• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Ben asıl gönderiyw bakmamışım ya neler yazmışlar öyle bu madar zaman niye kiöse bişey yazmadı ona şaşırıyordum zaten bence kötü yorumları siliyorlardı🤣
Hangisine bakmıştın ki? Şu son gönderiye yazmışlar, herkes neler demiş çocuğunu annesine bırakmış diye, bu arada sigara meselesi ney ben kaçırdım onu

Oto koltuğu her şeyden önce güvenlik için alınmalı kucağında yolculuk yapması çok tehlikeli ben bunu yaşayarak gördüm 1 ay önce kaza yaptık ve ben araya fırladım allah korusun kızım oto koltuğuna bağlı olmasaydı daha kötü fırlardı öyle ağır hasarlı bi kazada değildi o gündem beri isterse kendini yırtsın asla almıyorum kucağıma.
Allah korumuş sizi geçmiş olsun 🙏🏻 haklısınız Allah korusun gerçekten o konuda doğru

Bu kadın önceden link felan atmıyordu, sonra kiralık bir eve çıktı dedi ki işte perde alamıyorum bütçem yok felan herşeyi yavaş yavaş yapıyorum dedi, millet demiş sen niye link atıp kazanmıyorsun sonra başvuru yaptı işte siz çok zorladınız bende başladım linklere dedi, bugün yine diyor ev tadilatını ben yapmıyorum eşim yapıyor benim o kadar bütçem yok diyor, eminim yoktur millet şu Instagram'dan neler kazanıyor valla şaşarak izliyorum gerçekten, asgari ücretle zor şartlarda çalışan insanların yanında bunların oturduğu yerden 25 saniyelik tanıtım story atarak milyarlarca para kazanması beni şoka uğratıyor
Mesela dikkat ettin mi kolojen mi ne bir hap satıyorlar hangi fenomen e tıklasam o marka var 2. Ürün 1 tl diye yazıyorlar. Binlerce kişi alıyor ya inanamıyorum para kazanmak çok zor bence. Bişeyi çok beğenirim kaç bin TL veririm parasını hak eder yeri gelir 2. El ürün alırım hiçte gocunmam bu insanlar nasıl bu şekişde yaşıyor şaşırıyorum

Hangisine bakmıştın ki? Şu son gönderiye yazmışlar, herkes neler demiş çocuğunu annesine bırakmış diye, bu arada sigara meselesi ney ben kaçırdım onu
Bir öncekine bakmışım sabitlenen gömderi sanmıştım onu bakmamıştım sonradan gördüm yazılanları bazıları acımasız olmuş ama mesela ben asla bu yazılanları kaldıramazdım o yüzden böyle sosyal medyada hayatımı yayınlayamam rahatsız olan paylaşmayacak

Canim halı altı ısıtma alabilirsin biz kullanıyoruz daha sermedim Antalya'da oturuyoruz. biz her kışın seriyoruz yerde oturuyoruz vücudumuz ısınıyoruz .su dokse bişey olmaz.hem daha az yakıyor.ufo daha çok yakıyor.camilerde bile kullanıyor.onemli olan halı ısıtıcı üzerine sandalye üzerine oturmucan. teli kopsa çalışmaz korkmayın elektrik carpmaz. kabloyu ucu yerde bantla bişey olmaz.2000 yılında beri annemgil kullaniyor çok memnun.ankarada halamgilde kullanıyor.yerde yatiyorlar
Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum sipariş verdim hemen oğlumla yerde oynarken güzel olur inşallah

Bu kadın önceden link felan atmıyordu, sonra kiralık bir eve çıktı dedi ki işte perde alamıyorum bütçem yok felan herşeyi yavaş yavaş yapıyorum dedi, millet demiş sen niye link atıp kazanmıyorsun sonra başvuru yaptı işte siz çok zorladınız bende başladım linklere dedi, bugün yine diyor ev tadilatını ben yapmıyorum eşim yapıyor benim o kadar bütçem yok diyor, eminim yoktur millet şu Instagram'dan neler kazanıyor valla şaşarak izliyorum gerçekten, asgari ücretle zor şartlarda çalışan insanların yanında bunların oturduğu yerden 25 saniyelik tanıtım story atarak milyarlarca para kazanması beni şoka uğratıyor
Ay kadini savunanlarda var. Kimse kusura bakmasında yani ilk çocuğunu bu kadar ihmal ederken ikinciye hamile kalmasi hiç normal birinin yapacağı bir durum değil.

Mesela dikkat ettin mi kolojen mi ne bir hap satıyorlar hangi fenomen e tıklasam o marka var 2. Ürün 1 tl diye yazıyorlar. Binlerce kişi alıyor ya inanamıyorum para kazanmak çok zor bence. Bişeyi çok beğenirim kaç bin TL veririm parasını hak eder yeri gelir 2. El ürün alırım hiçte gocunmam bu insanlar nasıl bu şekişde yaşıyor şaşırıyorum
Sadece bir story için markalardan 25-50 bin arası alıyorlarmış, takipçiye göre de bu ücret değişiyor tabi, şok oldum duyunca sadece bir story için bu ücret inanılır gibi değil

Bir öncekine bakmışım sabitlenen gömderi sanmıştım onu bakmamıştım sonradan gördüm yazılanları bazıları acımasız olmuş ama mesela ben asla bu yazılanları kaldıramazdım o yüzden böyle sosyal medyada hayatımı yayınlayamam rahatsız olan paylaşmayacak
Evet baya ağır şeyler söylemişler gerçekten

Back
X