2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Aynen Litetrax 4, sürüşü çok rahat cidden. Benim kollarım pek güçlü değildir o yüzden kolay sürülebilir bir şey aramıştık o zaamanlar. Hatta konu mankenimizle denemiştik kendisi 5 kilo

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-02-29 at 23.26.26.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 56
Aynen Litetrax 4, sürüşü çok rahat cidden. Benim kollarım pek güçlü değildir o yüzden kolay sürülebilir bir şey aramıştık o zaamanlar. Hatta konu mankenimizle denemiştik kendisi 5 kilo
Ayy ben o konu mankenini yerim, ahahah ayy çok tatlı. Bende 3 tane köpüş var, bir tanesi malaklı kangal kırması. Acaba ben de onunla sağlamlığını mı denesem. Kendisi 30 kilo civarinda, satan adam dedi ki 50 kilo taşır bu

Yazacaktım çüüüüüüüş diyede kibarlığımdan teşekkür ettim sadece
Geleceğin Kıvanç Tatlıtuğunu doğuramazsam bu fikir aklımda olsun

Teşekkür ederim tavsiyen için zaten düşünüyorduk başkasından da bu tür tavsiyeler duyunca insan daha çok etkileniyor destek görüyormuş gibi hissettiriyor

Tuvalet olarak normal lazımlık olanlardan almıştık ama dediğin markayı araştırıcam duyu bütünleme olayını ilk defa duydum bu konuyuda araştırıcam teşekkür ederim canım

hahaha hakkaten ne b.ktan muhabbetler bunlar

Tuvalet olarak normal lazımlık olanlardan almıştık ama dediğin markayı araştırıcam duyu bütünleme olayını ilk defa duydum bu konuyuda araştırıcam teşekkür ederim canım
Duyu bütünleme sadece tuvalet değil, konuşmasını da düzeltebilir. Ergoterapi okarak da araştırabilirsin.O çok fonksiyonlu bir program Yani dil kursuna filan gerek kalmayabilir. Kesinlikle araştır.

Son düzenleme:
Tek değilsin Kuzucum en yakınım dediğim kişinin oğlu böyle diyorum ya 2020 Mayıs doğumlu o bile bi kaç aydır aşmaya başladı her çocuk farklı tepkiler gösteriyor destek şart ama kesinlikle sana da günah zaten çocuk büyütmek zor birde böyle durumlar daha da zorlaştırıyor kendini yıpratma lütfen

Kızlar bu arada dün ilk kez NST'ye bağlandım doktor sancım var mı diye baktı. NST ücretine 2 bin TL ödedik. Sizin oralarda da bu şekilde mi ? Son haftalarda sürekli bağlanacak diye biliyorum. Eşim yapmıştı ödemeyi acaba bir yanlışlık mı var diye merak ettim açıkcası. Tourch testi + NST 2600 TL ödemiş eşim.

Doktorumun bana verdiği gebelik programı kağıdında sadece 37. hafta nst görünüyor. Daha öncekinde 2 kez girmiştim. Birinde sistiti adet sancısı sanmıştım o da ondan yani.

Sadece 37. haftadaysa güzel ama internette 2 haftada bir sonra da haftada bir gösteriyor
Bazı doktorlar, hastaneler o sekilde istiyor olabilir. Benimki istemiyor, her yiğidin yoğurt yiyişi misali. Dev. ve üni hastanelerinde de var nst, bence eğer isterse doktorun o kadar para harcamayın. Diğer hastanelerde baktırın.

Yok artık. Kesinlikle bir yanlışlık vardır diye düşünüyorum kızımda muayene +50 tl miydi neydi ücreti hadi olsun olsun 400-500 olsun. Tourch testine para vermedim sigorta karşıladı o ne kadar tutuyor bilmiyorum pahalı olan o olabilir mi ?

tourch testini daha öncede yaptırdık 400 civarı ödemiştik ona. Zam gelmş desem 600 olsa 2 bin lira NST için bana da fazla geldi bir sorun var heralde.

Doktorumun bana verdiği gebelik programı kağıdında sadece 37. hafta nst görünüyor. Daha öncekinde 2 kez girmiştim. Birinde sistiti adet sancısı sanmıştım o da ondan yani.
Beni 32-34te 2 kere girmiştim 37den sonra her hafta nstye girdim bakalım bu ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…