- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.421
Teşekkür ederim canımcımAyyyy çok güzel ćanm güle güle kullanın
Canım senin kasılmalar nasıl oldu? Daha iyi misin?Ayyyy çok güzel ćanm güle güle kullanın
Karnmin sol üst köşedeki köşesinde deki sertlik çok aciyo ama aşağa doğru inen o sancı iki saate bir bazen baya geçiyo sonra oğlumla kostrdm bugün hiç daha oturmadimCanım senin kasılmalar nasıl oldu? Daha iyi misin?
Aralıklar çok uzun, rahat ol. Olağan bir durumKarnmin sol üst köşedeki köşesinde deki sertlik çok aciyo ama aşağa doğru inen o sancı iki saate bir bazen baya geçiyo sonra oğlumla kostrdm bugün hiç daha oturmadim
Evet ćanm o bni hiç korkutmuyo ama o sertlik hep aynı yerde o korkutyo pazartesi randevum var o yüzden içim rahat çok şükürAralıklar çok uzun, rahat ol. Olağan bir durum
Çok güzelmiş canım güle güle kullanınHızlı oldu valla
hastane çıkışı taslak aşamasında daha önce yıldızlı model çalışmamışlar bende bilmiyorum nasıl bişey ortaya çıkacak
Eki Görüntüle 3417250
Bubble mum yaptırıyorum
Eki Görüntüle 3417252
Kapı süsü böyle
Özel bi hastaneye gittim aciline, ben gösterdim raporu yazdı sağolsun 6 kutu yazdı sevinmiştim ama eczacı acilden giriş yapıldıgı için 1 kutu veriyor bakanlık dedi buna da şükür deyip aldımYazarlar acilde canım. Sonuçta raporlusun sistemde bu çıkar.
Sevindm vllha en azından aldın bir kutuÖzel bi hastaneye gittim aciline, ben gösterdim raporu yazdı sağolsun 6 kutu yazdı sevinmiştim ama eczacı acilden giriş yapıldıgı için 1 kutu veriyor bakanlık dedi buna da şükür deyip aldım
Oh neyse ki alabilmişsinÖzel bi hastaneye gittim aciline, ben gösterdim raporu yazdı sağolsun 6 kutu yazdı sevinmiştim ama eczacı acilden giriş yapıldıgı için 1 kutu veriyor bakanlık dedi buna da şükür deyip aldım
Çok güzel çok tatlılarHızlı oldu valla
hastane çıkışı taslak aşamasında daha önce yıldızlı model çalışmamışlar bende bilmiyorum nasıl bişey ortaya çıkacak
Eki Görüntüle 3417250
Bubble mum yaptırıyorum
Eki Görüntüle 3417252
Kapı süsü böyle
Bence normal ben genelde kocama değil de diğer herkese uyuzum bu ara kimseyle muhatap olmak istemiyorumKızlar ya değişik bir şey sorcam bir ara kocamda koccam oldum aşırı sevdim şuara da boğasim gliyo herşeyi batyo bu normalmi ya ay adam gebeliği çok basit bilmem bazıları kaç tane nasıl doguryo moduna giriyor sanki sinirlerim bozuluyor blki hiç öle düşünmüyorda bilmiyorum batyo bna.
Bana hiç başkasına karşı olmadı eşimde yeni bir kaç gündürBence normal ben genelde kocama değil de diğer herkese uyuzum bu ara kimseyle muhatap olmak istemiyorumama genelde kocaya uyuz olan daha çoğunlukta her şeyleri batabiliyor
Evde büyük işler dururken o sırada benÇok güzelmiş canım güle güle kullanın
Seni sinsi seni, biz daha oralara gelemedik
Ay bunada şükür gerçekten canım idare eder seni bi süreÖzel bi hastaneye gittim aciline, ben gösterdim raporu yazdı sağolsun 6 kutu yazdı sevinmiştim ama eczacı acilden giriş yapıldıgı için 1 kutu veriyor bakanlık dedi buna da şükür deyip aldım
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel çok tatlılargüle güle kullan inşallah
Hahhahahha olsun canım iyi yapmışsın diğer eksiklere yönelirsin daha sonra daEvde büyük işler dururken o sırada ben
Valla baya sinsi oldu en azından dürüstüm teşekkür ederim canım
Eşim de bana zıt gelse ona da uyuz olurum muhtemelen ama çevremdeki diğer insanlar şuan daha zıt bana nedense onları çekiyorum ister istemezBana hiç başkasına karşı olmadı eşimde yeni bir kaç gündür
Evet ya durdukça gözümde büyüyor hazirana bişey kalmasın istiyorum çok sıkıldım bakmaHahhahahha olsun canım iyi yapmışsın diğer eksiklere yönelirsin daha sonra da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?