2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Selamlar kızlar , ben de beyaz akıntı 3 gündür fazlalaştı bugün de belim ağrıdı sebepsiz iş falan da yapmadım. Sizce normal mi randevuma daha çok var doktora gitmeli miyim sizce ?

Valla ağda yapmış olabilir hassas ve ince şuan bence karnımız, gergin haliyle. Çok rahatsız etmiyorsa almasan canım bir süre oradaki tüyleri

Benim annemin de sadece alt karninda vardı çatlakları kasıklara doğru. Ki çok erken yaşta anne olmasina ragmen. Bende annemden çok çatlak vardı kalcamda

Gözün aydın hangi perintoloji uzmanına gittin

Kizlarcim bisey sorcam size... simdi bebis hareketleri son zamanlarda tam gaz gidiyordu bende. Hala da oyle ama son gunlerde ailevi meselelerden dolayi yer yer canimin cok sıkıldığı zamanlar oldu. Ilgisi var midir bilmiyorum ama son bir kac gundur hareketleri aci vermeye basladi. Gobek deliğinin tam oraya ve cok sert vuruyor. Aciyla karışık cok rahatsiz edici bir his olusturuyor. Normalde bayiliyordum hareketlerine cogu zaman elimi disaridan da koyup cift tarafli hissetmeye ama simdi hareket edecek diye korku gelisti resmen. Boyle bisey yasayan var mi?

Acıtması normal çünkü güçlendiler gece uykumdan uyandıracak kadar canımı yakıyor bazen geçen gün kaburgama nasıl vurduysa nefesimi kesti. En hareketli oldukları haftalara geldik yavaşlayacak ama o karın gerginliğiyle hissettiğin acıyla karışık itme hareketi normal canını sıkma

Annen ben
Yüksek bel bikiniyle her türlü kamufle oluyor o da çocuğumdan miras kalsın hiç takmıyorum artık
Kuzum çatlarsak yapacak bir şey yok. Valla ben elimden geleni yapıyorum olursa da dediğin gibi evlattan hatıra. Hatta benim ilk 3-4 ayim çok zor geçti buna rağmen hamile halimi özlerim diyorum

Sagol kuzum ya valla rahatladim. Erken doguma kadar kurmaya baslamistim kafamda. Tek her sey normal yolunda olsun da acı muhim degil tabiki

Kızlar aranızda iştahsızlık yaşayan var mı sırf aç kalmamak için kendimi zorluyorum son üç dört gündür ilk başta mide ağrım olmuştu şimdi de iştahsızlık başladı normalde çok açıktı iştahım birde tam bebeklerimiz için kilo alma dönemi

Kızlar sosyal medyada hamileliğin sonlarına doğru ayaklarda ellerde şişmeler oluyor gibi paylaşımlar gördüm. Benim şu anda ayak numaram aynı değişmedi sismede yok. Ne zaman oluyor bu şişme?

Merhaba bende günlerdir aynı sıkıntıları yaşıyorum yaşam kalitem neredeyse kalmadımgibi bişey. Siz şuan nasılsınız kaç haftalıksınız ve doktorunuz ne önerdi acaba.

kızlar,

bugün alışverişe çıkacağım da biberon vb şeyleri almalı mı yoksa ihtiyaç halinde mi almak gerekir? siz nasıl yaptınız?
Bence al ben almadan hastahanede lazım oldu bana oğlumu 4 saat sonra getirdiler açlıktan emmesi biberonla mama verdim ondan sonra emmeye başladı biberon her türlü ihtiyaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…