• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Daha ne olabilir ki derken daha neler neler oluyor kızlar. Kızım maalesef su çiçeği oldu. Aşısı burada zorunlu değildi. Yaptırmak için randevu almıştık ama maalesef vakti gelmeden hastalığını kapmış oldu. Çok sıkıntılı bi şey. Lütfen ama lütfen yaptırın bu aşıyı. Bütün vücudu döküntü içinde. Çok halsiz ve ateşli. 1-2 haftada geçer diyorlar. Nasıl geçecek bilmiyorum...
Cok gecmis olsun. Vucudunun kucuk bir yerinden dokuntunun tipinin fotografini paylasma sansiniz var mi?

Birde pegasus uçuşa 45 dakikadan az kala yetiştiğimiz için oda bir iki dakika yani valizi almadı ve uçağın kapısında bin lira karşılığı aldı. Aklınızda bulunsun böyle bir rezillik yaşamayın
Sanırım ekonomi yolcularına bagaj hakkı kaldırılmış ondan mı oldu acaba

Sanırım ekonomi yolcularına bagaj hakkı kaldırılmış ondan mı oldu acaba
Bagaj hakkı 15 kg gösteriyor. 45 dk altı olunca bagaj alımını kapatmışlar bagajı uçağın kapısında aldılar. Ceza adı altında da bin lira istediler. Şikayet ettim bakalım bir şey çıkacağı yokta

Biz gecen sene bebegin kimliginde fotograf yok diye elimizde valizlerle havaalaninda kalmistik. Ucaga almadilar. Ama hic bir yerde bunun uyarisi da yapilmamisti. Bilet alirken sonucta 1 yas alti diye belirtiyorum. Hic bir aciklama yoktu. Sikayet etmistim o dobemde. Hic bir sonuc alamadim. Biletler de yandi haliyle.

Biz gecen sene bebegin kimliginde fotograf yok diye elimizde valizlerle havaalaninda kalmistik. Ucaga almadilar. Ama hic bir yerde bunun uyarisi da yapilmamisti. Bilet alirken sonucta 1 yas alti diye belirtiyorum. Hic bir aciklama yoktu. Sikayet etmistim o dobemde. Hic bir sonuc alamadim. Biletler de yandi haliyle.
🤬 yurt içi miydi uçuş

benimde bebeğim 1 aydan fazladır çıkaramadı ve baya şiş beyazlamış acaba aynı durum mu götürmem gerekir mi?
Bizim rengi bildiğin mor siyah, ben enfeksiyon falan mı acaba diye korkup götürdüm. Ama dediğim gibi 3 hafta masaj uygulayın böyle olması normal kan birikiyor orada dedi. İstersen biraz daha takip et sizinki beyazmış zaten, bizim minikte tüm azılar morararak çıktı ama bu baya fazla uzun sürdü ve baloncuk gibi oldu ondan götürdüm içim rahat etsin diye. Yani 3 haftadır böyleydi, 3 hafta daha bekleyelim dediğine göre çok da aşırı acil bir durum değil, sen de istersen biraz takip et bakalım ne olacak. Ama beyaz şişlik normal bence

Bizim rengi bildiğin mor siyah, ben enfeksiyon falan mı acaba diye korkup götürdüm. Ama dediğim gibi 3 hafta masaj uygulayın böyle olması normal kan birikiyor orada dedi. İstersen biraz daha takip et sizinki beyazmış zaten, bizim minikte tüm azılar morararak çıktı ama bu baya fazla uzun sürdü ve baloncuk gibi oldu ondan götürdüm içim rahat etsin diye. Yani 3 haftadır böyleydi, 3 hafta daha bekleyelim dediğine göre çok da aşırı acil bir durum değil, sen de istersen biraz takip et bakalım ne olacak. Ama beyaz şişlik normal bence
Bizimki de baya yukarı doğru sivrilmiş baya şiş ama beyazlık var.
Umarım sizinde operasyona felan gerek kalmaz da patlar 🙏🏻

Kktc. Ustelik kktc vatandasiyiz. Soyledik de. Ama almadi polis.
KKTC bu konularda çok hassas anladığım, eşimde iş için gidecekti yıllar önce... O zamanda bizde kimlik değişimi yeni başlamıştı ve eski kimlikle uçağa almıyorlar diye uyarmıştı biri ve eşim değişmişti.

