2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Tetenozun birinci aşısını oldum ben 4 yıl önce tek doz yaptırmıştım.Ama ikincisinide olmam gerekiyormuş galiba bir de 3 lü bir aşı varmış 2.doz yerine onu yaptıran var mı aranızda

Canım senle aynıyız neredeyse bende bayadir var bence ekstra bir durum yoksa normal sokağın başına çıkana kadar gidiyorum valla sende de yeni başlamıştır belki
Sabah hafif bir boğazımda agri vardı. Gece de usumusum acaba hasta mı oldum diye de dusunuyorum. Burnum tıkalı değil ama sanki çektiğim hava yetmiyor

Bugün ilk kez aşerdim mi ne oldu anlamadım canım aşırı derecede çikolatalı bir tatlı çekti. Normalde çok yemiyorum şekere dikkat ediyorum. Ama dayanamayinca eşime soyledim aldı getirdi. Eşim diyor ki seni ilk kez böyle yerken gördüm diyor. Cok hizli yemisim
Nasıl oldu anlamadım ama tatlı isteğim bir türlü geçmiyor bugün. Hatta sonra puding filan yapayim dedim sonra eşim de çok gelir şekeri çok tüketme dedi. Vazgrctim bende yapmadim. Nedense dayanmakta güçlük çekiyorum biraz kuru üzüm yedim o bastırdı. Böyle bir şey yaşayan var mi arkadaşlar niye böyle oldu Bi anda 3. Trimester yaklaşınca böyle mi oluyor

26+5 deyim bugün ilk defa çok zor nefes alıyorum. Yürürken nefesim tıkanıyor hemen. Normal mi bu bu zamana kadar hiç olmadi
Bundan sonra normal bence bebek yukarı çıktıkça daha da sıkıştıracak. Ben de üçüncü dördüncü ayda başladı. Merdivenleri üç seferde dinlene dinlene anca çıkıyorum

Kizlar 29.haftadan selamlar. Son 1 haftadir cok fenayim ya. Sukredip oturuyordum bulanti bile olmadi bu gebelik cok iyi gidiyor diye. Birden bire büyüdü sanki. Agirlik merkezim mi degisti nedir. Kalcadan kaburgalara kadar sırtımda ciddi agrilar olustu. Her ayaga kalkis cok zorlamaya basladi. 2 adım atiyorum ancak açılıyor. Bir de alt bacaklara inanilmaz kramplar giriyor. Her bir kramp da kasta hasar birakiyor sanirim. Onun da agrisi cok uzun sürüyor.

Normalde boyle sikayet etmeyi, mizirdanip etrafimdakilerin de enerjisini dusurmeyi hic sevmem. Ama surekli agri cekerken de rol yapmak cok zor oluyor. Sona yaklastik gerci yavastan ama kalan zaman gozume cok buyumeye basladi. Daha 30 olmadan boyleysem kalan haftalarda ne yapacagim oldum. Benim gibi olan var mi? Agri acisindan sizler nasilsiniz?

Maşallah buralar ne güzel dolmuş taşmış anne adaylarıyla bende bu grubun ilk etiketlerinden biriydim pek yazmak nasip olmadı ne güzel kaynaşmissiniz
Sen de gel burda fikir alışverişi yapmak muhabbet etmek çok iyi geliyor insana bu grup olmasa nasıl geçirirdim bu süreci bilmiyorum

Bana da yükleniyor gibi bu ağrılar sizilar. Ufacık birsey yapıyorum yoruluyorum hemen önceki enerjim yok gibi. Yoruldum yatayım diyorum bu sefer daha kötü oluyorum belim çok çabuk ağrıyor kalkamıyorum. Kramp da var gece uykumda giriyor genelde uykudan uyandırıyor dehşet bisey yani nolucak bilmiyorum Allahim kolaylastirsin hepimize canım

Aynen kuzum kramplar icin magnezyum da aliyorum duzenli ama hic bana misin demiyor. Bir de her seyi dogum iznine birakmistim ben 32. Haftadan sonra hallederim diye. Nasil yaparim diye kara kara dusunmeye basladim

26+5 deyim bugün ilk defa çok zor nefes alıyorum. Yürürken nefesim tıkanıyor hemen. Normal mi bu bu zamana kadar hiç olmadi
ben uzun süredir merdiven çıkarken 15 dkdan fazla yürürsem aşırı yoruluyorum ve belim acayip ağrıyor. Benimkine erken bile denebilir sanırım bünyem zayıf senin bu dönemde olman normal bence

Tetenozun birinci aşısını oldum ben 4 yıl önce tek doz yaptırmıştım.Ama ikincisinide olmam gerekiyormuş galiba bir de 3 lü bir aşı varmış 2.doz yerine onu yaptıran var mı aranızda
Benim 2. Dozu bayramdan önce olmam gerekşyodu unutmuşum gitmiş, aramadı da sağlık ocağı . Yan etkileri çok oldu bende yaptırmasam mı 2.dozu diye düşünmeye bile başladım

Kaç aydır sohbet muhabbet fikir alışverişi derken baya yol aldık
Çok iyi yapmışsınız valla daha önce demistim benim hamilelik hep hastanelerde yatmakla geçtiği için anca canimla uğraştım katilamadim buralara oysaki transfer olmustuk bu topiği arkadaşımız kurup bizi sağolsun ilk buraya etiketleyip baya moral olmustu rabbim o arkadaşa da nasip etsin inşallah onun negatif olmuştu

Günaydın bahsettin o ağrı o bacak full bende var 28 haftadan beri şuan 29 çok zor o ağrı gerçekten senin bebeğin cinsiyeti neydi geçen bir yerde erkler çok kötü yapar bacağı doğrumu diye merak ettim

Benim 2. Dozu bayramdan önce olmam gerekşyodu unutmuşum gitmiş, aramadı da sağlık ocağı . Yan etkileri çok oldu bende yaptırmasam mı 2.dozu diye düşünmeye bile başladım
Bnde ikinci dozu vurdum ilk dozda acıdı ikinci doz iilk gün çok acıdı sonra bir anda uçtu gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…