2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bendim tulum değil takım yaptırmıştım tulum da vardı içinde ben beğendim kumasini yumuşacık ama baskı rengi canlı değil öyle o da kullandıkları boyaların bebek sağlığına zararlı olmamasına dikkat etmelerinden kaynaklanıyor genel olarak beğendim
Onların 12’li setlerinden düşünüyorum ben de.Dantelli olanlardan.çekimde kullanacağım.Ama kızımın hala ismi yok😂bu aralar karar verip takım kapı süsü hediyelik işlerine başlamam lazım. Bir tane de andywawa hastane çıkışı almıştım

Canım nerden ne kadara yaptırdın fikri çok beğendim normalde sadece çikolata veririm diyordum 😃
İnstagramda kına gecem içinde şans bilekliği yaptırmıştım memnun kaldım marteniçka için tanesi 8₺ @minnoshatiralar sayfası kızlar şans bileklikleri yapıyorlar
Pleksi aynayı da nehir davetiye sayfası yine Instagramda o da tanesi 9₺ ye geldi

Ay canım ben deli gibi işte çalışıyorum bir sürü misafir ağırladım temizlik yaptım hiçbirşey olmaz gayet de iyi hareket etmiş olursun
Teşekkür ederim canım bende çalışıyorum ama fiziki değil masa başı olunca evde de çok yorulunca Sknti olur mu acaba diye kafama takıldı 🥹😊

Benimde 6-7 kilom var kızlar
Kızlar ben yarın 5-6 arkadaşıma seslendim tabu oynayalım diye 4 saattir mutfakta ufak tefek bi şeyler hazırlıyorum sizce bi şey olur mu çok kafama takıldı gereksiz kendimi mi yordum acaba bi şey olur mu diye 😢
Ben günlük çok rahat 10 saat ayaktayım fazlası vardır azı yoktur 😅

Kızlar bende şimdi doktordan geldim
Doktorum bana tekrardan folikasit yazdı nedenini anlamadım zaten vitaminin içinde var dedim o yetersi dedi 0,4tü 0,5 verdi
Demir vitaminide verdi
Demir tüm hamilelerde kullanılıyor canım ben 16. Haftada başlamış olmama rağmen demirim düşmek üzere mesela . Folik asit ne kullanıyordun? Kan falan aldılar mı ona göre mi karar verdi ki doktor

Kızlar bende şimdi doktordan geldim
Doktorum bana tekrardan folikasit yazdı nedenini anlamadım zaten vitaminin içinde var dedim o yetersi dedi 0,4tü 0,5 verdi
Demir vitaminide verdi
Benim de 16. Haftadan beri kullandığım hem multivitamin de hem demir ilacında folik asit var

Kızlar benim doktorum gitti diğerlerinden de 24 kasıma kadar randevu bulamadım. 24üne aldım. En son detaylı için 21 haftalıkken gitmiştim 26 haftalık olacağım o tarihte kaçırdığım birşey olur mu acaba size şeker yüklemesi dışında bir şey yapıldı mı yükleme 17de yaptırmıştım

Kızlar benim doktorum gitti diğerlerinden de 24 kasıma kadar randevu bulamadım. 24üne aldım. En son detaylı için 21 haftalıkken gitmiştim 26 haftalık olacağım o tarihte kaçırdığım birşey olur mu acaba size şeker yüklemesi dışında bir şey yapıldı mı yükleme 17de yaptırmıştım
Olmaz canım bende 20. Haftada ve 25. Haftada gittim kontrole bir sıkıntı olmadı

Demir tüm hamilelerde kullanılıyor canım ben 16. Haftada başlamış olmama rağmen demirim düşmek üzere mesela . Folik asit ne kullanıyordun? Kan falan aldılar mı ona göre mi karar verdi ki doktor
Folikasit multivitaminimin içinde vardı 0,4
Kan aldılar ama daha sonuç çıkmadan yazdı ilaçları

Hanımlar özellikle tesettürlü olanlar hamile giyimi için pantolon vs alan var mı hiç pantolonlarım olmuyor 2 beden büyük alsam 3 ay da olur 1 alsam ileri zaman da olmaz açık olsam tayt alırdım o şansta yok fikir verir misiniz

Hanımlar özellikle tesettürlü olanlar hamile giyimi için pantolon vs alan var mı hiç pantolonlarım olmuyor 2 beden büyük alsam 3 ay da olur 1 alsam ileri zaman da olmaz açık olsam tayt alırdım o şansta yok fikir verir misiniz
Ben lcw den 1 tane hamile pantolonu aldım. 27 haftalığım 172 boy 77 kg 37 beden büyük bile geliyor. Bu şekilde hesaplayarak kendine uygun olacak lekikde alabikşrsin canım. Ayruca yine kcw de maternity koleksiyonunda bol paça taytlar var

Back
X