2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar doğumun kolaylaşması için abese suresinin 20. Ayetini okuyabilirsiniz bende başladım artık bir hocanın videosunda görmüştüm yorumlarıda okudum çok faydasını gören varmış bizlerede nasip olur inşallah kolay doğum

Eklentiler

• 64E127B7-840C-4ED2-A9BD-D47DADB3BF62.webp
    64E127B7-840C-4ED2-A9BD-D47DADB3BF62.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 84
Sabaha karşı 5-6 gibi tuvalete kalktıntan sonra uyuyamıyorum kızlar ya 50 kere sağa sola dönüyorum 7.30 gibi uyuyakalıyorum 10 da uyanıyorum böyle olan varya gece uykum kaçıyor

Sabaha karşı 5-6 gibi tuvalete kalktıntan sonra uyuyamıyorum kızlar ya 50 kere sağa sola dönüyorum 7.30 gibi uyuyakalıyorum 10 da uyanıyorum böyle olan varya gece uykum kaçıyor
Ben 🤦‍♀ bazen 2 3 gibi uyanıp 1 saat kadar uykuya dalamiyorim. Yada dediğin saatlerde uyanıyorum ama p zaman da geri uyuyamıyorum hiç.

Bende öyleyim acaba bu bebeklere hazırlık mı diye düşündüm bi ara her gün aynı saatlerde kalkıyorum ve uykumu almış oluyorum tekrar uyuyakalıyorum bir de benim yeniden akşamüstü uykuları başladı

Kızlar doğumun kolaylaşması için abese suresinin 20. Ayetini okuyabilirsiniz bende başladım artık bir hocanın videosunda görmüştüm yorumlarıda okudum çok faydasını gören varmış bizlerede nasip olur inşallah kolay doğum
Ben bunun sancılar başlayınca okunması gerektiğini biliyorum canım, ben öncekilerden hep sancıları çekerken okudum.

Bennnn hamileliğin başından beri böyleyim, hele bir deerken uyuduysam dön dur😁😁 bu da bu hamileliğime özel, diğerlerinde hiç böyle bir şey hatırlamıyorum.

Ben bunun sancılar başlayınca okunması gerektiğini biliyorum canım, ben öncekilerden hep sancıları çekerken okudum.
Sancı sırasında diye hoca belirtmemiş doğumun kolay olması için okunması tavsiye edilir demiş yorumlardada hiç görmedim sancı sırasında diye şimdiden okumakta fayda sağlar bence sancı sırasındada okuruz tabi uyutulmazsak😊

Bennnn hamileliğin başından beri böyleyim, hele bir deerken uyuduysam dön dur😁😁 bu da bu hamileliğime özel, diğerlerinde hiç böyle bir şey hatırlamıyorum.
Biraz da erken yatıyorum sanırım 22.30-23.00 arası gibi yatıyorum genelde 12-1 gibi yatsam kalkmam

O saatte uyanilmanin bi kaç sebebi var. Bazı kişiler gece uyanmalarina alışmak için diyo bazı kişiler de gecenin ibadet için kıymetli olan saatlerinde bebek uyandiriyo diyo. Ben ikisini de mantıklı buluyorum. Bide bole gece uyanmalarimiz şimdiden başlamasa doğum sonrası baya sıkıntı çekeriz diye düşünüyorum. Düşünsene 9 ay uyuyorsun uyanmadan. 1 günde dengen değişiyor gece zibilyon kere uyku uyaniklik yasiyosun. Doğuma yaklaştıkça uyanma sayımız artar diye düşünüyorum

Eklentiler

• 20231109_202617.webp
    20231109_202617.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 20231109_202600.webp
    20231109_202600.webp
    36 KB · Görüntüleme: 55
  • 20231109_202544.webp
    20231109_202544.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 20231109_202533.webp
    20231109_202533.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 59
O saatte uyanilmanin bi kaç sebebi var. Bazı kişiler gece uyanmalarina alışmak için diyo bazı kişiler de gecenin ibadet için kıymetli olan saatlerinde bebek uyandiriyo diyo. Ben ikisini de mantıklı buluyorum. Bide bole gece uyanmalarimiz şimdiden başlamasa doğum sonrası baya sıkıntı çekeriz diye düşünüyorum. Düşünsene 9 ay uyuyorsun uyanmadan. 1 günde dengen değişiyor gece zibilyon kere uyku uyaniklik yasiyosun. Doğuma yaklaştıkça uyanma sayımız artar diye düşünüyorum
Böyle olmasının sebebi ne acaba
Alıntı yapmamışım ya🤦‍♀️

bende de galiba hiçkırmalar başladı bebek çok haraketlendi kaç gündür dün o kadar tedirgin oldukki bizde as kalsın acile gidiyorduk bazen karnım kalp gibi bir kaç saniyeden bir atıyodu bazende bebek oyle haraket ediyorki sanki arkasından kovalayan var bazende hiçkirik oluyor tedirgin oluyorum normal mi acaba

Back
X