2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım bu şekilde kedi köpek mamasını kurabiye sanıp yiyen zehirlenenler olmuş dağıtırken kedi köpek maması diye belirtmek gerekir sanırım aklında bulunsun 😁

Kedi köpek mamaların hediyeliklerini ikram sanıp yiyenler var 😂😂😂 verirken söyle yinede elzem bir durum olmasın canım🤭🤭
Gelecek olan çevremizin çoğu veteriner hekim ve genelde hayvan besliyorlar anlarlar herhalde 😂😂😂 üzerinde zaten bu hediye patili dostlarımız için falan yazıyor neyse yine de söyleriz bir de zehirlenme vakası falan olmasın 🤪🤪

Hahaha bende de o derd var, Arap sabununa kaynar suya bir gece basmayı planlıyorum, çıkmazsa bir gecede venish kosla tarzı beyazlatıcı denerim. Sonra sabun tozuna makineye atarım diye düşünüyorum. Ama hala denemedim. Önümüzdeki haftalarda başlayacağım inşallah
Instagram'da denk geldim şimdi güneş belirgin olarak gideriyormus deniyerek gorcez bakalim ise yararsa yaz yinede canım 😊

Kızlar müslin örtü almak istiyorum akıp da yumuşak güzel çıkanlar tavsiye verebilir mi
Ben müslin örtü işini şöyle yaptım annem müslin kumaş aldı yumuşaklığı falan güzel olan onu kendisi kullanıma göre dikecek hem daha uyguna denk geliyor hem de daha kullanışlı vaktiniz ya da yapacak kişi varsa öyle de yapabilirsiniz

Hanımlar özellikle tesettürlü olanlar hamile giyimi için pantolon vs alan var mı hiç pantolonlarım olmuyor 2 beden büyük alsam 3 ay da olur 1 alsam ileri zaman da olmaz açık olsam tayt alırdım o şansta yok fikir verir misiniz
Lcwden 2 pantalon almıştım beli lastikli normal kumaş pantalon biraz da büyük aldım hamile giyim değildi çok rahat kullanıyorum. Birde şu hamile pantalon bel genişletici aparatlarından aldım bugün geldi geç bile kalmışım

Ben müslin örtü işini şöyle yaptım annem müslin kumaş aldı yumuşaklığı falan güzel olan onu kendisi kullanıma göre dikecek hem daha uyguna denk geliyor hem de daha kullanışlı vaktiniz ya da yapacak kişi varsa öyle de yapabilirsiniz
Bende bu şekilde yapmayı düşünüyorum kumaşçıdan müslin pazen tarzı kumaşlar alıp diktireceğim hatta annem tığlayacak bir anı kalsın emek olsun istiyorum 😊 acemi işi bir örgü battaniye de ben ördüm hoş oldu

Mantıklı aslında nerden alabiliriz kumaşı

Şekere ne dedi canım
Canım her şeyi yasakladılar
Hatta ben ne yiycem dedim 🤣3 ay sabrediceksin dedi 3 ana ögün 3 ara ögün ve hepsinde çok çok az yiyceksin dedi
Sık ve az beslenicekmişim
(Şekerli tüm gıdalar, patates, makarna, pirinç ,çikolata, paketli gıdalar, içecekler, kızartmalar, bol yağlı ve tuzlu ürünler, yemeklerin suları, çok tatlı meyveler, ekmek, diyet ekmeklerinden 2 dilim yeme hakkım var, işlenmiş gıdalar hepsi yasak )Zaten ben diyete başlamıştım ve aşırı dikkatliyim hatta bugün tarttıldım orda rutin tartıyorlar tok karna ve kalın giyinmeme rağmen 2 kilo eksik çıktık doktor çok sasırdı böyle devam et dedi
Şeker makinesi verdiler onu kullanıcam ama onu kullanmadan önce bana bi egitim vericeklermiş
10 gün sonrada şeker doktoruna geliceksin o gün insülin verilip verilmiyceğine karar vericeklermiş
Her ay 2 kez şeker doktorunda randevum olucak
Bugün bir sürü test yaptılar zaten 2 idrar aldılar 7-8 tüp kan aldılar
Sonuçları yarın haber verirler
Yani bende şeker oldugu kesinleşti doktorda gözümü çok korkuttu bundan sonra şeker kelimesini bile ağzıma kolay kolay almam 🤣

Kızlar bir ara vajinama vuruyordu bebek sonra olmadı ama 2 gündür yine vuruyor sanki çıkacak gibi artık çok kuvvetlendiği için korkutuyo da normal mi acaba ya pıt pıt vuruyor kaslarımı sıkıyorum sanki bir şey olsa engelleyebilcem ama o kadar rahatsız edici ki. Yaşayan var mı bunu?
Evet akşam aynısı oldu. Başı yukarıda ayakları aşağıda diye düşündüm sanki aşağıyı tekmeliyor çıkmak için normal bence

Hatta ben ne yiycem dedim 🤣3 ay sabrediceksin dedi 3 ana ögün 3 ara ögün ve hepsinde çok çok az yiyceksin dedi
(Şekerli tüm gıdalar, patates, makarna, pirinç ,çikolata, paketli gıdalar, içecekler, kızartmalar, bol yağlı ve tuzlu ürünler, yemeklerin suları, çok tatlı meyveler, ekmek, diyet ekmeklerinden 2 dilim yeme hakkım var, işlenmiş gıdalar hepsi yasak )Zaten ben diyete başlamıştım ve aşırı dikkatliyim hatta bugün tarttıldım orda rutin tartıyorlar tok karna ve kalın giyinmeme rağmen 2 kilo eksik çıktık doktor çok sasırdı böyle devam et dedi
Şeker makinesi verdiler onu kullanıcam ama onu kullanmadan önce bana bi egitim vericeklermiş
10 gün sonrada şeker doktoruna geliceksin o gün insülin verilip verilmiyceğine karar vericeklermiş
Yani bende şeker oldugu kesinleşti doktorda gözümü çok korkuttu bundan sonra şeker kelimesini bile ağzıma kolay kolay almam 🤣
Aa dayanın az kaldı 😃 bende kendimden şüpheleniyorum henüz test yaptırmadım bakalım hayırlısı

Aa dayanın az kaldı 😃 bende kendimden şüpheleniyorum henüz test yaptırmadım bakalım hayırlısı
Mecbur dayanmak zorundayım bebişim yemeklerden daha kıymetli ve diyet sanki bana kendimi daha iyi hissettiriyor😊😊
Bende hiç bir belirti yoktu kilo alımım ve bebişin önde gitmesi dışında
Umarım sizin sonucunuz temiz çıkar🫶🏼

Kızlar bir ara vajinama vuruyordu bebek sonra olmadı ama 2 gündür yine vuruyor sanki çıkacak gibi artık çok kuvvetlendiği için korkutuyo da normal mi acaba ya pıt pıt vuruyor kaslarımı sıkıyorum sanki bir şey olsa engelleyebilcem ama o kadar rahatsız edici ki. Yaşayan var mı bunu?
Benim bebeğin hareketlerini hep vajinada hissediyorum bazen altıma yapıcak gibi oluyorum bugün doktora sordum normal dedi
Hep soruyorum hep normal diyorlar

Çok geçmiş olsun 🙏🏻 kolay geçirirsin bundan sonraki süreci az kaldı inşallah ❤️🙏🏻

Back
X