2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
M meraklibirkisi ben anne sütünün dişler üzerindeki zararın herkes için zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkcası, eğer öyle bir şey olsaydı Kuran da iki sene emzirilmesi emredilmezdi ki Arap toplumunda emzirmek sıkıntılıyken..(sıcakkardan dolayı bebekler süt annelere gönderilirlermiş ya, serin bölgelere)
Ama bazı diş yapısı veya süt yapısı etkili oluyordur... Sonuçta sütü bol olupta alerji den dolayı emmeyen, ememeyen bir sürü çocuk var 😔😔
Ben diğer ikisini 2 sene emzirdim sıkıntı yaşamadım dişler konusunda, ama başka bir arkadaşım hem gece emzirmesi yoktu hem de 15 16 aylık kesmişti... İki çocuğun dişlerinde sıkıntı var 😔😔
Diş konusunda bana çekerse diye korkuyorum ben dişten çok çekiyorum ama babasının dişleri maşallah iyi, ufaktan sararma var dişinde görümceme sordum antibiyotik içen bebeklerde de olabiliyor dddi benimkide çok ilaç içiyor bu aralar bilmiyorum artık neden oluyor çok kafama taktım. Zaten dişçiye gidecektim önümüzdeki haftalarda bir göstericem

Maşallah ya bizimki de bu ara konuşmaya çalışıyor baya anlamsız bir dille anlamlı söylediği şeylerden fazla böyle konuşması normal mi sence tecrübeli anne olarak 😂
Bence bizim anlamsız dediğimiz şeylerle o bize dünyaları anlatıyor 🤣🤣çok normal canım o yanlış söylediğini bilmiyor ki 🙈🙈

Diş konusunda bana çekerse diye korkuyorum ben dişten çok çekiyorum ama babasının dişleri maşallah iyi, ufaktan sararma var dişinde görümceme sordum antibiyotik içen bebeklerde de olabiliyor dddi benimkide çok ilaç içiyor bu aralar bilmiyorum artık neden oluyor çok kafama taktım. Zaten dişçiye gidecektim önümüzdeki haftalarda bir göstericem
Antibiyotiği bende duymuştum canım, bizimde babamızın dişleri sorunluydu. Hepsini çekip tümden implant yaptırdı... Daha yeni bitti sayılır, son deneme kaldı 😔

Antibiyotiği bende duymuştum canım, bizimde babamızın dişleri sorunluydu. Hepsini çekip tümden implant yaptırdı... Daha yeni bitti sayılır, son deneme kaldı 😔
Henüz diş çektirmedim ama baya dişçiye yolum düştümdiş yapım biraz sıkıntılı hemen sorun çıkarıyor. Gerçekten düşününce bu aralar çok ilaç kullandı ve öncesinde dişlerinde böyle bir şey dikkatimi çekmedi olsaydı görürdüm hep kontrol ediyorum

Kızlar oğlum hasta olduğundan beri kaka yapmıyor bugün 5. Gün, ne yapacağım ne yedirsem bağırsakları çalışır bilmiyorum ki bişey de yemiyor

Bence bizim anlamsız dediğimiz şeylerle o bize dünyaları anlatıyor 🤣🤣çok normal canım o yanlış söylediğini bilmiyor ki 🙈🙈
Herkes geveze olacak bu diyor valla sabırsızım biraz 😂

Kızlar oğlum hasta olduğundan beri kaka yapmıyor bugün 5. Gün, ne yapacağım ne yedirsem bağırsakları çalışır bilmiyorum ki bişey de yemiyor
Kefir yoğurt kuru kayısı iyi gelir geçmiş olsun

Back
X