Genelde çocuklar anneye işlem yapılırken, özellikle kaş bıyık alınırken korkup ağlıyorlarYalnız ikiniz mi gittinizben yanıma birini alsam da cesaret edemem orda kesşn ağlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde çocuklar anneye işlem yapılırken, özellikle kaş bıyık alınırken korkup ağlıyorlarYalnız ikiniz mi gittinizben yanıma birini alsam da cesaret edemem orda kesşn ağlar
![]()
Ben el yapımı vermiştim . Çok acıydı yine de yemişti . Sucuk çeşnisi aldım . Kendim evde yapacaktım ama 1,5 aydır hala yapamadımKızlar bebeklerinize sucuk denettiniz mi ben denettim bayıldıkahvaltı da hiç bişey yemiyor ama sucuk verince yiyor
ya ben tüm zararlı şeyleri yapmaya başladım
VAlla ikimiz bindik hatta tıklım tıklım olab halk otobusune bindikYalnız ikiniz mi gittinizben yanıma birini alsam da cesaret edemem orda kesşn ağlar
![]()
Ben daha hiç otobüse binmedim kızımla. Bebek arabasını kaldır indir çok gerilicem bindiğimde kesinVAlla ikimiz bindik hatta tıklım tıklım olab halk otobusune bindikabna buyuk ozguven geldi
Benim kızım da ayakta sallanmayı istemiyor . Bazen deniyorum . Oyun zannedip gülüyor , keyfi yoksa da sinirleniyor . Evet ya o uykusuzlukla memeyi verip geçiyorum . Ama artık memede de geri uykuya dönemiyor bazen . 1-2 saat geri tekrar uyutmaya çalışıyorum . Emzirmediğimde çırpınarak bağırıyor kucağımda. En yakın zamanda gece emzirmesini kesmem gerekiyor ikimizin de sağlığı için ama cesaretim yok sanki. Nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.Umarım sizinki öyledir.
Benim kızım -babası ile çok fazla vakit geçirmesine rağmen- inanılmaz anneci oldu. Bu bi süreç ve bir süre sonra bizden uzaklaşacaklar zaten diye avutuyorum kendimi ben de. Yoksa gün içinde tuvalete gittiğimde kapının önüne oturup anne diye ağlıyor, yemek yaparken devamlı kucak istiyor, oyun sadece benimle oynuyor gibi gibi.
O dönemlerde sallıyordum kucağımda. Hiç ayakta sallanmak istemedi. Kollarım kopmaya başladığında yatağında uyutmaya alıştırdım. Uyku arkadaşı olunca daha da kolaylaştı. Pışpış istiyor bu dönem mesela. Ama o dönem hayatımın en zor günleriydi yalan yok (allah beterinden korusun) Söylemesi kolay da insan o yorgunlukla bir de uykusuzlukla çok zor mücadele ediyor.
Ya benimki bu aralar kahvaltı da hiç bişey yemiyor sucuk denettim onu yedi bugün de yaptım yine yedi, sadece sucuk yiyor çok ilginçBen el yapımı vermiştim . Çok acıydı yine de yemişti . Sucuk çeşnisi aldım . Kendim evde yapacaktım ama 1,5 aydır hala yapamadım![]()
Bende aynı durumdayım, ayakta sallanmayı oyun sanıyor meme ile uyuyor, aşırı düşkün oldu bu aralar memeye, kesmem mümkün değil ama keşke azaltabilsemBenim kızım da ayakta sallanmayı istemiyor . Bazen deniyorum . Oyun zannedip gülüyor , keyfi yoksa da sinirleniyor . Evet ya o uykusuzlukla memeyi verip geçiyorum . Ama artık memede de geri uykuya dönemiyor bazen . 1-2 saat geri tekrar uyutmaya çalışıyorum . Emzirmediğimde çırpınarak bağırıyor kucağımda. En yakın zamanda gece emzirmesini kesmem gerekiyor ikimizin de sağlığı için ama cesaretim yok sanki. Nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.
Ben daha hiç gitmediğim için bilmiyorum evde hallediyorum her şeyi gidersem de götürmem yanımdaGenelde çocuklar anneye işlem yapılırken, özellikle kaş bıyık alınırken korkup ağlıyorlar![]()
Otobuae bende bindim 4 5 kere ağladı durmadı ama çıkmak gerekirse yine giderim yapacak bişey yok zaten yeterince eve kapandımVAlla ikimiz bindik hatta tıklım tıklım olab halk otobusune bindikabna buyuk ozguven geldi
Bebek araban nasıl? Benim 2 tane var bebek arabası biri travel o baya ağır onla 1 kwre binmiştim sanırım çok zordu ağır oldupu için bride yer kaplıyor kapanmıyor falan, şuan baston var indirmek kaldırmak kolay olıyor birazda bindikçe pratikleşiyorsun. Öylesine bence bir kere deneyimle iyi olurBen daha hiç otobüse binmedim kızımla. Bebek arabasını kaldır indir çok gerilicem bindiğimde kesin![]()
Ben bebek arabasina hic koymuyorum artik zaten icinde durmuyor hep yurumek istiyorBen daha hiç otobüse binmedim kızımla. Bebek arabasını kaldır indir çok gerilicem bindiğimde kesin![]()
Bebek arabası ne çok büyük ne baston gibi hafif . Orta bişey . Dışarıya çıkarken genelde bisikletini kullanıyoruz markete misafirliğe giderken falan .Bebek araban nasıl? Benim 2 tane var bebek arabası biri travel o baya ağır onla 1 kwre binmiştim sanırım çok zordu ağır oldupu için bride yer kaplıyor kapanmıyor falan, şuan baston var indirmek kaldırmak kolay olıyor birazda bindikçe pratikleşiyorsun. Öylesine bence bir kere deneyimle iyi olur
Benimki de Bebek arabasında artık hiç durmuyor, bisikleti var onda da durmuyorBen bebek arabasina hic koymuyorum artik zaten icinde durmuyor hep yurumek istiyor
Ben nereye gidersem elinden tutup goturuyorum zaten disarda asla uyumuyorBenimki de Bebek arabasında artık hiç durmuyor, bisikleti var onda da durmuyor
Valla bebekler yuzunden eve tikildik aglasinlar napalim evde ben onla aglayacagima bunaltidan. Kuafore bari gidiveriyim. Kayinvalide 5 dk lik mesafede oturuyor gelip de bakmiyo cocuga surekli bi yerleri agriyoOtobuae bende bindim 4 5 kere ağladı durmadı ama çıkmak gerekirse yine giderim yapacak bişey yok zaten yeterince eve kapandımama evet insan kendini çok iyi hissediyor hele birde ağlamadan dursakar her yere giderim ben hiç durmam evde
Artık büyüdüler kolay kolay uyumazlar dışarıda ama benimki çok uykusu gelirse bazen arabada uyuyor oda yakın bir yere gidip geldiğimiz için zaten eve gelmiş oluyoruz eve gelimcede uyanıyor bütün gün huysuz olup ağlıyor. Ben elinden tutup sokak başında fırın var oraya gittim bir kere daha da uzun süre gitmem asla durmadı kucağımda döndüm geri eveBen nereye gidersem elinden tutup goturuyorum zaten disarda asla uyumuyor