- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.941
Yiyom da ne bileyim almıyorum sonra çıkıyor acısı ama kız onuda yemesem ben hepten mefta aboooowwAy ne bileyim 3 kilo aldım deyince bise yemiyorsun sandım
Bende ilk aylarda aşırı bir gerinme isteği vardı ve tutmuyordum kendimi. 3. Trimesterla tekrar başladı. Sabahları uyanınca bir gerinme ihtiyacı duyuyorum bacaklarımı bir esnetmem gerekiyor. Zararı yoktur inşaallahGünaydınlar herkese gerinme durumlarınız nasıl arkadaşlar ya, benim sabahları inanılmaz gerinme isteğim oluyor bazen tutuyorum kendimi ama bugün tutamadım mesela az kalsın bacaklarıma kramp giriyordu karnımı da gerdim hala karin kaslarim ağrıyor ya sizin de oluyor mu ? Bir zararı var mıdır sizce ?
Sporla deri gerildigi ve sıkılaştigi için öyle oluyor çatlak görünümü hafifliyor bence de. Kaybolmuyorlar ama göze de batmiyorlar. Benim de kalcamda aynı sorun var squat yapınca iyileşiyor görüntü bırakınca hoppp geri geliyorlar. Dermatollerlarin da faydası oluyor ona. Karnım catlarsa doğumdan sonra seceneklerim içinde bunlar var yani.Çatlak tedavisi yok değil aslında ben çok kilo verdiğim dönemde çatlaklarım oldu bir süre kullandığım yağ ve biraz sporla tüm çatlaklarım kaybolmuştu.
Bio oil evde vardı canım benim çok az bitene kadar kullandım ikinci bir defa almadım. Catlayinca çatlıyor demek ki. Nemli tutarak bir nebze rahatlıyor deri. Şans işi yani halamın bir sürü cocugu var bir tane çatlağı yok mesela. Bir sürü ürün kullanmasina rağmen çatlayan da cok. Kardeşimin eşinde ilk bebekte doğum sonrasi bir iki çatlak oluşurken ikinci bebekte ciddi çatlakları oldu. Hiç bilmiyorum neye göre çatlıyor bu karınYok canım kasinsa bile özellikle dokunmuyorum tetiklemiyim diye zannetmiyorum o yuzden cizik oldugunu. 4. Ay başladığından beri lierac ve bio oil kullanılaniyordum.
Ağrı değil de böyle bir acayip oluyor hissi bende yarıda bırakıyorum valla doğumlarimizi yapsak da rahat rahat bir gerinsek. Birkaç gündür bende uyku pozisyonunu bulamama sorunu da başladı ne yapsam rahat edemiyorum gibiGünaydınlar herkese gerinme durumlarınız nasıl arkadaşlar ya, benim sabahları inanılmaz gerinme isteğim oluyor bazen tutuyorum kendimi ama bugün tutamadım mesela az kalsın bacaklarıma kramp giriyordu karnımı da gerdim hala karin kaslarim ağrıyor ya sizin de oluyor mu ? Bir zararı var mıdır sizce ?
Gerindiğim an bacağıma bi kramp giriyor ki çığlık atıyorum resmen artık gerinmeyip tutuyorum o yüzdenGünaydınlar herkese gerinme durumlarınız nasıl arkadaşlar ya, benim sabahları inanılmaz gerinme isteğim oluyor bazen tutuyorum kendimi ama bugün tutamadım mesela az kalsın bacaklarıma kramp giriyordu karnımı da gerdim hala karin kaslarim ağrıyor ya sizin de oluyor mu ? Bir zararı var mıdır sizce ?
Tansiyonun yoksa korkma sabah akşam ölç cnm ödem normal ya artık son aylarada girdik bişey olmaz inşallah. Şeker tansiyon yoksa ye gitsin sabah öğle akşam hamur yemiyosun sonuçtaYaa teşekkür ederim ben evhamliyim da biraz korkuyorum ya biraz dikkat edeceğim artık çok yiyorum sanki ben de meyve çok seviyorum hele yaz meyvelerinde çıkmaya başladı sadece meyve yesem olur. Ama bu ara inanılmaz hamur işine düştüm ya simit kek börek çörek valla bu gidişle doğuma kadar 10 daha alacağım.
Bu konusu geçen gerinme bende de oluyo bana özgü sanıyodum aa gerinirken yarıda bırakıyorum kasılıyo böyle tuhafAğrı değil de böyle bir acayip oluyor hissi bende yarıda bırakıyorum valla doğumlarimizi yapsak da rahat rahat bir gerinsek. Birkaç gündür bende uyku pozisyonunu bulamama sorunu da başladı ne yapsam rahat edemiyorum gibisağa zaten yatamiyorum, sırt üstü yatamiyorum soluma yatmaktan bıktım valla
bu gerinme bende de oluyor istemsiz oluyor tutamıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama olduğu kadar. gerinmek zararlı mıBende ilk aylarda aşırı bir gerinme isteği vardı ve tutmuyordum kendimi. 3. Trimesterla tekrar başladı. Sabahları uyanınca bir gerinme ihtiyacı duyuyorum bacaklarımı bir esnetmem gerekiyor. Zararı yoktur inşaallah
Zararı var mı yok mu bilmiyorum ama bildiğin ihtiyaç gibi yani tutamıyorum kendimi. Arkadaşların dediği gibi gerinince kramp falan olmuyor bacağımda ya da karnımdabu gerinme bende de oluyor istemsiz oluyor tutamıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama olduğu kadar. gerinmek zararlı mı
Ya bunu bu sabah ve daha önce 3 5 defa bende yaşadım. Gerindim ve bacağıma çok kötü bir kramp girdi gerçekten çok acı verdi 1 dakika kadarGünaydınlar herkese gerinme durumlarınız nasıl arkadaşlar ya, benim sabahları inanılmaz gerinme isteğim oluyor bazen tutuyorum kendimi ama bugün tutamadım mesela az kalsın bacaklarıma kramp giriyordu karnımı da gerdim hala karin kaslarim ağrıyor ya sizin de oluyor mu ? Bir zararı var mıdır sizce ?
çok basit, o zaman yoktu :)Ya bnde bunu çok istyorum ama ilk oğlumda yapmdm bunda yapmak bana sanki ona haksızlık gibi gliyo ne bilm sorarsa bna niye yapmdn
Bizim için ben çok gerekli bulmuyorum . Bizim apartmanda her katta çöp odası var oraya atabiliyoruz o yüzden birikme olmayacağı için mantıklı gelmiyor. Ama çöp uzaktır sürekli çöpe gidip atmak zor bir olaydır o zaman mantıklı olabilir.Korbell çöp kovasını gerekli buluyor musunuz?
Ben kedilerin kumu için de aldım biraz onu. Hiç dışarı koku vermiyor. Bence kullanışlıKorbell çöp kovasını gerekli buluyor musunuz?
3 harfli marketlerin poşetlerinden devamKorbell çöp kovasını gerekli buluyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?