Ben de bırakamam zaten bakabilecek kimse de yok. Yanında yememeye çalışıyorum abur cubur. Gördüyse mecburen veriyorum kısıtlandığını bilmesini istemiyorum ya da hiç göstermiyorum. Tadımlık çikolata meyve suyu falan verdim ben de bikaç kere . Onlar da zaten katkı maddesiz olanlar . Ama başkasına söylemedim. İşin b*kunu çıkartırlar çünkü, zaten vermişsin biz yedirsek ne olacak diye. Benim kv önceki torunlarına ağzında çekirdek fındık bisküvi çiğner çıkarır verirdi. Benim huyumu bildiğinden veremiyor . Ama fırsat bulsa gizli gizli verir biliyorum . 2 hafta önce kv ye gittik , kaynamış dışarıda beklemiş bir gün tavuk suyu vardı , ben kızıma tarhana yaptım , içine tavuk suyu koysaydın dedi. Yok o dışarıda beklemiş dedim . Bişey olmaz diyor . Sonra 1 gün sonra o tavuk suyunu domates çorbasına koymuş. İçine mi koydun dedim , ilk söylemek istemedi . Ayıp olmasın diye kendim içtim güzel olmuş ama çocuğuma içirmem dedim . . Dudağında uçuk çıkmış , kızımın elini kolunu öpüp duruyor . Tutamadım kendimi anne sen çocukları öpme bak bu çok bulaşıcıymış dedim . Biraz alınır gibi yaa peki dedi . Üzmek istemiyorum kimseyi ama hijyen anlayışımın aynı olmadığı insanlarla geçinmek taviz vermek zorunda kalmak beni çok yıpratıyor .