2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Oğlum artık sandalyeye çıkıp sonra masanın üzerine çıkıyor evde her şeyin yerini değiştirdim ama sandalyeleri de kaldıramam yani ne yapıcam böyle arkamı dönüyorum hop masada

Maşallah çok hareketli. Oğlum daha koltuk üstüne cikamiyor
Benim bebe yürümüyordu ama koltuk masa her şeyin tepesindeydi🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️şimdi ayaklandı🧿yeni hobimiz kapı kulpları, lambaları açan prizler, 🤪😭

Artık çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum yine öyle bir gün! Uzun zamandır her gün 5 civarı kalkıp saat 7'ye kadar uyanık kalıyor, o saatte yatınca maksimum 1 saat sonra falan da zaten ben uyandırıyorum. Bugün tam 5:21'de kalktı ve uyumadı da gözleri uykusuzluktan kapanıyor ona rağmen uyumuyor. Bağırıp çağırdım artık dayanamadım, hala gözlerini ovalıyor ve bu saatte uyutsam kaçta kalkacak. Her gün aynı şeyi yaşıyorum yani akıl alır gibi değil kol bacak bel artık sağlıklı işleyen tek yerim kalmadı. Akıl sağlığı zaten kalmadı

Ama gunduz surekli miz miz asla dibimden ayrilmiyor konusmuyor da ih ih ih burnumdan getiriyo. Her gun disari da cikiyoruz ama ne istiyo anlamiyorum mesela gundu, uyandi durduk yere bi aglama tutturdu tam 3 saat
İyi şeylere odaklan bak bir gün onlarda yoktu ama zamanla düzene girdiler inşallah aplaması da gidecektir zamanla. Benimkide öyle gündüz hep ağlar ama birazda ben evde yanlız olmamıza bağlıyorum geçen hastaneye gittim görümceme bıraktım oğlumu orda kuzenleri var hiç ağlamadı çok mutlu durmuş yemekte yemiş hatta eve gelince de enerjisi yerindeydi normalde eve girer girmez ağlamaya başlar ağlamadı üzerimi değiştirirdim elimi yıkadım bunlar benim için çok zor şeylerdi🤣🤣 bol bol yaşıtları ya da çocuklarla vakit geçirmeleri lazım bence

18 aylık olana kadar 2 günde bir, bir çay kaşığı. 18 aylık olduktan sonra 2 günde bir, bir tatlı kaşığı dedi doktor.
Peki markasına göre değişir mi bu durum. Benim aldığım balık yağında 3 4 yaş için ywsıyordu ama bütün kutulara baktık bizim yaşa uygun yoktu ondan ölçeği düşürdüm bende

Artık çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum yine öyle bir gün! Uzun zamandır her gün 5 civarı kalkıp saat 7'ye kadar uyanık kalıyor, o saatte yatınca maksimum 1 saat sonra falan da zaten ben uyandırıyorum. Bugün tam 5:21'de kalktı ve uyumadı da gözleri uykusuzluktan kapanıyor ona rağmen uyumuyor. Bağırıp çağırdım artık dayanamadım, hala gözlerini ovalıyor ve bu saatte uyutsam kaçta kalkacak. Her gün aynı şeyi yaşıyorum yani akıl alır gibi değil kol bacak bel artık sağlıklı işleyen tek yerim kalmadı. Akıl sağlığı zaten kalmadı
Ya bunlarda belli bir dönem erken kalkma sorunu var neden anlamıyorum geçen haftaya kadar benimkide 5 6 gibi uyanıyordu 2 3 gündür 7 ye geldi heri çok şükğr ama bu seferde akşam zor uyutuyoruz 2 gündür. Sabaha karşı karartma perdeleri çekiyorum içerisi karanlık olunca biraz daha uyuyor ama tamamen karanlık sevmiyor benimki ondan sabaha karşı çekiyorum

Ya bunlarda belli bir dönem erken kalkma sorunu var neden anlamıyorum geçen haftaya kadar benimkide 5 6 gibi uyanıyordu 2 3 gündür 7 ye geldi heri çok şükğr ama bu seferde akşam zor uyutuyoruz 2 gündür. Sabaha karşı karartma perdeleri çekiyorum içerisi karanlık olunca biraz daha uyuyor ama tamamen karanlık sevmiyor benimki ondan sabaha karşı çekiyorum
Karartma perdesi de var yine de uyumuyor, uykusu olmasa ne halin varsa gör diyeceğim uyumak için hem çırpınıyor hem direniyor öyle gario bir hal, bir ayı geçmiştir. Bugün hiç uyumadı çok sinirliyim sinirimi üzerimden atamadım, bu saatte yemek yapıyorum şu an kafamı dağıtmak için

Karartma perdesi de var yine de uyumuyor, uykusu olmasa ne halin varsa gör diyeceğim uyumak için hem çırpınıyor hem direniyor öyle gario bir hal, bir ayı geçmiştir. Bugün hiç uyumadı çok sinirliyim sinirimi üzerimden atamadım, bu saatte yemek yapıyorum şu an kafamı dağıtmak için
Bizim nerdeyse 2 haftadır 5.30 6 da kalkıyor ne yaptıysam yok karartma perdesi geç yatırma acıkıyordur belki dedim mama içirdim yok şimdi uyudu mesela 1 saat uyusa yine iki uyku yapacak yine akşam geç yatacak ay şaştı bu ara duzen 😢

Bizim nerdeyse 2 haftadır 5.30 6 da kalkıyor ne yaptıysam yok karartma perdesi geç yatırma acıkıyordur belki dedim mama içirdim yok şimdi uyudu mesela 1 saat uyusa yine iki uyku yapacak yine akşam geç yatacak ay şaştı bu ara duzen 😢
Ben de aynı şekilde arada kalıyorum işte hep, ben uyutmadım hala ayakta 11'i geçene kadar tutabilirsem tek uyku ile kapatıcam işte günü. Ama resmen eziyet uykusuzluktan huysuzlaşıyor ne yapsak olmuyor yani. Allah yardımcımız olsun sabah bağırdım diye şimdi oturup ağladım. Yine gelmiş öpüyor, insanın vicdanını da mahvediyorlar

Back
X