2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bedeni büyük mü aldın bir beden
Yok bir kac beden büyük aldim normalde 75b giyiyorum 95b aldim sütyeni simdiden kullanmaya basladim cok rahat oldu emzirirken göğüsler bayagi büyüyor 1 bedenden daha fazla atleti de L beden aldim oda cok üstüme yapışsın istemedim normal bedenim S

Ben almadım henüz ya şimdiden daral geliyor düşününce. Dışarı çıktıkça sütyen takan hatta kışın kazak giyeceksem onu bile yapmayan biriyim ama emzirirken ped koymak gerekebilir onu tutacak tek şey ise sütyen sanırım sütyen gibi olmayan bir şey bulmam lazım sanırım

Bence emzirme atletiyle rahat edersin canim bi gidip bakmani öneririm oyle daral getirmez sana bence zaten yaz olacak malum evde tek atletle durursun. Birde şöyle sutyenler de var digerlerine göre daha rahattir bunlara da bakabilirsin

Ben de aynı valla doğum iznini bekliyorum yürüyüs için böyle olmuyo akşam ne egzersize ne yürüyüşe halim oluyo

Bunlar güzelmiş kuzum bakayım sağolasın

Kızlar hastanede giyilen lohusa gecelik ve pijamaları neden böyle çirkin çirkin. Hiç bulamadım kendime uygun bir şey. Az önce çıktım hatta bayağı bakındım döndüm eve hiçbiri içime sinmedi.

Ben de aynı valla doğum iznini bekliyorum yürüyüs için böyle olmuyo akşam ne egzersize ne yürüyüşe halim oluyo
Aynen canim. Kac gundur disarda yiyoruz. Evde yemek yapayim dedim. 2 cesit yemek yaptim. Salata yapmaya da yaptigim yemegi yemegi yemeye de halim kalmadi gittim yattim

Kızlar hastanede giyilen lohusa gecelik ve pijamaları neden böyle çirkin çirkin. Hiç bulamadım kendime uygun bir şey. Az önce çıktım hatta bayağı bakındım döndüm eve hiçbiri içime sinmedi.
Ben siyah aldım LCW dan ona uygun terlik de bimden aldım çok rahat şu an efil efil

Kızlar şu kanguruyu aldım bir de

Eklentiler

• image.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    98,6 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 63
Ben suwenden aldim canim. Gri bir takim. Şık ve sade sabahligiyla beraber. Bulabilseydim link atacaktim.ama onlineda bulamadim simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…