- 6 Ağustos 2022
- 2.853
- 2.580
- 63
Bu saatte uyuduğunda benimki 4 te güne başlıyorBugün kimsecikler yok hanımlar hafta sonunuz güzel geçiyordur inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saatte uyuduğunda benimki 4 te güne başlıyorBugün kimsecikler yok hanımlar hafta sonunuz güzel geçiyordur inşallah
Berbat ya kocam çok lazımmış gibi sınava girdi 3 saat çocukla dışarıda onu bekledik mahvoldum. Parka götürüyorum yola koşuyor merdivende çıkıp aşağı atlamaya çalışıyor 15 dakikadan fazla duramadık okulun çevresinde bekleyemedik ağlıyor dayanabildiğim kadar sokaklarda gezdik sonra gidip arabada oturduk başımın ağrısından duramıyorum. Okulun orda başka bir çocuk vardı oturdu arabasında çevresine baktı dün denize götürdük yine burnumdan getirdi oynamıyor oraya buraya kaçıyor yine orda çocuklar vardı kamyona kum dolduruyor su döküyorlar falan. Bi benim çocuğumun oynamaktan durmaktan haberi yokBugün kimsecikler yok hanımlar hafta sonunuz güzel geçiyordur inşallah
Eşime aynısını dedim sabah en geç 4te uyanırızBu saatte uyuduğunda benimki 4 te güne başlıyor![]()
Aynı benim oğlum yan yana gelseler biri sağa biri sola koşarBerbat ya kocam çok lazımmış gibi sınava girdi 3 saat çocukla dışarıda onu bekledik mahvoldum. Parka götürüyorum yola koşuyor merdivende çıkıp aşağı atlamaya çalışıyor 15 dakikadan fazla duramadık okulun çevresinde bekleyemedik ağlıyor dayanabildiğim kadar sokaklarda gezdik sonra gidip arabada oturduk başımın ağrısından duramıyorum. Okulun orda başka bir çocuk vardı oturdu arabasında çevresine baktı dün denize götürdük yine burnumdan getirdi oynamıyor oraya buraya kaçıyor yine orda çocuklar vardı kamyona kum dolduruyor su döküyorlar falan. Bi benim çocuğumun oynamaktan durmaktan haberi yok
Gerçekten bir şeyi kolay olsaydı ya tutunacak bir dal bırakmıyor yarın komşu mevlüde çağırdı gelemem dedim yani çünkü gitsem mevlüt gerçekleşemeyecekAynı benim oğlum yan yana gelseler biri sağa biri sola koşarzaten bu yüzden çok sinirleniyorum dışarı çıkıyoruz hep bebek arabasında tutmak zorunda kalıyorum indirdiğim an sağa sola koşuyor kaç kere salıncak çarpacaktı yetişemiyorum şimdiden nefes nefese kalıyorum ya. Allah bizede kolaylık versin gerçekren
Offf istemeden güldüm hatta kahkaha attım yorgunluktan galibaGerçekten bir şeyi kolay olsaydı ya tutunacak bir dal bırakmıyor yarın komşu mevlüde çağırdı gelemem dedim yani çünkü gitsem mevlüt gerçekleşemeyecek
Ağlaya ağlaya kuran yırtar tövbe yarabbiOfff istemeden güldüm hatta kahkaha attım yorgunluktan galibaMevlüt gerçekleşmeyecek
![]()
Ben henüz dışarıda biriyle buluşmadım oğlumla kafeya falan gidemem yüksek ihtimalleSon iki günde inanılmaz değişiklikler var oğlumda .1 dk durmuyor sürekli her yeri karıştırıyor,bağırıyor . Dün arkadaşlarımızla buluştuk kimse inanamadı ne olmuş bu çocuğa erkek çocuk hareketli olur derler ama böylesini görmedik dediler![]()
Biz her hafta giderdik bir yerlere yaBen henüz dışarıda biriyle buluşmadım oğlumla kafeya falan gidemem yüksek ihtimalle![]()
O zaman geçicidir ya arada geliyorlar gidiyorlarBiz her hafta giderdik bir yerlere ya![]()
Benimde böyle bir deneyimim olmadı kocam olmadan da sadece bim a101 şok geziyorum oda koşa koşaSon iki günde inanılmaz değişiklikler var oğlumda .1 dk durmuyor sürekli her yeri karıştırıyor,bağırıyor . Dün arkadaşlarımızla buluştuk kimse inanamadı ne olmuş bu çocuğa erkek çocuk hareketli olur derler ama böylesini görmedik dediler![]()
Ben hayal bile edemiyorum orada yaşanacaklarıBen henüz dışarıda biriyle buluşmadım oğlumla kafeya falan gidemem yüksek ihtimalle![]()
Benimkide öyle biliyor musun aslında bu yönü çok hoşuma gidiyor ama aşırımyorucu dışarıda insanlara karşı melek gibi herkese gülüyor yanlarına gidiyor konuşmaya oynamaya çalışıyor ama insanlara yoksa hep ağlıyor gören diyor ki ne kadar güler yüzlüBen hayal bile edemiyorum orada yaşanacaklarıpikniğe gittiğimizde bile koca park vardı hemen yanımızda oraya gitmek yerine milletin mangalına semaverine hamağına topuna musallat oldu
![]()
Ben pazara gitmeyi çok seviyorum ya dün pazar vardı eşime utana sıkılandedim gidelim diye mırın kırın etti ama kabul etti sonra ben gelmem arabada dururumdedi çocukla tmm dedim durmuyor ya arıyor beni hadi gel hadi gel 30 dk durabildim 30 dk da pazar mı gezilir yaBenimde böyle bir deneyimim olmadı kocam olmadan da sadece bim a101 şok geziyorum oda koşa koşa![]()
Bizim sadece dört tane dişimiz var başka da çıkmadıO zaman geçicidir ya arada geliyorlar gidiyorlarköpek dişleri çıktı mı belki ondan huyu değişti
Kaç aydır diş çıkarmıyor bizde 6 7 aydan fazladır diş çıkarmıyoruzBizim sadece dört tane dişimiz var başka da çıkmadı
Bizimde 1 yaşında çıkmıştı en son işte 5 ay olmuş neredeyseKaç aydır diş çıkarmıyor bizde 6 7 aydan fazladır diş çıkarmıyoruz