- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.961
Hadi Max 9 ay diyelim sonrasında hem ergonomik olmaz hemde bebek içine sığmazKızlar bu bebek arabalarındaki pusetler. Araba koltuğu olarak 6 ay kullanılabiliyor değil mi daha uzun kullanım sağlayabiliyor mu bilginiz var mı?
Benimde ilk gebelik hatıralarım var. Karnımda onlarca var vajinamın üstü bile çatladı ilk başlarda aşırı moralimi bozuyordu çok takmıştım kafaya da şimdi öyle bir saldım ki umrumda bile değilBen kızımda çok kilo aldığım için her tarafım çatlak zaten şuan sadece eskiler duruyo
bence de gerek yok korbell kovaya filan normalde kullanılan çöp kovaları iş görür ekstradan bişey alacaksam bebeğimin daha mühim ihtiyaçları var.3 harfli marketlerin poşetlerinden devam
Şaka bi yana Yani bazı şeyleri gerçekten tüketim çılgınlığı olarak görüyorum sabah-akşam dışarı çıkıp çöp atıyoruz ağzını bağladığın büzgülü bir poşet iş görür alana saygım sonsuz benim için gerekli değil
13 kiloya kadar diyor satıcılar. Sonrasında değiştirmek gerekiyormuşKızlar bu bebek arabalarındaki pusetler. Araba koltuğu olarak 6 ay kullanılabiliyor değil mi daha uzun kullanım sağlayabiliyor mu bilginiz var mı?
Ben kasimaya falan çok dikkat ederdim ama şimdi aklıma geldi. Ben dün karnıma hazir ağda bezleri var ya, onlarla ağda yapmıştım. O mu tetikledi acaba akşamına bu çatlak çıktı.Bio oil evde vardı canım benim çok az bitene kadar kullandım ikinci bir defa almadım. Catlayinca çatlıyor demek ki. Nemli tutarak bir nebze rahatlıyor deri. Şans işi yani halamın bir sürü cocugu var bir tane çatlağı yok mesela. Bir sürü ürün kullanmasina rağmen çatlayan da cok. Kardeşimin eşinde ilk bebekte doğum sonrasi bir iki çatlak oluşurken ikinci bebekte ciddi çatlakları oldu. Hiç bilmiyorum neye göre çatlıyor bu karın
Bazı şeyler kişiye göre ihtiyaç olabilir tabiki ama mesela puset örtüsü de benim için ihtiyaç olmadı korbellde ihtiyaç olmadı emzirme yastığı ihtiyaç olmadı gibi gibi alanlara hayırlı uğurlu olsunbence de gerek yok korbell kovaya filan normalde kullanılan çöp kovaları iş görür ekstradan bişey alacaksam bebeğimin daha mühim ihtiyaçları var.
İçinde görmek nasip olsun çok cici
Gerinme bir ihtiyac bence. Ben farkinda olmadan yapiyorum her defasinda krampla yarida kesildigi an farkina variyorum gerindigimin. Ama kramplar korkunc boyutlarda bende. Magnezyum falan hic kâr etmiyorGünaydınlar herkese gerinme durumlarınız nasıl arkadaşlar ya, benim sabahları inanılmaz gerinme isteğim oluyor bazen tutuyorum kendimi ama bugün tutamadım mesela az kalsın bacaklarıma kramp giriyordu karnımı da gerdim hala karin kaslarim ağrıyor ya sizin de oluyor mu ? Bir zararı var mıdır sizce ?
Ya genetik sanırım annemin aşırı çatlak bende şimdiye kadar yok ama korkuyorum bi de ben aşırı kaşınıyorum nemlendirici ya da yağ sürmezsem bol bol sürüyorum hele banyo sonrası iskence oluyor. Umarım catlamam.Bio oil evde vardı canım benim çok az bitene kadar kullandım ikinci bir defa almadım. Catlayinca çatlıyor demek ki. Nemli tutarak bir nebze rahatlıyor deri. Şans işi yani halamın bir sürü cocugu var bir tane çatlağı yok mesela. Bir sürü ürün kullanmasina rağmen çatlayan da cok. Kardeşimin eşinde ilk bebekte doğum sonrasi bir iki çatlak oluşurken ikinci bebekte ciddi çatlakları oldu. Hiç bilmiyorum neye göre çatlıyor bu karın
Yaa bunsabah felaket oldu karnımı da çok geriyorum ondan korkuyorum asıl karin içi basınç artar mı acaba falan diye ama istemsizce oluyor. Kramp da girmiş olabilir karnıma anca geçti ağrısı çünkü.Gerinme bir ihtiyac bence. Ben farkinda olmadan yapiyorum her defasinda krampla yarida kesildigi an farkina variyorum gerindigimin. Ama kramplar korkunc boyutlarda bende. Magnezyum falan hic kâr etmiyorustelik bacaklarima girdiyse en az 1 hafta da agrisi sürüyor kramplarin
Senin kontrol ne zamandi canımOy maşallah yaaaa
Bendede durumlar benzer mesanem cimcikleniyor gibi çok merak ediyorum ne kadar oldu inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Evet Dil cikardi bizeOooohh maşallah dili dışarda mı onunetli etli olmuş doğum pozisyonu alması güzel inşallah istediğin gibi güzel güzel doğurursun ay hepimize inşallah
Arada bana da oluyo bişey olmaz ki bence demekki vücut istiyor hamile değilken de gerinme oluyo sabahları uyanınca normaldir bacağa kramp girince de ayak baş parmağını kendine doğru çekince geçiyor hemen kramp ben öyle yapıyorum
Ama gerçekten çok acı veriyor bacaklar hadi neyse de karnım çok ağrıyor ama ihtiyaç demekki.Ya bunu bu sabah ve daha önce 3 5 defa bende yaşadım. Gerindim ve bacağıma çok kötü bir kramp girdi gerçekten çok acı verdi 1 dakika kadar
Salı kuzucumSenin kontrol ne zamandi canım
Tepkileri var artık bacaksızların sese dokunmayaBen de kontrolden geldimm38 cm 1260 gram olmuş 29+1 ayy minnoş ya doktor ultrasonu karnıma koyunca tekmeyi bastı baya doktor da güldü yine yan yatıyodu ya hep aynı daha dönmemiş doktor dedi daha erken önemli değil o gözleri de açıktı ay ne güzel ya iyi çok şükür
Ben aldım ihtiyaç halindede alınabilir bi tane dursun da denilebilir. Ben işe dönücem mecbur biberon kullanılacak diye aldım dursunkızlar,
bugün alışverişe çıkacağım da biberon vb şeyleri almalı mı yoksa ihtiyaç halinde mi almak gerekir? siz nasıl yaptınız?
peki göğüs pompası aldın mı, emzirme işini nasıl yapmayı düşünüyorsun?Ben aldım ihtiyaç halindede alınabilir bi tane dursun da denilebilir. Ben işe dönücem mecbur biberon kullanılacak diye aldım dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?