2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
M meraklibirkisi Doktor geçenlerde hasta olduğunda reflor vermişti ama çok kullanmadım 3 kez falan kullandım sanırım, su veya yoğurt ile verebilirsin demişti. Su ile zor oluyor yoğurt ile daha kolay verilebilir

18 ay aşısı bizde de ates yaptıya kizlar inatçı bir ates birde kac gun sürdü sizde

Probiyotik kullanan var mı ne kullanıyorsunuz.? Çok fazla antibiyotik ilaç kullandık bağışıklığı düştü probiyotik vermeyi düşünüyorum
Direk probiyoyik kullanmadım ama yogurt mayalarken icine ekstra probiyotik atıyordum hem yogurt daha güzel tutuyordu hemde probiyotik oranı artmış oluyordu. Tavsiye ederim

Eklentiler

• 1000084724.webp
    1000084724.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 4
Artık ağlayacağım bende dayanamıyorum . Sürekli her şeye itiraz eden bağıran,ağlayan kucağımdan inmeyen bana hiç bir şey yaptırmayan bir oğlum var . Ve bunları sadece bana yapıyor azı dişi çıktı belki onunla ilgili dedim ama diş çıktı artık bence huyu bu oldu gücüm bitti artık

Artık ağlayacağım bende dayanamıyorum . Sürekli her şeye itiraz eden bağıran,ağlayan kucağımdan inmeyen bana hiç bir şey yaptırmayan bir oğlum var . Ve bunları sadece bana yapıyor azı dişi çıktı belki onunla ilgili dedim ama diş çıktı artık bence huyu bu oldu gücüm bitti artık
Benim kizimda oyle dis dönemlerinde azi dişleri tamamen cikmayana kadar o huzursuzluk geçmiyor on disler gibi degil patlayınca bitmiyor bizde oyle oldu. Esim bile sen yokken cok daha uyumlu diyordu. Daha yeni rahatladık sayılır. Geçen gün esim eve geldi diyorki hayretler içerisinde bugun sana is yaptırmış nasil ya nasıl yaptın dedi 😅 ama o sürece cok zor gerçekten psikoloji bozuyor

Benimki de öyle . En çok beni zorluyor. Bu iyi bir şey aslında bizimle güvenli bağ kurdulklarından diye düşünüyorum. Çok zorlansak da geçecek bugünler de🥲

Direk probiyoyik kullanmadım ama yogurt mayalarken icine ekstra probiyotik atıyordum hem yogurt daha güzel tutuyordu hemde probiyotik oranı artmış oluyordu. Tavsiye ederim
Hazır yoğurt veriyorum ben Activia nin onda da probiyptik var ama ne kadar etkili olur bilmiyprum tabi

Benim kizimda oyle dis dönemlerinde azi dişleri tamamen cikmayana kadar o huzursuzluk geçmiyor on disler gibi degil patlayınca bitmiyor bizde oyle oldu. Esim bile sen yokken cok daha uyumlu diyordu. Daha yeni rahatladık sayılır. Geçen gün esim eve geldi diyorki hayretler içerisinde bugun sana is yaptırmış nasil ya nasıl yaptın dedi 😅 ama o sürece cok zor gerçekten psikoloji bozuyor
Ayyyy inşallah bizimki de geçer artık evet çok bozuldu psikolojim

Benimki de öyle . En çok beni zorluyor. Bu iyi bir şey aslında bizimle güvenli bağ kurdulklarından diye düşünüyorum. Çok zorlansak da geçecek bugünler de🥲
Calla bugün hay senin güvenli bağına dedim artık 🤦🏻‍♀️ dün arkadaşımla buluştum 5 aylık bebeği var o günlere çok zor diyordum şöyle dönüp baktım da en kolayıymış aslında arkadaşıma bunlar en iyi günlerin dememek için kendimi zor tıttum

Kızlar oğlumun iştahı yine gitti bu Zuhre ana macunla karadut ozu denemek istiyorum var mı kullanan ya da şunu yaptım yemesi güzel oldu dediğiniz bir şey

Kızlar oğlumun iştahı yine gitti bu Zuhre ana macunla karadut ozu denemek istiyorum var mı kullanan ya da şunu yaptım yemesi güzel oldu dediğiniz bir şey
Karadut özüne bende dün baktım hatta baya da indirim vardı ama hiç denemedim kullanan varsa yazarsa çok sevinirim

Bizide çağırdılar ama antibiyotik kullanıyoruz yaptırmadım perşembe yaptırıcam nasipse inşallah ateş yapmaz bu aralar çok ateşi çıktı zaten 😔
Insaallah yapmaz benim kızımın kulağında da enfeksiyon varmış belki o da tetiklemistir. Dün cok fazla kulağını tutunca bugun götürdüm hafif kulak enfeksiyonu var dedi doktor

Back
X