Bagaj hakkı 15 kg gösteriyor. 45 dk altı olunca bagaj alımını kapatmışlar bagajı uçağın kapısında aldılar. Ceza adı altında da bin lira istediler. Şikayet ettim bakalım bir şey çıkacağı yokta
İnşallah heri alırsın ya yok yere insan para verince çok sinir oluyor. Uçakla bi yere gitmek aslında çok kolay ama 3 saat önceden havaalanına gidiyorsun zaten orada her şey ateş pahası üstüne bir de bunlarla uğraşıyorsun neyse diyorum an azından çocuğun sana dert çıkarmamış🤣 inşallah dönüşte de uslu uslu durur

İnşallah seninki de basit, ağrısız, sızısız ve sorunsuz şekilde çözülür. İyileşme süreci öyle tahmin edildiği kadar zor olmadı merak etme, eğer operasyon derlerse de korkma yani. Benim eşimde enteresan bir durum oldu, sıraya almışlardı ama uzun süre geçince ve ses çıkmayınca biz ulaştık sonra tekrar çağırdılar muayene için, söylediklerine göre aramışlar ama ulaşamamışlar sözde ki böyle bir şey için insan bir kez aranmaz herhalde, aramalara da asla dönmeyen insan değil eşim. Sanırım asistanlar sürekli değiştiği için orada bir karışıklık yaşanmış. Sonra kistte büyüme de olunca hemen bir hafta içinde aldılar.
Bugün gittim Marmaraya 20 lik diş için ağustos ayına randevu verdi. Ağrım olsa çok uzun bir süre gelirdi ama devlet hastanesine iyi bir süre galiba 🤣 özel hastaneler yapmadığı için bekleyeceğim mecbur inşallah o arada ağrım galan olmaz diğer bir kaç dişim var onlarında tedavisini yapacaklar ama biz size mesaj atıcaz dediler beklicem bakalım

Kızlar çok farklı bir dönemdeyiz sizlerde de var mı? Terliği eline alıp kapıya gidiyor aç diyor dışarı çıkmak istiyor, açıklıyorum hava sıcak şuan çıkamayız felan yani cidden böyle bir ağlama yok ya yerlere atmalar kriz geçirmeler asla sakinleşmiyor asla yarım saat ağlıyor kendisini neyle oyalamaya çalışsam kabul etmiyor, en son ben kapının önüne çıkarmak zorunda kalıyorum sonra da içeri sokmak için aynı krizi yaşıyoruz vallahi çok zor çok bu nasıl bir şey ya nasıl başa çıkacam bilmiyorum ben eşime göre daha sabırlıyım eşim o an 5 10 dk bile tahammül edemiyor çocuğa bağırıyor yada sallıyor itekliyor hiç sabrı yok ona da ayrı sinirleniyorum tamam bende kötü oluyorum ama öyle davranması mı gerek çocuğa yani

Kızlar çok farklı bir dönemdeyiz sizlerde de var mı? Terliği eline alıp kapıya gidiyor aç diyor dışarı çıkmak istiyor, açıklıyorum hava sıcak şuan çıkamayız felan yani cidden böyle bir ağlama yok ya yerlere atmalar kriz geçirmeler asla sakinleşmiyor asla yarım saat ağlıyor kendisini neyle oyalamaya çalışsam kabul etmiyor, en son ben kapının önüne çıkarmak zorunda kalıyorum sonra da içeri sokmak için aynı krizi yaşıyoruz vallahi çok zor çok bu nasıl bir şey ya nasıl başa çıkacam bilmiyorum ben eşime göre daha sabırlıyım eşim o an 5 10 dk bile tahammül edemiyor çocuğa bağırıyor yada sallıyor itekliyor hiç sabrı yok ona da ayrı sinirleniyorum tamam bende kötü oluyorum ama öyle davranması mı gerek çocuğa yani
Benimkide öyle maalesef uzun bir süredir daha çok ağlamaya başladı nefesi kesilecek gibi ağlıyor hani kendi haline bırakayım sussun olmuyor dikkatini dağıtamıyorjö ve o an o siniri yönetmek oldukça zor çok bağırıyorum bu aralar çünkü bende sinirleniyorum o susmuyor nasjl susturacağomı bilemiyorum benim eşim bana göre çok sabırlı çünkü benim kadar çocuğa bakmadı aslada bakamaz o yüzden çok sinirlenince o araya giriyor benim kadar oğluma baksa benden daha çok sinirlenir bağırır çağırır eminim yani

