• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Bir kez oldu. İlk bi duraksadı sonra ağlamaya başladı . Benimki bi de hiç kimsenin elinden çekip almaz bişeyi. Başka çocuklar kızımın elinden oynadığı şeyi çekip alıyor . Her hafta oyun grubunda yaşıyorum bunu. Kızım yine ağlıyor ya da sinirlenip bağırıyor . Çocuğun annesi müdahale etmiyorsa sinir oluyorum . Benim çocuğum oynuyor sonuçta çocuk bilmez almak ister normal ama annesi öyle izliyor. Uyarsana çocuğunu değil mi . Öyle bön bön bakıyor .
O bön bön bakan zaten evde çocuğa onu öğreten al yap gerekirse vur

Benimki de oyle ya oynamayı bilmiyor ama illa oynamak istiyor arkadaşımın kizi 5 yasinda oyuncağına bakmak istemiş diye bir anda bağırmaya başladı kizimin ağlamasına hemen koştum sadece agliyordu tepki vermemisti tepki vermeyince öğretmeli miyiz nasil yapmalıyız bilmiyorum. Kendilerini korumayı öğrenmeleri lazim
İşte öğreteyim diyorum en azından kötü bir şey olduğunu bilsin uzaklaşsın en azından vuruyor daha abi abi diye oynamaya çalışıyor

Benim oplum çok istiyor başkasındaki şeyi direk gidip elinden alır başkasının bebek arabasını sürmek ister scoterlara takıldı bu ara ama çok şükür öyle kendini yerden yere atmıyor müdahale edince inşallah yapmazda
Çocuk bilmez . Benim kızım da mesela kendisinin bisikletinin aynısını görünce benim bu diye ağlıyor . Ya da parkta sevdiği salıncak doluysa insinler diye ağlıyor . O durumlarda annelerin müdahale etmesi gerekli . Çocuk vurduğunda da etmeliler . Benim gr mesela çok karışmıyor . Onun kızı benim kızıma bağırdı bikaç kere gr hiç tepki vermedi . En son kızıma çekil şurdan dedi kaba şekilde 3 yaşında çocuk . Ben uyardım mesela kibar konuş bağırmayın birbirinize diye. Başkasının çocuğunu bizim uyarmamız can sıkıcı, kırıcı oluyor anne için de çocuk için de .

Back
X