• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
İnstagramda bi psikolog 2 seneyi kafadan silin . İlk 2 sene bebekler kendi kendine uyuma becerisi geliştiremez zaten diyordu . 4 yaşına gelip hala aynıysa destek alın diyordu .

ilaç içse de hastaymış, fazla kalkmasına etkisi oluyordur muhakkak. Yanında yatırsan da o kadar çok uyanıyor mu canım
Evet bende 2 sene olayını zor olsada kabüllendim ama işte sinirlenince insan hepsini unutuyor. Bazen günler artık düzeliyor diyorum sonraki gün daha felaket oluyor. Bizim gece ağlaması çok fazlaydı o azalır gibi oluyor şuan ama ne zaman bişeye iyi desem sonraki gün pişman oluyorum ama inşallah iyiye gidiyordur bıda bir aşama benim için

Var 2 tane köpek dişi kaç gündür yatmadan ilaç vermek zorunda kalıyorum ona rağmen böyle, vermesem ne yapacağız acaba bilmiyorum. Sağlık ocağına gittim bugün öksürük için, bizim hekim yoktı yerine başka doktor bakıyordu. Adam ilgilendi genel sorular sordu çok şaşırdım, uyku için de çocuk psikiyatristinden randevu bakın bulamazsanız biz buradan yönlendirebiliriz dedi
Bu arada genel bir muayene yaptırdın mı daha önce yani aylık kontroller dışında mesela detaylı kan idrar ultrason bunları yapmadıysan bir talep mi etsen için rahat etsin diye diyorum. Uyku sorunumuz var dediğinde şöyle yap böyke yap diyorlar doktorlar abarttığımızı düşünüyor. Belki hatırlarsın benim oğlumda böbrek taşı vardı. Felaket ağlardı ilk doğdupunda çok psikolojim bozulmuştu sürekli bu çocukta bişey var diyordum kimse bana inanmadı çok şükğr çok iui bir doktora denk geldim de detaylı testler istedi ultrasonds ortaya çıktı taşı. İnşallah çok sağlıklıdır bişeyş yoktur ama yapmadysan bir için rahat etsin. Belki bir vitamini düşmüştür o bile huysuzluk yapar

Evet bende 2 sene olayını zor olsada kabüllendim ama işte sinirlenince insan hepsini unutuyor. Bazen günler artık düzeliyor diyorum sonraki gün daha felaket oluyor. Bizim gece ağlaması çok fazlaydı o azalır gibi oluyor şuan ama ne zaman bişeye iyi desem sonraki gün pişman oluyorum ama inşallah iyiye gidiyordur bıda bir aşama benim için
Yemin ediyorum bende ne zaman bişeye iyi desem hemen bozuluyor, oğlum 1-2 gün güzel yemek yedi şok oldum gittim hemen kaynanama anneme felan söyledim güzel yedi yumurtayı aylardan sonra ilk defa yedi diye sadece 2 gün düzgün yedi sonra gene aynı, şimdi kaç akşamdır akşam yemeği yemiyor kahvaltı da yok, sadece boş atıştırmalıkla geçiyor günü

Kızlar bu arada bebeklerinizin çamaşır deterjanı yumuşatıcı felan hala ayrı ona özel mi kullanıyorsunuz, ben hala ayrı kullanıyorum ama bugün kalmamıştı bizim deterjanı kullandım mecbur, bazıları büyüdü artık sizinkini kullan diyor ne yapsam bilemedim

Kızlar bu arada bebeklerinizin çamaşır deterjanı yumuşatıcı felan hala ayrı ona özel mi kullanıyorsunuz, ben hala ayrı kullanıyorum ama bugün kalmamıştı bizim deterjanı kullandım mecbur, bazıları büyüdü artık sizinkini kullan diyor ne yapsam bilemedim
Ben ayrı kullanıyorum yani olurda acil yıkanması gereken bir şey olursa ve bizim çamaşırlar yıkanıyorsa o zaman onlarla yıkıyorum (nadiren )

Ben ayrı kullanıyorum yani olurda acil yıkanması gereken bir şey olursa ve bizim çamaşırlar yıkanıyorsa o zaman onlarla yıkıyorum (nadiren )
Hangisini kullanıyorsun peki canım? Bitmişken acaba artık ona da bizim çamaşır deterjanını mı kullansam yoksa yine ona özel mi alsam bilemedim bende

