2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
O saatte uyanilmanin bi kaç sebebi var. Bazı kişiler gece uyanmalarina alışmak için diyo bazı kişiler de gecenin ibadet için kıymetli olan saatlerinde bebek uyandiriyo diyo. Ben ikisini de mantıklı buluyorum. Bide bole gece uyanmalarimiz şimdiden başlamasa doğum sonrası baya sıkıntı çekeriz diye düşünüyorum. Düşünsene 9 ay uyuyorsun uyanmadan. 1 günde dengen değişiyor gece zibilyon kere uyku uyaniklik yasiyosun. Doğuma yaklaştıkça uyanma sayımız artar diye düşünüyorum
Evet daha çok artar ama zaten doğumdan sonra uykusuz kalıcaz bari şimdi rahat uyuyalım bide benim uykum hafif uyanıyorum çabuk

Evet daha çok artar ama zaten doğumdan sonra uykusuz kalıcaz bari şimdi rahat uyuyalım bide benim uykum hafif uyanıyorum çabuk
Bende öyleyim ama bu uyanma konusunda şikayet etmiyorum. Gecen gün bi şeyden şikayet ettim 2 gün burnumdan geldi 🙄 o yüzden hiç sorun değil şahsen elbet uyuyacagimiz zamanlar gelir 🤗

bende de galiba hiçkırmalar başladı bebek çok haraketlendi kaç gündür dün o kadar tedirgin oldukki bizde as kalsın acile gidiyorduk bazen karnım kalp gibi bir kaç saniyeden bir atıyodu bazende bebek oyle haraket ediyorki sanki arkasından kovalayan var bazende hiçkirik oluyor tedirgin oluyorum normal mi acaba
Ben 2-3 haftadır hissediyorum hıçkırıkları aşt karın kısmında ilk hamileliğim ama herşeyi erken hissediyorum ben hep kıpır kıpır yerşnde durmuyor maşallah doğduktan sonrasını düşünemiyorum

Ben aldığım belikte cibinlik çarşaf yorgan yastık falan hepsi içinde aldım ebebkten
Havlu dediğiniz banyo havlusunu soruyorsunuz sanırım onuda keseli olarak civilden aldım %100 pamuk
Bende english home da nevresim takimi gordum kuzulu cok begenmistim bugun baktim yok sitesinde kaybolmuş. Şimdi bekliyorum ebebekte de bakicam o zaman cok tesekkur ederim. Evet banyo havlusu çok var trendyolda bazilarina yorumlarda yıkadıktan sonra sertlesiyor yazmıştılar. Araştırıyorum bende. Bide civilden bende bir kaç şey sipariş ettim body bere zıbın corap falan , iyimi kalitesi? Daha gelmedi benimkiler

Ben 2-3 haftadır hissediyorum hıçkırıkları aşt karın kısmında ilk hamileliğim ama herşeyi erken hissediyorum ben hep kıpır kıpır yerşnde durmuyor maşallah doğduktan sonrasını düşünemiyorum
Evet benimkide kipir kipir korkutuyor beni geceler uyandiriyor. Ben hiç boyle yerinde duramayan biri degilimdir çok sakin biriyimdir aslında😁 babasına benzedi galiba.

Bende english home da nevresim takimi gordum kuzulu cok begenmistim bugun baktim yok sitesinde kaybolmuş. Şimdi bekliyorum ebebekte de bakicam o zaman cok tesekkur ederim. Evet banyo havlusu çok var trendyolda bazilarina yorumlarda yıkadıktan sonra sertlesiyor yazmıştılar. Araştırıyorum bende. Bide civilden bende bir kaç şey sipariş ettim body bere zıbın corap falan , iyimi kalitesi? Daha gelmedi benimkiler
Civilden bende aldım 5 li yenidoğan takımı çok güzel kalitesi çıtçıtlı badileri de ordan aldım mesela ebebktende aldım çıtçıtlı ama civilinki daha çok hoşuma gitmişti bide civilin ağız silme mendilleri çok hoş pamuklu kimi müslin bez alın diyor ama ben pamuk tercih ettm

Evet benimkide kipir kipir korkutuyor beni geceler uyandiriyor. Ben hiç boyle yerinde duramayan biri degilimdir çok sakin biriyimdir aslında😁 babasına benzedi galiba.
Ben daha hiç uykudan hareketlerinden dolayı uyanmadım ben hep tuvalete uyanıyorum😊ve sanırım bizimkide babasına benzemiş eşimde yerinde durmaz kurtlanır hemen darlanır bende çok sakinimdir

Kızlar bugün kontrole gittim bebiş 25+6 1030 gram çıktı. Yalnız bana kilo fazla almışsın toplam 9 kilo almıştın dikkat etmen gerek dedi. Şeker yükleme testi önerdi yaptırmamıştım. Aile hekimi gerek yok demişti. Kafam karıştı.

Az önce yan yatıyodum sonra sırt üstü döndüm kasığımdq kafası vardı solda. resmen elime geldi kafası iyice büyüdüler yahu

Kızlar bugün kontrole gittim bebiş 25+6 1030 gram çıktı. Yalnız bana kilo fazla almışsın toplam 9 kilo almıştın dikkat etmen gerek dedi. Şeker yükleme testi önerdi yaptırmamıştım. Aile hekimi gerek yok demişti. Kafam karıştı.
Yaptırmak lazım bence ya. Tabi doktorunuz daha iyi bilir de benimki önerdi. Maşallah bebişinize tosuncuk mu olacak acaba :))

Ben de bugün gittim 26+2 de 940 gram geldi. Ne kadar büyüdüler yaa 🥰 sizinki azıcık tombik olacak galiba 😍 önden gidiyor dedi mi

Ben de bugün gittim 26+2 de 940 gram geldi. Ne kadar büyüdüler yaa 🥰 sizinki azıcık tombik olacak galiba 😍 önden gidiyor dedi mi
Maşallah kızlar 😍 boyları öğrendiniz mi kaç cm oluyorlar merak ediyorum unutmuşum 😀

Back
X