Bizimki de baya yukarı doğru sivrilmiş baya şiş ama beyazlık var.
Umarım sizinde operasyona felan gerek kalmaz da patlar 🙏🏻
Şimdi patladı desem 🤭 Darısı sizinkinin başına 🙏
Bugün gittim Marmaraya 20 lik diş için ağustos ayına randevu verdi. Ağrım olsa çok uzun bir süre gelirdi ama devlet hastanesine iyi bir süre galiba 🤣 özel hastaneler yapmadığı için bekleyeceğim mecbur inşallah o arada ağrım galan olmaz diğer bir kaç dişim var onlarında tedavisini yapacaklar ama biz size mesaj atıcaz dediler beklicem bakalım
Çok çok iyi bir süre, boşluk var herhalde yaz sebebiyle yoksa mümkün değil 😁 Ama asistanlar değiştiği için bizim başımıza gelen senin de başına gelmesin ağustosta ortası gibi falan ara istersen, ertelenmesin boşuna

Çok çok iyi bir süre, boşluk var herhalde yaz sebebiyle yoksa mümkün değil 😁 Ama asistanlar değiştiği için bizim başımıza gelen senin de başına gelmesin ağustosta ortası gibi falan ara istersen, ertelenmesin boşuna
Tamam aklımda tutucambunu bir yollarım 1 hafta kala 🤣 kaç kere dişçiye gittim aslında ama şimdiden korku saldı 20lik diş beni korkutuyo🤣 hayırlısıyla kurtulayım ya. Yinede beklediğim den iyi çıktı hastane biraz sistemi karışık ama şu aşamaya kadar memnun kaldım tedavi olarakda inşallah iyi bir hizmet alırım. He birde sanırım ücretli orası siz ödeme yapmış mıydınız

Bizimde 3. Doz 13 aydaydı ama sanırım biz 14.5 birini yaptırdık bir gün arayla diğerini yapalım dedik ama oğlum 1.5 gün sonra ateşlendi. Doktora gittik ilaç antibiyotik kullandık, sonra bir hafta sonra tekrar, sonra bir hafta sonra tekrar ateşlendi ve neredeyse iki doz arası 1 ay olmuştu. Doktorumuz sorun olmaz yapabilirsiniz dedi. Ama aşı takviminizi oluşturan doktora sorsan daha iyi olur canım, çünkü yapıldıkları aylara göre dozları değişiyormuş bu aşıların
Bizim aşı takvimini yapan doktorumuz ilk ili aşıyı yaptıran yaşadığımız yerden ayrıldı.Yeni gittiğimiz doktor da onun yaptırdığı dozaj ve ayları saçma buldu 😫

Benimkide öyle maalesef uzun bir süredir daha çok ağlamaya başladı nefesi kesilecek gibi ağlıyor hani kendi haline bırakayım sussun olmuyor dikkatini dağıtamıyorjö ve o an o siniri yönetmek oldukça zor çok bağırıyorum bu aralar çünkü bende sinirleniyorum o susmuyor nasjl susturacağomı bilemiyorum benim eşim bana göre çok sabırlı çünkü benim kadar çocuğa bakmadı aslada bakamaz o yüzden çok sinirlenince o araya giriyor benim kadar oğluma baksa benden daha çok sinirlenir bağırır çağırır eminim yani
Benim eşimde bakmıyor ama ona rağmen böyle bir kriz olunca asla yönetemiyor hemen çocuğa sinirleniyor hatta bana bile sinirleniyor o an beni suçlayacak bişey buluyor kavga çıkarıyor, ama cidden oğlum bu aralar aşırı zorluyor, ya bu sıcaklarda gündüz çıkarmam mümkün değil balkonda bile zor duruyoruz 10 dk sonra yanıyoruz yani, valla ne yapacam şaşırdım çok zor bir dönemmiş ya artık sendrom mu yoksa diş ağrısı var sinirini mi çıkarıyor anlamadım, artık istediği olana kadar kendini parçalıyor

Ay çok şükür ya 🙏🏻 çok sevindim darısı bize 1 aydır şiş hala patlamadı

Back
X