Sen stres yaptıkça o daha çok uyanıyor biliyor musun. Ben ne zaman çok sinirlenseö oğlum uyumaz. Stresimi hissedip gece elli kere uyanıyor. Dua ediyorum düzelelim artık seni en iyi anlayanlardan biri benim. Çok uyku sorunumuz var yatağında yattığı yok zaten hep bizimle ne kendisi uyuyor ne biz. Sen şimdi.bütün gün çocuklasın üstüne eşin yok sıkılman bunalman sinirlenmen çok normal. Yanıan gelip kalabilecek birisi yok mu
Var ama yok diyim sen anla. Ama neyse ki eşim geldi ama o da yol yorgunu, bu gece de ben idare edeceğim o salonda uyuyacak yarın da ben salonda uyuyup biraz dinleneceğim inşallah. Şimdi bana da hastalık bulaştı ateşim yükseliyor kemiklerim kırılıyor sanki, Allah güç kuvvet versin 😥

Bu arada genel bir muayene yaptırdın mı daha önce yani aylık kontroller dışında mesela detaylı kan idrar ultrason bunları yapmadıysan bir talep mi etsen için rahat etsin diye diyorum. Uyku sorunumuz var dediğinde şöyle yap böyke yap diyorlar doktorlar abarttığımızı düşünüyor. Belki hatırlarsın benim oğlumda böbrek taşı vardı. Felaket ağlardı ilk doğdupunda çok psikolojim bozulmuştu sürekli bu çocukta bişey var diyordum kimse bana inanmadı çok şükğr çok iui bir doktora denk geldim de detaylı testler istedi ultrasonds ortaya çıktı taşı. İnşallah çok sağlıklıdır bişeyş yoktur ama yapmadysan bir için rahat etsin. Belki bir vitamini düşmüştür o bile huysuzluk yapar
Kan testlerini yaptırdım sen daha önce de demiştin hatta, ama ultrasonu istemeye de cesaret edemedim. Doktor ters bir şey söyler diye çekindim ki normalde asla çekinmem hakkımı savunurum. Ama anne olduktan sonra en ufak bir ima laf kaldıracak gücüm olmadığı için inan ki söyleyemedim 🥺

Hala ayrı kullanıyorum ama o kadar takılmıyorum artık. Mesela çamaşırlarını yıkadım onun sepeti boştu ama bir tane takım kirlenmiş bizimkilerle attım şimdi makineye

Var ama yok diyim sen anla. Ama neyse ki eşim geldi ama o da yol yorgunu, bu gece de ben idare edeceğim o salonda uyuyacak yarın da ben salonda uyuyup biraz dinleneceğim inşallah. Şimdi bana da hastalık bulaştı ateşim yükseliyor kemiklerim kırılıyor sanki, Allah güç kuvvet versin 😥
Amin canım inşallah. 1 gün bile dinlensen sana çok ama çok iyi gelecek inşallah toparlasın hemen

Kan testlerini yaptırdım sen daha önce de demiştin hatta, ama ultrasonu istemeye de cesaret edemedim. Doktor ters bir şey söyler diye çekindim ki normalde asla çekinmem hakkımı savunurum. Ama anne olduktan sonra en ufak bir ima laf kaldıracak gücüm olmadığı için inan ki söyleyemedim 🥺
Asla öyle düşünme bende aksine çekinen birisiydim doktorlra karşı çünkü her şeyi tersliyorlar ama şuan ufacık şeyi bile soruyorum söylüyorum belkide çok rahatsızlık geçirdik gittik geldik falan etkilendim ama öyle düşünme. Bebekler huysuz olur elbette ağlarlar ama her gün düzenli bunu yapıyorsa ben altında hep bisy arıyorum bu ille de hastalık olacak demek değil mesela gece terler uyuyamaz döner durur sabah sinirli olur ya da gün içinde yediği bişey gaz yapar sindiremez huysuz olur yine hece uyumaz falan bunları artık anlayıp takip ediyoruz. Ben önceden hastalıktan şüphe ediyordum taş çıktı ama şuan aklıma gelmiyor çünkü tamamen huysuzlukyan yapıyor kumanda istiyor vermiyorum ağlıyor gün içinde hep böyleö senin ne düşündüğün ne hissettiğin önemli. Kan ve idrar gelince onları da çok basit bakıyorlar söylemezsen ben gittiğimde b d demir vs diye hepsini sıraladım bunlara bakılmasınj istiyorum dedim🤣🤣 o kadar kan alındj defalarca ve benim çocuğumda taş vardı bir kere d vitaminine bakmamışlar mesela. D vitamini fazlalığı taş yapıyor doktorlar bunu kendi talep etmeliydi ama ben söylediğimde bakılmış o yüzden sen çekinme

Back
X