2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Şuan ateşi yok ama 4 tane serum aldı antibiyotik ağrı kesici vs bir çok şey verdiler ee bu kadarına düştü önemli olan tamamen kurtulmak ne kötü bir şey nu hastalık ne olduğu da belli değil influenze negatif çıktı altıncı hastalık diye bir şey varmış ondan süphelendiler ama vücudunda döküntü yok
Corono testi yaptılar mı canım, benim ortanca bayram öncesi ateşlendi ateşliyken her tarafım ağrıyor diyordu. 2 gün ateşlendi ateş düşürücülerle geçirdik hatta bir ara yine titremeye başladı, çok az ses kısıklığı vardı gıcık gibi😔😔sonra sanki dün kıvranan o değilmiş gibiydi 🤷🏻‍♀️ tam bir hafta sonra bebe ateşlendi ve tam 3 gün ateşlendi. Ve bizde 40ları gördük 😔😔 biraz daha devam etseydi bize de hastane yolu gözükmüştü 😔😔ben corona olduklarını düşündüm...

Annemlere gelince rahat ederim dedim ama bin beter yorulup sinir oluyorum. 1 hafta oldu geleli oğlum hiç kimseyle ne oyalanıyor ne beni görmeden duruyor evde benim dışımda 3 kişi var tuvalete girince bile ağlama krizlerine giriyor üzerimden asla inmiyor sürekli parmağımdan tutup sürüklüyor sizin çocuğunuz da böyle mi benimkinde mi bir sorun var. Bahçeye indireyim dedi annem çığlık kıyamet hiç görmediği yabancı gibi davranıyor
Benimki de boyle. Eskiden ise giderken ben sorun cikarmazdi. Simdi daha hazirlanirken aglamaya basliyor. Ayrilik kaygisi tavan. Ne zaman gecer hic bir fikrim yok.

Geçmiş olsun.Bizde daha 1 yaş olmadan kulak enfeksiyonu olduk 40 ateşi bile gördük ..sonra 5 ci hastalık geçirdik hiç döküntüsü yoktu mesela ama doktor bakınca boğazında yara gördü öyle dedi o zamanda düşmeyen ateşi vardı hastanede yattık serum sayesinde iyileşti korkma asla hatta bu yakınlarda dirençli ateşi vardı ilaç 1 saat bile etki etmiyordu virüs hepsi neqatif çıktı doktor dedi salgın o kadar 3 güne gecicek öylede oldu.Şunuda söyleyim kulak enfeksiyonu olduktan sonra korkmuştum hep banyo yaparken kulaklarını kapatıyordum o zaman küçüktü ama 1 yaş sonrasıda kapatmaya devam ediyordum bir gün içinde bıraktım öyle yapmaya alışsın diye hiç geçmedi bile kulağına su asla kendini suçlama İn şa Allah sağalir bebeğin
Ne yaparsam yapayım su gidiyor artık her banyoda kafasını yıkamıcam yapacak bişey yok şu ateş bizi öyle yordu ki öyle soğuk algınlığı gibi değil bambaşka bir şey tuhaf bir salgın var anlamadım. Ateş bizde de 40 oldu hayatımda ilk kez gördüm zaten çok korkunç 5 tane serum aldık toplamda kan idrar influenze testi bir sürü şey yapıldı yine eve gönderdiler 1 gece kaldık ama ateşi yükselirse yine gelin diyorlar hiç düşmemişti ateşi bugün biraz düşer gibi oluyor ama takipteyim inşallah düşer

Corono testi yaptılar mı canım, benim ortanca bayram öncesi ateşlendi ateşliyken her tarafım ağrıyor diyordu. 2 gün ateşlendi ateş düşürücülerle geçirdik hatta bir ara yine titremeye başladı, çok az ses kısıklığı vardı gıcık gibi😔😔sonra sanki dün kıvranan o değilmiş gibiydi 🤷🏻‍♀️ tam bir hafta sonra bebe ateşlendi ve tam 3 gün ateşlendi. Ve bizde 40ları gördük 😔😔 biraz daha devam etseydi bize de hastane yolu gözükmüştü 😔😔ben corona olduklarını düşündüm...
Korona testine benzer test yaptılar influenze testi burnundan aldı. Negatif çıktı ama genelde negatif çıkıyormuş buntest o zaman neden test yapıyorlar onu da anlamadım crp yüksek bizim 11 oldu o baya ateş yapıyor

Benimki de boyle. Eskiden ise giderken ben sorun cikarmazdi. Simdi daha hazirlanirken aglamaya basliyor. Ayrilik kaygisi tavan. Ne zaman gecer hic bir fikrim yok.
Bu dönemde hepsine gelen bir güncelleme sanırım umarım bir an önce onlarda bizde rahatlarız

Ne yaparsam yapayım su gidiyor artık her banyoda kafasını yıkamıcam yapacak bişey yok şu ateş bizi öyle yordu ki öyle soğuk algınlığı gibi değil bambaşka bir şey tuhaf bir salgın var anlamadım. Ateş bizde de 40 oldu hayatımda ilk kez gördüm zaten çok korkunç 5 tane serum aldık toplamda kan idrar influenze testi bir sürü şey yapıldı yine eve gönderdiler 1 gece kaldık ama ateşi yükselirse yine gelin diyorlar hiç düşmemişti ateşi bugün biraz düşer gibi oluyor ama takipteyim inşallah düşer
Bende 40 ilk defa görünce dünya başıma döndü seni anlıyorum.Bence artık iyileşmeye doğru gidicek genelde çünkü öyle oluyor

Ben kullanıyorum haftada 2 gün veriyorum
Jelibon gibi olanlardan mı acaba ya.öyleyse yiyebiliyor mu Benim kızım şurup içerken problemi çıkarıyor bir arkadaşım önermişti yine de sizlere sormak istedim

Annemlere gelince rahat ederim dedim ama bin beter yorulup sinir oluyorum. 1 hafta oldu geleli oğlum hiç kimseyle ne oyalanıyor ne beni görmeden duruyor evde benim dışımda 3 kişi var tuvalete girince bile ağlama krizlerine giriyor üzerimden asla inmiyor sürekli parmağımdan tutup sürüklüyor sizin çocuğunuz da böyle mi benimkinde mi bir sorun var. Bahçeye indireyim dedi annem çığlık kıyamet hiç görmediği yabancı gibi davranıyor
Yani biz de kısmen böyleyiz babasıyla iken keyfi yerinde ama benimleyken hep bacağımla yapışıp kucağıma gelmek istiyor ve hep ağlıyor çok bunalıyorum o yüzden

Jelibon gibi olanlardan mı acaba ya.öyleyse yiyebiliyor mu Benim kızım şurup içerken problemi çıkarıyor bir arkadaşım önermişti yine de sizlere sormak istedim
Evet jelibon gibi eriyor ağzında hemen zaten sorun yaşamadı yerken ilk zamanlar güzel yedi tadını sevdi hatta bir daha istedi

Yani biz de kısmen böyleyiz babasıyla iken keyfi yerinde ama benimleyken hep bacağımla yapışıp kucağıma gelmek istiyor ve hep ağlıyor çok bunalıyorum o yüzden
Acayip burnumdan getiriyor ya akşama kadar üstümde asılı wc giriyorum kapı yumruklayıp bağır çağır ağlıyor zaten akşama kadar ağlıyor midem bulanıyor artık akşama doğru ağlama sesinden

Back
X