Her gün buraya aynı şeyi yazıyorum farkındayım kusura bakmayın sizi de rahatsız ediyorum, ama gerçekten psikolojim çok bozuldu bu konudan dolayı bitik durumdayım ne yapacağımı da şaşırdım, hangi saatte uyutursam uyutayım tam 3 aydır gecenin herhangi bir saatinde kalkıp 4 5 saat oturuyor, bugün öğle uykusu yaptırmadım, akşam 22.30 da uyuttum saat 3e kadar 3 kere kalktı sonra tam kalktı bakın saat 7 e geliyor hala uyumadı, ya biliyorum siz bana fikir verdiniz her yolu denedim olmuyor, 8 de yatırıyorum 11 12 gibi kalkıyor yine sabaha kadar oturuyor bakın bugün geç yatırdım öğle uykusu bile yaptırmadım zorla oyaladım belki uykusu düzelir diye geç yatırdım kalkmaz belki dedim gene kalktı hala oturuyor, izin vermiyorum oynamıyorum olmuyor, yatakta tutuyorum olmuyor, ben mahvolmuş durumdayım psikolojik olarak çöktüm bu konu beni bitirdi, zaten inanın ne kişisel bir alanım var kendime ait yaptığım bişey de yok, kocamla da aşırı mesafeli olduk her konuda çocuk doğduğundan beri birbirimizi görmüyoruz, sizde de böyle mi? Cinsel anlamda bahsetmiyorum, ilgi alaka önemsenmek bile yok, eskiden seni seviyorum derdi beni düşünürdü şimdi birbirimizi önemsemiyoruz bile çocuk uyuduktan sonra ikimiz farklı odalara gidiyoruz, birbirimizle zaman geçirdiğimiz dahi yok, Ben her konuda tükendim artık, ciddi anlamda psikolojim çok bozuldu, kendimi değersiz önemsiz hissediyorum, bu çocuktan dolayı mı böyle oldu yoksa başka şeyden mi bilmiyorum çok doluyum kime anlatayım buraya yazıyorum kusura bakmayın