Asla öyle düşünme bende aksine çekinen birisiydim doktorlra karşı çünkü her şeyi tersliyorlar ama şuan ufacık şeyi bile soruyorum söylüyorum belkide çok rahatsızlık geçirdik gittik geldik falan etkilendim ama öyle düşünme. Bebekler huysuz olur elbette ağlarlar ama her gün düzenli bunu yapıyorsa ben altında hep bisy arıyorum bu ille de hastalık olacak demek değil mesela gece terler uyuyamaz döner durur sabah sinirli olur ya da gün içinde yediği bişey gaz yapar sindiremez huysuz olur yine hece uyumaz falan bunları artık anlayıp takip ediyoruz. Ben önceden hastalıktan şüphe ediyordum taş çıktı ama şuan aklıma gelmiyor çünkü tamamen huysuzlukyan yapıyor kumanda istiyor vermiyorum ağlıyor gün içinde hep böyleö senin ne düşündüğün ne hissettiğin önemli. Kan ve idrar gelince onları da çok basit bakıyorlar söylemezsen ben gittiğimde b d demir vs diye hepsini sıraladım bunlara bakılmasınj istiyorum dedim

o kadar kan alındj defalarca ve benim çocuğumda taş vardı bir kere d vitaminine bakmamışlar mesela. D vitamini fazlalığı taş yapıyor doktorlar bunu kendi talep etmeliydi ama ben söylediğimde bakılmış o yüzden sen çekinme