- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.441
Sağol canim valla insan telaşlanıyor saçma şeylere bile teşekkür ederimAllah korusun bebeğe zarar gelebilmesi için trafik kazası yüksekten düşme gibi gibi çok sert olaylar yaşamak gerekiyor. Karnını masaya vurmak telefon düşürmek bebişe zarar vermez canım Rahim var Amniyon sıvısı var
Onun icin ana kucagi düşünüyorum pierre cardin plume aldim ben babybjörn veya o tarz bisey katlanir her yere gidedBen zaten Bi tane reflu yatagi aldim evde kullanmak için. Onu dışarı götürmek çok zor olur disarda kullanabileceğim bir şey arıyorum aslinda bir de.
Canım benimde karnımda sertleşme oluyor böyle yan taraflarda çok korkuyorum ya sana Dr normal mi dedi ?Bahsetti kuzum doktor ama benim ciddi yüksek acı esigim anlar miyim bilmiyorum. Karnımda sertlesmeler de devam ediyor. Doktor yalanci sancı dönemi başladı dedi bahsetti de biraz. Benim de derdim bebişin hareketleri değişti yok kontrole gitmesem dün delirirdim herhaldekarnımı yamultacak kadar hareket eden bebek şimdi eliyle bacagiyla falan yokluyor gibi sakin takiliyor. Yeri mi daraldı anlamadım ki
Evet canım.Çantalı burda bir arkadaş almıştı ćanmarasta senmi almistn cnm
Canım neydi senin aldığın modelEvet canım.
Çok haklısın canım benim çok teşekkür ederimHayır kuzucum asla yalnız değilsin. Biz çok uyuyorduk bu iyi günlerin diye pompalamalar bitmez. Herkes nasıl süreci aynı geçirebilir ki zaten. Doğuracaksın bu sefer sen toparlanamadın biz kalkıp iş yapmıştık diyecekler emzireceksin senin sütün mü az ben mememi bir sıkıyordum karşı duvara fışkırtıyordum diyecekler sonu yok yani
Bebeğin iyi süreç normal hiç kendini strese sokma hepimiz aynıyız
Sağolasın canım benimArtık kiloları var bin maşallah
Gözünaydın canım
Oy kuzu keyfi yerinde duruyor maşallah gözünaydın canım
Canım çok geçmiş olsun tiroidi sende de olduğu için mi çıktı bende de var ve düşmüyor malesefİnşAllah canım bu gibi durumlarda ben Allahın isimlerini çekerdim oğlum troidi 32 di 15günlükken ertesi gün sonkez kan vermeye gidecektik ilaç yazılması için bütün gece Allahın troide şifa olan bir ismini buldum çektim sabaha kadar ertesi gün mucize işte 1 çıkmıştı troidi sende o kist kaybolsun diye internetten bak her ismi başka bir organa şifa olurmuş sende çek kontrole kadar Allahtan ümit kesilmez istersen buraya resmini de atarım
Çok güzeller güle güle kullan canımHızlı oldu valla
hastane çıkışı taslak aşamasında daha önce yıldızlı model çalışmamışlar bende bilmiyorum nasıl bişey ortaya çıkacak
Eki Görüntüle 3417250
Bubble mum yaptırıyorum
Eki Görüntüle 3417252
Kapı süsü böyle
Ben doktoruma sordum. Normal dedi.Canım benimde karnımda sertleşme oluyor böyle yan taraflarda çok korkuyorum ya sana Dr normal mi dedi ?
Düzenli değilse normal dedi. Bende hala da oluyor canımCanım benimde karnımda sertleşme oluyor böyle yan taraflarda çok korkuyorum ya sana Dr normal mi dedi ?
Umaybebe idi canım. Yalnız baştan söyleyeyim, çanta oldukça büyük bir görüntüye sahip. Senle bebek arabalarımız aynıydı yanlış hatırlamıyorsam. Alt tarafta bir taşıma alanı var ya, onu komple kaplıyor.Canım neydi senin aldığın model
Çok güzellerBen de hediye olarak bu tarz gökkuşağı yapmayı düşünüyorum. Anahtarlık değil de magnet olarak. Kapı süsünü de muhtemelen böyle yaparım
Ben doğumdan 2 ay sonra neden bilmiyorum tiroidim yüksek çıktı ve nodülüm çıktı şişlik vardı ama 2. Kan verdiğimde tiroid düzelince nodülü önemseme doktor bende bir daha gitmedim arada kan verdim duayı da hemen bulup atıcam daha doğrusu Allahın isimlerindediCanım çok geçmiş olsun tiroidi sende de olduğu için mi çıktı bende de var ve düşmüyor malesef.Hangi duayı okudun birde
Ya Cabbar ve Ya Şekür isimlermiş canım ama yanlış değilsem ben Ya Cabbar ismiyle Ya Şafi ente Şafi duası vardı onu okumuştumCanım çok geçmiş olsun tiroidi sende de olduğu için mi çıktı bende de var ve düşmüyor malesef.Hangi duayı okudun birde
Canım senle aynıyız neredeyse bende bayadir var bence ekstra bir durum yoksa normal sokağın başına çıkana kadar gidiyorum valla sende de yeni başlamıştır belki26+5 deyim bugün ilk defa çok zor nefes alıyorum. Yürürken nefesim tıkanıyor hemen. Normal mi bu bu zamana kadar hiç olmadi
Bnde 29 daym daha yaşamdm nefes konusunda26+5 deyim bugün ilk defa çok zor nefes alıyorum. Yürürken nefesim tıkanıyor hemen. Normal mi bu bu zamana kadar hiç olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?