata biri tatlı vs gibi. 😏 cokda yorma artık 4 saat de az değil. Yaptıklarınla agirlarsin daha fazla kendini yorma bence.

Ay her sene takarım ve çok inanırım harika düşünmüşsün kırmızının enerjisine diyecek söz yok 😻 ben mama dağıtacağım kedi- köpek maması 🩷 gelenler bir sokak hayvanına verse bana yeter 🩷
Canım bu şekilde kedi köpek mamasını kurabiye sanıp yiyen zehirlenenler olmuş dağıtırken kedi köpek maması diye belirtmek gerekir sanırım aklında bulunsun 😁

Screenshot_20231108-025206_Microsoft 365 (Office).webp

Kızlar benim aldıklarım şuan bunlar. (Anakucağı, bebek arabası, juno, oyuncak ve kitapları eklemedim). Kıyafet konusunda eksik var mı sizce? Yenidoğan hariç daha yenidoğan almayacağım. 3/6ay için zıbından başka bişey almamışım alt eklemem lazım ama başka?😅

İnternete bakmıştır ama ölümden, zehirlenmeden bahsetmek çok ağır. Ki durumu stabil söylediği kadarıyla. Başında doktorlar var, tedbiri sizden bizden daha çok düşünmüşlerdir.
Benim.anlamadigim bebek 32 haftaya kadar karnında dursun sezeryana alirim.demesi yaşarsa Allah korusun ne zman ne olacağı belli.olmaz inş bisi olmasin ama anneyi riske atması tuhafıma gitti dikkatli.tednirli.olsun demem kmkani varsa araştırma eğitim prof bir seye gitmesi normal.bir durum değil cunku şu ikisini de bisi olmasin istegim

Ay her sene takarım ve çok inanırım harika düşünmüşsün kırmızının enerjisine diyecek söz yok 😻 ben mama dağıtacağım kedi- köpek maması 🩷 gelenler bir sokak hayvanına verse bana yeter 🩷
Kedi köpek mamaların hediyeliklerini ikram sanıp yiyenler var 😂😂😂 verirken söyle yinede elzem bir durum olmasın canım🤭🤭

Benim.anlamadigim bebek 32 haftaya kadar karnında dursun sezeryana alirim.demesi yaşarsa Allah korusun ne zman ne olacağı belli.olmaz inş bisi olmasin ama anneyi riske atması tuhafıma gitti dikkatli.tednirli.olsun demem kmkani varsa araştırma eğitim prof bir seye gitmesi normal.bir durum değil cunku şu ikisini de bisi olmasin istegim
Bebek yasiyo elhamdülillah. Yaşaması için uygun bi ortamda ki bebeği anne karnında tutmuşlar. Arkadaş evde değil hastahane ortamında gözetim altında. Yani anne bebeğin hayati riskinde acil müdahale edilecektir. Ki kapsamlı bi şehir hastahanesinde kalıyor anladığım kadariyla. Ve bunlara ek olarak eminim doktoru hastahanedeki yada kendi hocalarına konuyla ilgili bilgi alışverişi yapmıştır. Siz başka doktor görsün diyorsunuz ama şuan yatış yapılan bi hasta imza ile çıkar hastahaneden ve isteğe bağlı çıkış olduğu için de ambulans desteği sağlanmaz. Asıl hastahane dışına çıkarsa risk almış olur..
Arkadaş da doktoruda anne ve bebek için gerekli şeyleri yapiyodur eminim. Ki hersey allahin izninde bundan şüphe yok. Arkadaş ve bizler dua ediyoruz sağlıkla hayırla zamanında kavuşması için. Duanin üstünde yapılacak daha üstün bi sey görmüyorum zaten hali hazırda yapılması gerekende yapılıyor.

Bebek yasiyo elhamdülillah. Yaşaması için uygun bi ortamda ki bebeği anne karnında tutmuşlar. Arkadaş evde değil hastahane ortamında gözetim altında. Yani anne bebeğin hayati riskinde acil müdahale edilecektir. Ki kapsamlı bi şehir hastahanesinde kalıyor anladığım kadariyla. Ve bunlara ek olarak eminim doktoru hastahanedeki yada kendi hocalarına konuyla ilgili bilgi alışverişi yapmıştır. Siz başka doktor görsün diyorsunuz ama şuan yatış yapılan bi hasta imza ile çıkar hastahaneden ve isteğe bağlı çıkış olduğu için de ambulans desteği sağlanmaz. Asıl hastahane dışına çıkarsa risk almış olur..
Arkadaş da doktoruda anne ve bebek için gerekli şeyleri yapiyodur eminim. Ki hersey allahin izninde bundan şüphe yok. Arkadaş ve bizler dua ediyoruz sağlıkla hayırla zamanında kavuşması için. Duanin üstünde yapılacak daha üstün bi sey görmüyorum zaten hali hazırda yapılması gerekende yapılıyor.
İnşallah iyi olsunlar isteğimiz o

Eki Görüntüle 3331770
Kızlar benim aldıklarım şuan bunlar. (Anakucağı, bebek arabası, juno, oyuncak ve kitapları eklemedim). Kıyafet konusunda eksik var mı sizce? Yenidoğan hariç daha yenidoğan almayacağım. 3/6ay için zıbından başka bişey almamışım alt eklemem lazım ama başka?😅
Daha ne olsun bir bebek gelecekmins sağlıkla

Kızlar bebek hediyelikleri olarak marteniçka yaptırıyorum 🥹 zaten şubatta doğacak martta takmaya başlasınlar dilek tutup 🤭🤭
Bir de 50 tane pleksi ayna sipariş verdim küçük cep , çanta için atarız makyaj çantalarına dedim zaten bu tür şeyleri kadınlar kullanıyor 😀🫣 oğluşum şimdiden centilmen 🥲🥲❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Magnet açacak istemedim bu sefer düğün için yaptırmıştım kullanıyoruz onu çevremizde de var.
Canım nerden ne kadara yaptırdın fikri çok beğendim normalde sadece çikolata veririm diyordum 😃

Bilmiyorum ama risk durumun yoksa ben böyle şeylere takılmıyorum canım çünkü gün içerisinde bende bir sürü iş yapıyorum hamileyiz hasta değiliz sonuçta sanırım senin de riskli bir durumun yoktu dinlene dinlene yaptıysa zaten hiçbir şey olmaz bence en önemlisi bizlerin kafasının rahat olması ❤️
Dimi canim teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama sonra bi şeyler yapınca da kafama takılıyor 🤣🤣

Back
X