2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım bildiğin hıçkırık kasıgında hissediyosun ritmik olarak pıt pıt pıt yapıyor benimki 10-12 dk sürüyor
Ama insan tedirgin oluyor iater istemez
Geçen hafta benim de üst üste çok oldu ben de bi tedirgin oldum bir şey mi yaptım diye ama bu hafta azaldı mesela

Atlet nasıl peki içine gümüş kapak koyulabilir mi? Ben normalde sütyen kullanmıyorum evde hiç ondan alasım yok ama kapak için almam lazım diye düşünmüştüm
Süngerli emzirme atleti aldım ben sütyene gerek kalmadan. Çok kullanışlı hastanede de direk süngerli emzirme atleti kullanıcam siz de bakabilirsiniz

Bugün değişik hislerim var kızlar. 5 sn kadar kalbim hızlı hızlı atıyor sanki çıkacak gibi sonra düzeliyor sonra tekrar 🙄 ve afedersiniz iç çamaşırımda su gibi bir şeyler görüyorum. İdrar mı yoksa amniyon sıvısı mı yoksa akıntı mı anlamadım ya nasıl anlarım

Hanımlar özellikle tesettürlü olanlar hamile giyimi için pantolon vs alan var mı hiç pantolonlarım olmuyor 2 beden büyük alsam 3 ay da olur 1 alsam ileri zaman da olmaz açık olsam tayt alırdım o şansta yok fikir verir misiniz
Eğer bacaklarınız kilo almadıysa size bel genişletici öneririm.
IMG_3342.webp

Bugün değişik hislerim var kızlar. 5 sn kadar kalbim hızlı hızlı atıyor sanki çıkacak gibi sonra düzeliyor sonra tekrar 🙄 ve afedersiniz iç çamaşırımda su gibi bir şeyler görüyorum. İdrar mı yoksa amniyon sıvısı mı yoksa akıntı mı anlamadım ya nasıl anlarım
O akıntı olayını ben de çözemedim bazen sümüksü görüyorum tamam bu akıntı diyorum ama bir de damla seklinde görüyorum gün içinde zaten 4 kere falan iç çamaşır değiştiriyorum ve mecbur hergün makina çalıştırıyorum :(

Benim bebeğin hareketlerini hep vajinada hissediyorum bazen altıma yapıcak gibi oluyorum bugün doktora sordum normal dedi
Hep soruyorum hep normal diyorlar
Bende bu aralar vajinada çok hissediyorum öyle bi vuruyorki canım acıyor resmen sanki çıkıcakmış gibi hissediyorum o vurdukça vajinama bıçak saplanıyor resmen henüz doktora sormadım daha ay sonu gittiğimde sorucam

Off aynı her akşam çekirdek kuruyemiş çikolata çay kola var ya masterchef izlerken gidiyor 😅 yememem lazım tuzsuz çekirdek aldırdım çare olarak
Kabak çekirdeği yemeye başladım her akşam. Bebek için çok faydalı. Ayçekirdeği kabakla değiştirebilirsiniz 🥰

Bende bu aralar vajinada çok hissediyorum öyle bi vuruyorki canım acıyor resmen sanki çıkıcakmış gibi hissediyorum o vurdukça vajinama bıçak saplanıyor resmen henüz doktora sormadım daha ay sonu gittiğimde sorucam
Ben dünden sordum bundan sonra daha çok hissedersin çünkü bebek aşagı inmeye başlıycak dedi

Benimde akıntılarım çoğaldı bazen su gibi bazen sümüksü buraya yazmıştım hatta
Dün hem idrar testi hemde vajinadan örnek alınmasını istedim ikiside temiz çıktı
Demekki normal

Back
X