2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
O akıntı olayını ben de çözemedim bazen sümüksü görüyorum tamam bu akıntı diyorum ama bir de damla seklinde görüyorum gün içinde zaten 4 kere falan iç çamaşır değiştiriyorum ve mecbur hergün makina çalıştırıyorum :KK43:
Ben de aşırı çamaşır değişiyorum ama bu iki gündür büyük halka gibi görüyorum ben galiba ped alcam eczanede varsa ya

Benimde akıntılarım çoğaldı bazen su gibi bazen sümüksü buraya yazmıştım hatta
Dün hem idrar testi hemde vajinadan örnek alınmasını istedim ikiside temiz çıktı
Demekki normal
Ben de 3 gün önce doktorda idim suyun normal dedi ama o zaman böyle sıvı değildi daha farklıydı. Bence de su değil ya boşuna evham yapıyorum. Yani inş😀

Kızlar bebeklerinizin hıçkırıklarını hissediyormusunuz?
Ben ilk üç gün önce hissettim çok korktum hatta eşime dedim oda elini göbegime koydu oda bian hastaneye gidelim dedi çok korktu çünkü uzun bir süre geçmedi dün 2 kere oldu dk tuttum 8-10 dk sürdü
Şimdi yine başkadı 12 dk oldu ve hala hıçkırıyor ve bu beni aşırı korkutuyor ve doğrusu çok rahatsız ediyor😞
Ya niye korkuyorsunuz ben bu gebeligimde hiç hissetmedim daha ama oğlum karnımda çok hıçkırirdi bana çok tatlı gelirdi doğunca da öyle oldu çok hıçkıran bir bebekti. Hickirinca midesi genişliyor büyüyor derler bizim buralarda 🤣🤣

Ya niye korkuyorsunuz ben bu gebeligimde hiç hissetmedim daha ama oğlum karnımda çok hıçkırirdi bana çok tatlı gelirdi doğunca da öyle oldu çok hıçkıran bir bebekti. Hickirinca midesi genişliyor büyüyor derler bizim buralarda 🤣🤣
Ben ufacık şeye evham yaptıgım için korkuyorum galiba😒
Tamam çok tatlı ama max 2-3 dk sürse süper olucak 10-12 dk çok uzun benim için😂

Benimki de sanki yeni yeni cikiyo gibi arada göbek deliginin orda hissediyorum demek yakında gene inecek 🤦‍♀️püüü
Baksana artık bebişi dönenler bile var
Pazartesi günü bebek daha dönmemiş dedi bende sasırdım dönmesimi gerekiyordu erken değil mi diye

Ya öyle mi burada turna yemişi deyince bunu veriyorlar ve diğer adının yaban mersini olduğunu söylüyor baharatcilar
biraz farklılar :)
IMG_3350.webp
IMG_3351.webp

Baksana artık bebişi dönenler bile var
Pazartesi günü bebek daha dönmemiş dedi bende sasırdım dönmesimi gerekiyordu erken değil mi diye
Dönme konusunda benimki fıldır fıldır. Yani hissediyorum ben sağa sola gidiyo yada ordan oraya dönüyor.

Mecbur dayanmak zorundayım bebişim yemeklerden daha kıymetli ve diyet sanki bana kendimi daha iyi hissettiriyor😊😊
Bende hiç bir belirti yoktu kilo alımım ve bebişin önde gitmesi dışında
Umarım sizin sonucunuz temiz çıkar🫶🏼
Merhaba kaç kilo almistiniz ve bebek ne kadar önde gidiyordu acaba?

Ben de aşırı çamaşır değişiyorum ama bu iki gündür büyük halka gibi görüyorum ben galiba ped alcam eczanede varsa ya
Ped, peçete koymak vs enfeksiyon riskini artırıyormuş o sebeple takmıyorum ben bir tek misafirliğe giderken veya dışarı bi cafeye falan giderken takıyorum.

Ped, peçete koymak vs enfeksiyon riskini artırıyormuş o sebeple takmıyorum ben bir tek misafirliğe giderken veya dışarı bi cafeye falan giderken takıyorum.
Yok ben de ped takmam da hani amniyon sıvısı mı normal sıvı mı diye test pedleri var ya onu diyorum ☺️

Hanımlar 2. Doz tetanoz sonrasi vucut kirginligi soguk alginligi gibi seyler yasayan oldu mu 😔 usuttum mu yoksa dun 2. Dozu oldmustum asi kaynakli mi halsizligim var cozemedim. Bedenim 2 kat ağırlaştı sanki
ben bugün 2. dozu vuruldum ama öyle bi gelişme yok şimdilik ama ilkinde vurulduğum akşam grip olmuştum 1 hafta da geçti

Back
X