2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Aa ben küçük olunca narkoz veriyorlar sanıyordum. Benim oğlum ameliyat olurken o arada sünneti de yaptılar narkoz alacaktı zaten 2 kere almasın dediler bende hep narkozlu oluyor gibi düşündüm
Öyle olsa sorun olmaz zaten bebek uyur kalkar her şey bitmiş 😅

Kızlar siz ateş düşürücü ilaç nasıl içiriyorsunuz. Kızım ateşlendi , içiremedim kaç saattir . 😞

Bebiş bir kaç gündür hastaydı kv aradı işte hastalandı falan dedim tek dediği şey okusaydın diyo ya ben mi yanlış düşünüyorum hastalanmış çocuk yani doktora götürdük diyorum okusaydın diyo sabırrrrrr

Bebiş bir kaç gündür hastaydı kv aradı işte hastalandı falan dedim tek dediği şey okusaydın diyo ya ben mi yanlış düşünüyorum hastalanmış çocuk yani doktora götürdük diyorum okusaydın diyo sabırrrrrr
Banada hep nazar değdi diyorlar tamam bende böyle şeylere inanıyorum ama hani o an öyle söylenecek şeyler değil bunlar çocuğumuzu hep okursak hasta olmayacak mı ya da fotoğraf paylaşıyoruz nazar değiyor diyorlar herkesten sakınıp eve mi kapatalım

Banada hep nazar değdi diyorlar tamam bende böyle şeylere inanıyorum ama hani o an öyle söylenecek şeyler değil bunlar çocuğumuzu hep okursak hasta olmayacak mı ya da fotoğraf paylaşıyoruz nazar değiyor diyorlar herkesten sakınıp eve mi kapatalım
Yani aynenöyle okursak hasta olmayacak o zaman . Ben o kadar az paylaşıyorum ki bebişi neredeyse hiç diyebilirim

Braun Pro 3 bendeki ama ben artık çok nadir kullanıyorum bitti çünkü 🥰 ilk kullandığımda haftada bir 4 veya 5 kullanımda o kadar azalıyor ki çıkınca yapıyorsun
Ben epilasyon gidiyordum 2 ya da 3 aeansım vardı hamile kalınca bıraktım aslında oldukça azalma var artık tek tük çıkıyor ama yine alsam mı dedim eşime de kullanmayı düşünüyorum sırtında çok kıl var lazere de gitmiyor 🤣

Ben epilasyon gidiyordum 2 ya da 3 aeansım vardı hamile kalınca bıraktım aslında oldukça azalma var artık tek tük çıkıyor ama yine alsam mı dedim eşime de kullanmayı düşünüyorum sırtında çok kıl var lazere de gitmiyor 🤣
O zaman daha kolay olur işin hemen biter ben epilasyona hiç gitmedim bu daha ucuza geliyordu çünkü gitmeye falan üşenen bi insanım 😂

Back
X