- 19 Haziran 2013
- 468
- 461
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.981
Evet canım ya sağolTepkileri var artık bacaksızların sese dokunmaya
Çok şükür canım gözünaydın
Isofixli degilse bence hic guvenli degil Allah korusunKızlar bu bebek arabalarındaki pusetler. Araba koltuğu olarak 6 ay kullanılabiliyor değil mi daha uzun kullanım sağlayabiliyor mu bilginiz var mı?
Valla ağda yapmış olabilir hassas ve ince şuan bence karnımız, gergin haliyle. Çok rahatsız etmiyorsa almasan canım bir süre oradaki tüyleriBen kasimaya falan çok dikkat ederdim ama şimdi aklıma geldi. Ben dün karnıma hazir ağda bezleri var ya, onlarla ağda yapmıştım. O mu tetikledi acaba akşamına bu çatlak çıktı.ama dediğin gibi catlamayan catlamiyor.
Benim annemin de sadece alt karninda vardı çatlakları kasıklara doğru. Ki çok erken yaşta anne olmasina ragmen. Bende annemden çok çatlak vardı kalcamdaYa genetik sanırım annemin aşırı çatlak bende şimdiye kadar yok ama korkuyorum bi de ben aşırı kaşınıyorum nemlendirici ya da yağ sürmezsem bol bol sürüyorum hele banyo sonrası iskence oluyor. Umarım catlamam.
Gözün aydın hangi perintoloji uzmanına gittinKızlar bu sabah bebis için perintolojiye muayene olduk tekrardan. Kafa içindeki boşluk evet 9-10mm çıkıyor ama siz 27. Haftadasiniz bebeğinizin kafası 30 haftayla uyumlu beyinin diğer kısımları her tarafı oldukça sağlıklı görünüyor bebeğiniz yüzde 95 sağlıklı ama önlem olarak mr cektirebilirsiniz dedi. Kafasinin buyuk olmasina oranla bu alanin bu sekilde cikmasi normal dedi. Erkek bebeklerde 10mm normal de kabul edilebiliyor dedi. Kafasının büyük olması durumuna da eşimin kafasına baktı ve sizin kafa yapınızda çok geniş bebeğiniz sizin kafa yapınıza benziyor oldukça normal bir durum dedi ve içimiz rahatladı çok şükür. Ayrıca bizim oğlan hem koca kafa hemde tombikmis şu an 1250 gram olmuş 27+3 deyiz. Her şeyi normal bize bir de güzel yüzünü gösterdi o da içimizi rahatlattı ayrıca anne karninda esnerken gördük çok komikti
Var kuzum benim elektrikli sağma makinam önceden kalma. 4 ay yanında olucam Eğer sütüm yeter emerse şirkette bırakıp orda sağıp süt kaplarıyla süt saklama poşetiyle eve getircem tabi.peki göğüs pompası aldın mı, emzirme işini nasıl yapmayı düşünüyorsun?
Acıtması normal çünkü güçlendiler gece uykumdan uyandıracak kadar canımı yakıyor bazen geçen gün kaburgama nasıl vurduysa nefesimi kesti. En hareketli oldukları haftalara geldik yavaşlayacak ama o karın gerginliğiyle hissettiğin acıyla karışık itme hareketi normal canını sıkmaKizlarcim bisey sorcam size... simdi bebis hareketleri son zamanlarda tam gaz gidiyordu bende. Hala da oyle ama son gunlerde ailevi meselelerden dolayi yer yer canimin cok sıkıldığı zamanlar oldu. Ilgisi var midir bilmiyorum ama son bir kac gundur hareketleri aci vermeye basladi. Gobek deliğinin tam oraya ve cok sert vuruyor. Aciyla karışık cok rahatsiz edici bir his olusturuyor. Normalde bayiliyordum hareketlerine cogu zaman elimi disaridan da koyup cift tarafli hissetmeye ama simdi hareket edecek diye korku gelisti resmen. Boyle bisey yasayan var mi?
Prof dr Cem Senhal. Antalya/Lara daGözün aydın hangi perintoloji uzmanına gittin
Ay yok artık rahatsizda olsam, sarmaşık gibide olsa almam bu çatlağı gördükten sonra. Doktorlar kusura bakmasin.Valla ağda yapmış olabilir hassas ve ince şuan bence karnımız, gergin haliyle. Çok rahatsız etmiyorsa almasan canım bir süre oradaki tüyleri
Annen benBenim annemin de sadece alt karninda vardı çatlakları kasıklara doğru. Ki çok erken yaşta anne olmasina ragmen. Bende annemden çok çatlak vardı kalcamda
Kuzum çatlarsak yapacak bir şey yok. Valla ben elimden geleni yapıyorum olursa da dediğin gibi evlattan hatıra. Hatta benim ilk 3-4 ayim çok zor geçti buna rağmen hamile halimi özlerim diyorumAnnen ben
Yüksek bel bikiniyle her türlü kamufle oluyor o da çocuğumdan miras kalsın hiç takmıyorum artık
Sagol kuzum ya valla rahatladim. Erken doguma kadar kurmaya baslamistim kafamda. Tek her sey normal yolunda olsun da acı muhim degil tabikiAcıtması normal çünkü güçlendiler gece uykumdan uyandıracak kadar canımı yakıyor bazen geçen gün kaburgama nasıl vurduysa nefesimi kesti. En hareketli oldukları haftalara geldik yavaşlayacak ama o karın gerginliğiyle hissettiğin acıyla karışık itme hareketi normal canını sıkma
Merhaba bende günlerdir aynı sıkıntıları yaşıyorum yaşam kalitem neredeyse kalmadımgibi bişey. Siz şuan nasılsınız kaç haftalıksınız ve doktorunuz ne önerdi acabaKaburga ve sırt ağrısı benimde çok fena kaburgamın ağrısından dün gece hiç uyuyamadım
Merhaba bende günlerdir aynı sıkıntıları yaşıyorum yaşam kalitem neredeyse kalmadımgibi bişey. Siz şuan nasılsınız kaç haftalıksınız ve doktorunuz ne önerdi acaba.Selam canim uzun zamandir tam tarif ettigin gibi ağrılar mevcut bende yatsam ağrıyor otursam ağrıyor yürüsem ağrıyor iyi gelen hic bisey yok dün gece yataga oturdum hüngür hüngür agladim artik her yerim ağrıyor diye eşim şaştı kaldı ki kolay kolay ağlamam çünkü. Yine de cok şükür bugünlerimize ama artık gün sayıyorum temmuzun gelmesi icin hem yavruma kavusayim hem şu agrilardan kurtulayım artık
Bence al ben almadan hastahanede lazım oldu bana oğlumu 4 saat sonra getirdiler açlıktan emmesi biberonla mama verdim ondan sonra emmeye başladı biberon her türlü ihtiyaçkızlar,
bugün alışverişe çıkacağım da biberon vb şeyleri almalı mı yoksa ihtiyaç halinde mi almak gerekir? siz nasıl yaptınız?
Valla oğlum 3 yaşında puseti hala araba koltuğu niyetiyle kullanıyorumKızlar bu bebek arabalarındaki pusetler. Araba koltuğu olarak 6 ay kullanılabiliyor değil mi daha uzun kullanım sağlayabiliyor mu bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?