- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.041
Emzirme sutyenini e bebekten emzirme atletini lcw dan aldımKızlar lohusa yani hastane için gecelik ve pijama takımı aldınızmı yada emzirme sütyeni ve atlet?
Evet ya kızlarımızın burnu daha güzel olsun erkeklerde o kadar sırıtmıyor sen yinede çok çay içmehahaha erim bebekte bir nebze büyük burun gider de duru bebeğin burnu büyük olmasın yütfeeeen :) gerçi atta alın, yiğitte burun demişler ama yine de büyük olmasın
tamam dedi çayını yudumlarken kadın.Evet ya kızlarımızın burnu daha güzel olsun erkeklerde o kadar sırıtmıyor sen yinede çok çay içme
Bedeni büyük mü aldın bir bedenEmzirme sutyenini e bebekten emzirme atletini lcw dan aldım
Sütyeni hem lcw dan hem pentiden aldım. Bedenim kac oldu bilemedigim icin denemeden almak istemedim. Ikisindende cok memnunum. Ama pijama gecelik konusunda kararsizim halaKızlar lohusa yani hastane için gecelik ve pijama takımı aldınızmı yada emzirme sütyeni ve atlet?
Yok bir kac beden büyük aldimBedeni büyük mü aldın bir beden
Ben almadım henüz ya şimdiden daral geliyor düşününce. Dışarı çıktıkça sütyen takan hatta kışın kazak giyeceksem onu bile yapmayan biriyim ama emzirirken ped koymak gerekebilir onu tutacak tek şey ise sütyen sanırımYok bir kac beden büyük aldimnormalde 75b giyiyorum 95b aldim sütyeni simdiden kullanmaya basladim cok rahat oldu emzirirken göğüsler bayagi büyüyor 1 bedenden daha fazla atleti de L beden aldim oda cok üstüme yapışsın istemedim normal bedenim S
Bence emzirme atletiyle rahat edersin canim bi gidip bakmani öneririm oyle daral getirmez sana bence zaten yaz olacak malum evde tek atletle durursun. Birde şöyle sutyenler de var digerlerine göre daha rahattir bunlara da bakabilirsinBen almadım henüz ya şimdiden daral geliyor düşününce. Dışarı çıktıkça sütyen takan hatta kışın kazak giyeceksem onu bile yapmayan biriyim ama emzirirken ped koymak gerekebilir onu tutacak tek şey ise sütyen sanırımsütyen gibi olmayan bir şey bulmam lazım sanırım
Ben de aynı valla doğum iznini bekliyorum yürüyüs için böyle olmuyo akşam ne egzersize ne yürüyüşe halim oluyoEvet ben de cok hareketsizim ondan olabilir canim. Dogum iznini bekliyorum nasipse 2 hafta kaldi sonra guzel guzel sabahin enerjisiyle yürüyüşümü yaparim diyorum. Is çıkışı halim kalmiyor valla. Surekli bir uzanma arzusu.
Ben artık saymıyorum gece bile kaç kere kalkıyorumKızlar çok afedersiniz ama birşey sorucam sizdede idrarınızı tutamama durumu var mı? Tuvalete gidiyorum 10 dkda bir ya hayret ettim
Bunlar güzelmiş kuzum bakayım sağolasınBence emzirme atletiyle rahat edersin canim bi gidip bakmani öneririm oyle daral getirmez sana bence zaten yaz olacak malum evde tek atletle durursun. Birde şöyle sutyenler de var digerlerine göre daha rahattir bunlara da bakabilirsin
Teşekkürler tek yumurta ikizi genetik değil nasipMaşallah ikiz mi ben de çok istiyordum ama genetikmiş galiba cinsiyetleri ne
Ben hapşırıncaKızlar çok afedersiniz ama birşey sorucam sizdede idrarınızı tutamama durumu var mı? Tuvalete gidiyorum 10 dkda bir ya hayret ettim
Aynen canim. Kac gundur disarda yiyoruz. Evde yemek yapayim dedim. 2 cesit yemek yaptim. Salata yapmaya da yaptigim yemegi yemegi yemeye de halim kalmadi gittim yattimBen de aynı valla doğum iznini bekliyorum yürüyüs için böyle olmuyo akşam ne egzersize ne yürüyüşe halim oluyo
Ben siyah aldım LCW dan ona uygun terlik de bimden aldımKızlar hastanede giyilen lohusa gecelik ve pijamaları neden böyle çirkin çirkin. Hiç bulamadım kendime uygun bir şey. Az önce çıktım hatta bayağı bakındım döndüm eve hiçbiri içime sinmedi.
Ben suwenden aldim canim. Gri bir takim. Şık ve sade sabahligiyla beraber. Bulabilseydim link atacaktim.ama onlineda bulamadim simdi.Kızlar hastanede giyilen lohusa gecelik ve pijamaları neden böyle çirkin çirkin. Hiç bulamadım kendime uygun bir şey. Az önce çıktım hatta bayağı bakındım döndüm eve hiçbiri içime sinmedi.
Güle güle kullan canım çok güzeller ve sadeBen siyah aldım LCW dan ona uygun terlik de bimden aldımçok rahat şu an efil efil
Kızlar şu kanguruyu aldım bir de
Kuzum denk gelirsen ativer ama hayırlı olsun. Mutlulukla giyBen suwenden aldim canim. Gri bir takim. Şık ve sade sabahligiyla beraber. Bulabilseydim link atacaktim.ama onlineda bulamadim simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?