2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar ya değişik bir şey sorcam bir ara kocamda koccam oldum aşırı sevdim şuara da boğasim gliyo herşeyi batyo bu normalmi ya ay adam gebeliği çok basit bilmem bazıları kaç tane nasıl doguryo moduna giriyor sanki sinirlerim bozuluyor blki hiç öle düşünmüyorda bilmiyorum batyo bna.

Yazarlar acilde canım. Sonuçta raporlusun sistemde bu çıkar.
Özel bi hastaneye gittim aciline, ben gösterdim raporu yazdı sağolsun 6 kutu yazdı sevinmiştim ama eczacı acilden giriş yapıldıgı için 1 kutu veriyor bakanlık dedi buna da şükür deyip aldım

Bence normal ben genelde kocama değil de diğer herkese uyuzum bu ara kimseyle muhatap olmak istemiyorum ama genelde kocaya uyuz olan daha çoğunlukta her şeyleri batabiliyor

Kızlar bilen birileri şütfen yardımcı olsun kafam cok karıstı bel agrım olunca bulundugum sehirde fakulte acile gittim kendi doktorum sehir dısında oldugu için devlete gittim idrar bakıldı protein 30 geldi enfeksiyon falan yok. Tansiyon takibi yap denildi ben devamlı yapıyorum hep 10/6 cıkıyor bşrde kendi hastanende veririsn bşr hafta sonra olmadı 24 saatlik idrar bakılır dendi. Bende ordan cıktım kendi doktorumun bulundugu özel hastaneye gittim medikalpark acilde idrar verdim burada nagatif cıktı protein ben şimdi hangisine güveneyim aynı gün içinde böyle fark olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…