2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Selamlar kızlar , ben de beyaz akıntı 3 gündür fazlalaştı bugün de belim ağrıdı sebepsiz iş falan da yapmadım. Sizce normal mi randevuma daha çok var doktora gitmeli miyim sizce ?
Beyaz akıntı normal hamilelik boyunca benim hiç kesilmedi ikisindede ama sarıya kokuluya dönerse o zaman doktora gitmeni tavsiye ederim

Bacım bendede var ve acı hissettiğim her yerde morluklarım oldu böyle Bezelye büyüklüğünde çatladı sanırım oralar bir ara ayağa kalkmaya korkuyordum acıdan halada devam ediyorum yürüyüş yapıyorum öyle kesiliyor acı veya rahat mı ediyor çocuk bilmiyorum hareketi kesiyor ben bir yere oturana kadar yukarıda çıkmaya başladı yürüyüşten beri tavsiye ederim

Benim 5-6 haftadır böyle. Çoğu zaman yemek yemek için yiyorum yiyecekler çok keyif vermiyor canım nadir bişey istiyo. Meyve çok yiyorum etimi zeytinyağlımı yoğurdumu ayranımı eksik etmiyorum zorla yiyorum içim bi nebze rahat

Ben serum yiyorum 15 günde bir valla oda son raddeye kadar dayanmaya çalışıyorum boğazım tahriş olunca hem ağrı kesici hem mide için serum yapıyor doktor başka türlü hastalanıyorum eğer sende öyleysen acile gidip rica et istersen diğer türlüde kadın doğum gaviscon yazmıştı onuda son ana. Kadar kullanmıyorum tuzlu yiyeceklerle bastırmaya çalışıyorum valla canınız çekmez inşallah ama tuzlu erik beni rahatlattı

Kızlar sosyal medyada hamileliğin sonlarına doğru ayaklarda ellerde şişmeler oluyor gibi paylaşımlar gördüm. Benim şu anda ayak numaram aynı değişmedi sismede yok. Ne zaman oluyor bu şişme?
Hamileliğin son 3 haftasında canım özellikle doğumda tüm vücud şişiyor

Benimki ilk başta mide ağrısıyla başladı sonra iştahsızlık sırf yemek için yiyom valla mecburen zorlayıp gitcez

Ya hiç deme tuzlu erik hamileliğimin başından beri canım çekiyor burda yeni yeni çıkıyor Türkiye’de daha çok var elime bir geçse benim de midem rahatlıycak baya

Ya hiç deme tuzlu erik hamileliğimin başından beri canım çekiyor burda yeni yeni çıkıyor Türkiye’de daha çok var elime bir geçse benim de midem rahatlıycak baya
Ya özür dilerim balım başka ülkedesin sanırım ama fiyatı düştü artık her yere yayılır inşallah sende bulursun şifa da olsun bulursan

Kızlar bende anı bir çarpıntı oldu boynumda zonklama tarzi bir şey hissettim tansiyonumu olctuk. İlk önce 9 a 4 çıktı eşim heralde yanlış olctu heralde dedi sonra diğer koldan olctuk 10 a 6 çıktı biraz yattım tekrar olctuk bu kez 9 a 5 çıktı. Galiba tansiyonum düşük oluyor ne yapmam lazım:/

Gebelikte 9-5 tansiyon düşük değil. Benim normalde tansiyonum 12-7 12-8dir. Gebelikte 9-5 9-6 falan haftalar ilerlediği için bu düzende gidebilir. Doktoruna sor tabi yinede

Şimdiden 3 kilo erik yedim herhalde
Tuzlu kivi ve tuzlu kuzulağından sonra Çağla ve tuzlu erik güncellemesi geldi, midemi rahatlatmıyor benim tamamen tuz sevdamdan

Şimdiden 3 kilo erik yedim herhalde
Tuzlu kivi ve tuzlu kuzulağından sonra Çağla ve tuzlu erik güncellemesi geldi, midemi rahatlatmıyor benim tamamen tuz sevdamdan
Kız ben bu kadarını yesem midem bayram olur ama yalan yok tuzlu erik ne zaman yedim midem rahatlamaya başladı özellikle gece yatmadan yiyorum sabaha kadar miss gerçi şu aralar kafamı koyduğum gibi uyuya kalıyorum

Evet ben de cok hareketsizim ondan olabilir canim. Dogum iznini bekliyorum nasipse 2 hafta kaldi sonra guzel guzel sabahin enerjisiyle yürüyüşümü yaparim diyorum. Is çıkışı halim kalmiyor valla. Surekli bir uzanma arzusu.

Kız ben bu kadarını yesem midem bayram olur ama yalan yok tuzlu erik ne zaman yedim midem rahatlamaya başladı özellikle gece yatmadan yiyorum sabaha kadar miss gerçi şu aralar kafamı koyduğum gibi uyuya kalıyorum
Ay yok midem her türlü kötü. En ufak bişeyde yanıyor zaten. Zevkle yediğim meyve diğer herşey zoraki

Detaylida top burun demisti doktor. Büyümediyse yalandır o tez
Genetik olarak büyük burun bizimde mümkün değil özellikle babasının burnu çok güzel detaylıdada öncesindede hokka gibiydi burnu
Bilimsel çalışmalar protein ve çayın etkisinin olduğunu söylemiş eğer doğruysa affet beni oğlum

kızlar,

bugün alışverişe çıkacağım da biberon vb şeyleri almalı mı yoksa ihtiyaç halinde mi almak gerekir? siz nasıl yaptınız?
Ben bir tane Aldim avent yavas akisli bisey. Ne olur olmaz diye. Kizimda ihtiyac olmamisti ama yinede bulunsun dedim. Hastanede lazim olursa ilk kullaninca kaynatiliyo falan nasil yaparim diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…