2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Eki Görüntüle 3331770
Kızlar benim aldıklarım şuan bunlar. (Anakucağı, bebek arabası, juno, oyuncak ve kitapları eklemedim). Kıyafet konusunda eksik var mı sizce? Yenidoğan hariç daha yenidoğan almayacağım. 3/6ay için zıbından başka bişey almamışım alt eklemem lazım ama başka?😅
Merhaba canim ben yenidogan cok az aldim 3-6 a yogunlaşıyorum. Bide battaniye gormedim listede

Kızlar tecrübeli anneler bebek kıyafetlerindeki beklemis sarı sandık lekelerini nasıl cikartcaz bilgisi olan var mı ne yöntem kullanilmali acaba😊😊

Merhabalar bebeğin önden demesi illa kesin çok hızlı geliştiği anlamına gelmez. Bunların artı eksi değerleri var. Ha daha da önden bile olabilir hatta prematüre bile kalabilir çocuk 8 ci ayda aslında bu mevzu biraz daha netleşiyor. Benim ilk çocuğum 1 ay önden gidiyordu dr çocuk şeker hastası bence dedi hatta kafa aşırı büyük boyu ve bacakları aşırı kısa dedi . Ben başka şehirde başka dr gittim o da kafası büyük ama normal erkek çocukları genelde bu şekilde oluyor dedi. Ailede iri doğan olup olmadığını sordu ki ben iri doğmuşum. Sonra ben başka hastanelere de gittim devlet hastanesinde hem dr ultrasonunda hemde radyoloğun ultrasonuna girdim arada 500 gr gibi bir fark çıktı. Çocuk 37 haftada dünyaya geldi 4100 gram 53 cm normal bir çocuktu. Benim eltime de iri dediler 41 haftada doğum yaptı 3075 gram doğdu. Makinelere güvenme üzülmeye değmez. Ben çok ağlamıştım engelli mi acaba kafası büyük diye o yüzden çocuğun normaldir ☺️
Maşallah ❤️ inşallah normaldir herşey yolundadır teşekkür ederim mesajınız için rahatladım 😍❤️

Kızlar tecrübeli anneler bebek kıyafetlerindeki beklemis sarı sandık lekelerini nasıl cikartcaz bilgisi olan var mı ne yöntem kullanilmali acaba😊😊
Kız kardeşim oğlunun bazı kıyafetlerini saklamış. Şimdi benimde oğlum olacak diye çıkardı bana vermek için. Onlarda da beklemiş sarı lekeler vardı. Biraz karbonatlı sütlü sıcak suda beklettik. Sonra üzerine leke çıkarıcı sıkarak makinede yıkadık. Bazıları ıslakken hiç çıkmamış gibiydi. Bu lekeler güneşte de gidiyormuş bazen. Güneş görsün diye balkona astık. Cidden de bazıları Güneş gördükten sonra çıkmıştı. Ama yoğun olanlarda kalanlar oldu malesef. Tamamen yüzde yüz çıkarmanın yönetimi biz hala bulamadık

Kız kardeşim oğlunun bazı kıyafetlerini saklamış. Şimdi benimde oğlum olacak diye çıkardı bana vermek için. Onlarda da beklemiş sarı lekeler vardı. Biraz karbonatlı sütlü sıcak suda beklettik. Sonra üzerine leke çıkarıcı sıkarak makinede yıkadık. Bazıları ıslakken hiç çıkmamış gibiydi. Bu lekeler güneşte de gidiyormuş bazen. Güneş görsün diye balkona astık. Cidden de bazıları Güneş gördükten sonra çıkmıştı. Ama yoğun olanlarda kalanlar oldu malesef. Tamamen yüzde yüz çıkarmanın yönetimi biz hala bulamadık
Benimde arkadaşım verdi bazilari dediğin gibi beklemekten sararmış deneyim bakalım cikacak mi bende 🌸 teşekkür ederim

Hanımlar özellikle tesettürlü olanlar hamile giyimi için pantolon vs alan var mı hiç pantolonlarım olmuyor 2 beden büyük alsam 3 ay da olur 1 alsam ileri zaman da olmaz açık olsam tayt alırdım o şansta yok fikir verir misiniz
Ben kot giymediğim için o beli lastikli hamile pantolonlarından almadım. Şuan aynı sıkıntıyı yaşıyorum havaların soğumasını bekliyorum aslında triko takım giyeceğim onların belleri rahat oluyor yine bir de triko elbise

Hanımlar özellikle tesettürlü olanlar hamile giyimi için pantolon vs alan var mı hiç pantolonlarım olmuyor 2 beden büyük alsam 3 ay da olur 1 alsam ileri zaman da olmaz açık olsam tayt alırdım o şansta yok fikir verir misiniz
Ben de bi markanın outlet dönemi olmuştu geçenlerde yüzde 70 sepet indirimi falan varken 3 tane pantolon aldım 2 hatta 3 büyük beden olacak şekilde, doğum sonrası daraltamazsam da içim acımaz zaten çok ucuza geldi öyle denk getirebilirseniz bu indirim döneminde zaten çok az zaman kaldı çok kaliteli şeylere de gerek yok

Benimde boy 163 kilom 55 LCW den siyah eşofman altı ve Triko takım aldım.Fiyatı da uygundu XL beden aldım deneyerek.Şimdi de elbise almayı düşünüyorum.Bence pantolon alacaksan bile bir siyah bir beyaz yeterli olur.Elbiselerle daha rahat ederiz gibi geliyor bu dönem hem gebelikten sonra da giyebiliriz.
Elbise'de bunu almayı düşünüyorum.

Lcw aldım normalde 38 giyerim 40 aldım hatta 42 de olurmus ama ben çok kilo aldım söylemeyeyim

De facto dan da 2 triko elbise aldım m aldım gayet oldu kaibi genisti

Onların 12’li setlerinden düşünüyorum ben de.Dantelli olanlardan.çekimde kullanacağım.Ama kızımın hala ismi yok😂bu aralar karar verip takım kapı süsü hediyelik işlerine başlamam lazım. Bir tane de andywawa hastane çıkışı almıştım
Ben diğer takimini böyle bir şey yaptıracağım nakışlı yapan bir sayfa buldum gayet güzel gözüküyor ama kızımın isminde tereddüt yaşamaya başladım belki değiştirebilirim diye sipariş vermiyorum daha

Eklentiler

• Screenshot_20231015-164829_Facebook.webp
    Screenshot_20231015-164829_Facebook.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 61
Nevresim olarak hangi marka aldınız online almak istiyorum kararsızım hala
Ebebekteki nevresimler güzel mi? Acaba

Hahaha bende de o derd var, Arap sabununa kaynar suya bir gece basmayı planlıyorum, çıkmazsa bir gecede venish kosla tarzı beyazlatıcı denerim. Sonra sabun tozuna makineye atarım diye düşünüyorum. Ama hala denemedim. Önümüzdeki haftalarda başlayacağım inşallah

Kızlar bir ara vajinama vuruyordu bebek sonra olmadı ama 2 gündür yine vuruyor sanki çıkacak gibi artık çok kuvvetlendiği için korkutuyo da normal mi acaba ya pıt pıt vuruyor kaslarımı sıkıyorum sanki bir şey olsa engelleyebilcem ama o kadar rahatsız edici ki. Yaşayan var mı bunu?

Back
X