2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
M meraklibirkisi ben anne sütünün dişler üzerindeki zararın herkes için zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkcası, eğer öyle bir şey olsaydı Kuran da iki sene emzirilmesi emredilmezdi ki Arap toplumunda emzirmek sıkıntılıyken..(sıcakkardan dolayı bebekler süt annelere gönderilirlermiş ya, serin bölgelere)
Ama bazı diş yapısı veya süt yapısı etkili oluyordur... Sonuçta sütü bol olupta alerji den dolayı emmeyen, ememeyen bir sürü çocuk var 😔😔
Ben diğer ikisini 2 sene emzirdim sıkıntı yaşamadım dişler konusunda, ama başka bir arkadaşım hem gece emzirmesi yoktu hem de 15 16 aylık kesmişti... İki çocuğun dişlerinde sıkıntı var 😔😔
Diş konusunda bana çekerse diye korkuyorum ben dişten çok çekiyorum ama babasının dişleri maşallah iyi, ufaktan sararma var dişinde görümceme sordum antibiyotik içen bebeklerde de olabiliyor dddi benimkide çok ilaç içiyor bu aralar bilmiyorum artık neden oluyor çok kafama taktım. Zaten dişçiye gidecektim önümüzdeki haftalarda bir göstericem

Maşallah ya bizimki de bu ara konuşmaya çalışıyor baya anlamsız bir dille anlamlı söylediği şeylerden fazla böyle konuşması normal mi sence tecrübeli anne olarak 😂
Bence bizim anlamsız dediğimiz şeylerle o bize dünyaları anlatıyor 🤣🤣çok normal canım o yanlış söylediğini bilmiyor ki 🙈🙈

Diş konusunda bana çekerse diye korkuyorum ben dişten çok çekiyorum ama babasının dişleri maşallah iyi, ufaktan sararma var dişinde görümceme sordum antibiyotik içen bebeklerde de olabiliyor dddi benimkide çok ilaç içiyor bu aralar bilmiyorum artık neden oluyor çok kafama taktım. Zaten dişçiye gidecektim önümüzdeki haftalarda bir göstericem
Antibiyotiği bende duymuştum canım, bizimde babamızın dişleri sorunluydu. Hepsini çekip tümden implant yaptırdı... Daha yeni bitti sayılır, son deneme kaldı 😔

Antibiyotiği bende duymuştum canım, bizimde babamızın dişleri sorunluydu. Hepsini çekip tümden implant yaptırdı... Daha yeni bitti sayılır, son deneme kaldı 😔
Henüz diş çektirmedim ama baya dişçiye yolum düştümdiş yapım biraz sıkıntılı hemen sorun çıkarıyor. Gerçekten düşününce bu aralar çok ilaç kullandı ve öncesinde dişlerinde böyle bir şey dikkatimi çekmedi olsaydı görürdüm hep kontrol ediyorum

Kızlar oğlum hasta olduğundan beri kaka yapmıyor bugün 5. Gün, ne yapacağım ne yedirsem bağırsakları çalışır bilmiyorum ki bişey de yemiyor

Bence bizim anlamsız dediğimiz şeylerle o bize dünyaları anlatıyor 🤣🤣çok normal canım o yanlış söylediğini bilmiyor ki 🙈🙈
Herkes geveze olacak bu diyor valla sabırsızım biraz 😂

Kızlar oğlum hasta olduğundan beri kaka yapmıyor bugün 5. Gün, ne yapacağım ne yedirsem bağırsakları çalışır bilmiyorum ki bişey de yemiyor
Kefir yoğurt kuru kayısı iyi gelir geçmiş olsun

Bebeğimin kilosuna takılmıyorum ama her gören çok zayıflamış diyor. İnsanlardan tiksinir oldum iyice ya

Çocuk bu kilo alır kilo verir sen zayıflamış deyince ne yapayım ben anlamıyorum ki. Şimdş eski resimlerine bakıyorum kilosu aynı oldıpu için orada boyu daha kısa haliyle bana daha kilolu gözüküyor kilo alması için elimden geleni de yapıyorum çok hareketli durmuyor 3 ayda 3 kere enfeksiyon geçirdi 10 kiloda olması bile bana iyi geliyor

Ceviz yediriyorum balık yağına başladım her gün yumurta yediriyorum meyve veriyorum bebe bisküvisi veriyorum bu hafta eti kıymayı daha çok ekledim yemeklerine zaten zor yemek yiyen bir çocuk bu kadar stres yaptırdılar bana ya kafama takmaya başladım

Yarın hastane randevusu var kan idrar baktırıcam detaylı bakarlar inşallah vitaminlerini merak ediyorum

Bebeğimin kilosuna takılmıyorum ama her gören çok zayıflamış diyor. İnsanlardan tiksinir oldum iyice ya
Bana da aynısını yapıyorlar özellikle kaynanam çocuğa canın kalmamış diyor o ne demekki aşırı moralim bozuluyor, zaten hasta çocuk hiç bişey yemiyor sürekli emiyor bu seferde diyor ki sanki annende süt varda ne çekiyorsun ağzına süt bile gelmiyordur diyor, bu insanlar çok tuhaf

Çocuk bu kilo alır kilo verir sen zayıflamış deyince ne yapayım ben anlamıyorum ki. Şimdş eski resimlerine bakıyorum kilosu aynı oldıpu için orada boyu daha kısa haliyle bana daha kilolu gözüküyor kilo alması için elimden geleni de yapıyorum çok hareketli durmuyor 3 ayda 3 kere enfeksiyon geçirdi 10 kiloda olması bile bana iyi geliyor
Bence kilosu çokta zayıf değil kaç cm boyu? Benim bu kilo çok takıntım oldu gerçekten bir türlü alamıyor şimdi hele hiç bişey yemez oldu hep meme diye geziyor

Ceviz yediriyorum balık yağına başladım her gün yumurta yediriyorum meyve veriyorum bebe bisküvisi veriyorum bu hafta eti kıymayı daha çok ekledim yemeklerine zaten zor yemek yiyen bir çocuk bu kadar stres yaptırdılar bana ya kafama takmaya başladım
Takma canım yaptıklarını yiyorsa bence dert etme ki bence 10 kilo çokta düşük değil

Bana da aynısını yapıyorlar özellikle kaynanam çocuğa canın kalmamış diyor o ne demekki aşırı moralim bozuluyor, zaten hasta çocuk hiç bişey yemiyor sürekli emiyor bu seferde diyor ki sanki annende süt varda ne çekiyorsun ağzına süt bile gelmiyordur diyor, bu insanlar çok tuhaf
Bir kişi daha derse ben bozucam artık kim olduğu önemli değil

Mutlaka ferritin Demir de iste gerçi her doktor bakmıyor onlara özellikle devlet Hastanesi'ne söylesen de belki bakmaz
Ebwt özellikle demiri söylicem çünkü demir olan her şeyi ağzına koyuyor görümcem söylemişti demiri düşük olabilir belki diye salıncağı falan baya ısırıyor

Back
X