2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
27+5 haftalığım ben de de var

kızlar günaydın,

dün kontrole gittim. bizim kız 1750 gram olmuş. 32. haftada rapor yazmak için tekrar çağırdı. kan testi istedi, vitaminleri çok düzenli kullanmadığım için. bağırsaklarında parlama var demişti perinatolog, doktorum rahatsız edici hiçbir şey yok, kafana takma dedi. boyu, kilosu, suyu, plesentası her şeyiyle çok iyi dedi. henüz doğum pozisyonuna girmemiş.

normal mi istiyorsun sezeryan mı diye sordu, yani bana kalsa normal ama yaş faktörüm var dedim. 10 sene önce 35+ herkesi sezeryana alıyorduk, şimdi öyle şeyler kalmadı, 40 yaş da sezeryana engel olacak bir yaş değil dedi. 40. haftaya kadar takip edelim her şey yolunda giderse normal yaparız ama 40 haftayı aşarsa sezeryan yaparız dedi. biraz içim soğudu açıkçası, sanki sezeryana mecburmuş gibi hissediyordum.

Henüz erken dönmek için zamanı var. Yaş faktörü diye bişey kalmadı artık çok şükür Herşey yolunda giderse 40. Haftayı beklemek çok mantıklı bencede inşallah hayırlısı olur maşallah kızçene

Bugün aylar sonra ilk kez farklı bir Dr gidecem Düzenli gitim Dr sıra bulmadm böyle bir strs sardı beni ya hiç gidesim yok ama kan sonuçları içinde mecburi

Kızlar dün akşam e bebek mağazasına uğradım. Hemşireye verilecek yendioğan takım almak için resimdeki modeli gördüm, yenidoğan alacaktım ,sonra 3 yazan ile boydan karşılaştırdığımda sadece 2-3cm fark var onu farkettim. Sonra 3 aylık almaya karar verdim. Görüp almak daha iyi bu arada. Bazı kıyafetlerin bedenleri çok küçük. E bebeğin başka 3 aylıkları da var evde ama onlar bu takımın 3 aylıklarından baya büyük.
Hemşireye bu takımı vereceğim.
  • Bu takıma ek iç zibin ve normal zibin koyacağım hemşire hangisini giydirirse
  • 1 tane penye battaniye koyacağım. Normalde muslin koyacaktım ama ameliyathane soğuk olur diye penye koyayim dedim.
  • 1 tane ekstra çorap, 1 bez ve alt değiştirme ortusu koyarak bu seti tamamlayacağım

Eksik bir şey var mi sizce

Eklentiler

• 1000029168.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 86
Kızım 3315 51 cm doğdu ona rağme ilk etapta 0-3ler üzerinde çok dönüyordu yenidoğanlar bile büyük olabiliyor hatta biz gittik 2 tane daha yenidoğan tulum aldık diğerleri büyük oluyor diye. hemşireye vereceklerin arasında değiştirme örtüsü koymana gerek yok canım kullanmazlar çünkü onlar seriyo altına zaten. Onun dışında eksik yok

Ayyy benim tontik kuşum dedi kocam diye dün yarım saat ağlamışım

Normalde 0-3 ler büyük ama bu takımda yenidogan bedenle arasında çok az fark vardı. Evdeki 3 ayliklarla da arasinda fark var. Kiyafetlerin kaliplari cok degisik Sanırım kalıp olarak küçük bir takım. Değiştirme ortusu koymayım o halde tesekkurler.

Evet fark ediyor gerçekten mesela bugün gelen takım 0-3 yazıyor ama bildiğin newborn minnacık bende bunu vericem müslin örtü + çorap ile.

Kızlar biz de karyolayı kurduk ama kedilerden dolayı, yatağı ve aksesuarlarını koyamadım Zaten biri beşiğinin içini kendine yer yapmış serdiğim çarşafın üstünde uyuyor, bunu bari kullanmasınlar. Ayy sanki ölçüp de yaptırmışız gibi düşündüğüm alana cuk oturdu

Eklentiler

• IMG_20240503_110131.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 89
Evet fark ediyor gerçekten mesela bugün gelen takım 0-3 yazıyor ama bildiğin newborn minnacık bende bunu vericem müslin örtü + çorap ile.
Şu an her türlü uyacak kalıp var gibi bizde. Sözde hepsi 0-3 ay ama boy boy beden beden görünüyorlar hangisi uyarsa artık

Ne güzel olmuş güle güle büyüsün oğluşun içinde

Şu an her türlü uyacak kalıp var gibi bizde. Sözde hepsi 0-3 ay ama boy boy beden beden görünüyorlar hangisi uyarsa artık
Evet bendede 5-6 tane hastane çıkışı var hepsi ayrı kalıplar 0-3lerde öyle hiç 10lu almadım hastane çıkışını. Hepsi 5li zıbını ayrı aldım bir tane beyaz Müslin var 4 katlı hepsine olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…