2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Sağol canim valla insan telaşlanıyor saçma şeylere bile teşekkür ederim
:)

Ben zaten Bi tane reflu yatagi aldim evde kullanmak için. Onu dışarı götürmek çok zor olur disarda kullanabileceğim bir şey arıyorum aslinda bir de.
Onun icin ana kucagi düşünüyorum pierre cardin plume aldim ben babybjörn veya o tarz bisey katlanir her yere gided

Canım benimde karnımda sertleşme oluyor böyle yan taraflarda çok korkuyorum ya sana Dr normal mi dedi ?

Çok haklısın canım benim çok teşekkür ederim böyle cevapları görünce rahatlıyorum. Yoksa cevremdekiler yüzünden strese girmeye başlamıştım. Hepimiz farklı farklı atlatıyoruz bu süreçleri, inşallah sağ salim kucaklarimiza alalım da en önemlisi o zaten

Canım çok geçmiş olsun tiroidi sende de olduğu için mi çıktı bende de var ve düşmüyor malesef.Hangi duayı okudun birde

Ben de hediye olarak bu tarz gökkuşağı yapmayı düşünüyorum. Anahtarlık değil de magnet olarak. Kapı süsünü de muhtemelen böyle yaparım

Eklentiler

• Screenshot_2024-04-17-23-41-55-854_com.pinterest.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2024-04-17-23-35-05-635_com.pinterest.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2024-04-17-23-34-16-365_com.pinterest.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 43
Canım neydi senin aldığın model
Umaybebe idi canım. Yalnız baştan söyleyeyim, çanta oldukça büyük bir görüntüye sahip. Senle bebek arabalarımız aynıydı yanlış hatırlamıyorsam. Alt tarafta bir taşıma alanı var ya, onu komple kaplıyor.

Canım çok geçmiş olsun tiroidi sende de olduğu için mi çıktı bende de var ve düşmüyor malesef.Hangi duayı okudun birde
Ben doğumdan 2 ay sonra neden bilmiyorum tiroidim yüksek çıktı ve nodülüm çıktı şişlik vardı ama 2. Kan verdiğimde tiroid düzelince nodülü önemseme doktor bende bir daha gitmedim arada kan verdim duayı da hemen bulup atıcam daha doğrusu Allahın isimlerindedi

26+5 deyim bugün ilk defa çok zor nefes alıyorum. Yürürken nefesim tıkanıyor hemen. Normal mi bu bu zamana kadar hiç olmadi
Canım senle aynıyız neredeyse bende bayadir var bence ekstra bir durum yoksa normal sokağın başına çıkana kadar gidiyorum valla sende de yeni başlamıştır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…