- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.961
Teşekkür ederim canım, gerçekten çok içime sindi. Uyanınca emekleyerek ordan inip yanıma geldiğini hayal edip duruyorumNe güzel olmuş güle güle büyüsün oğluşun içinde
Olur olur yaa zaten gündüzleri tek çıtçıtlı zıbın yetiyor biliyorsun. Oldurcaz bi şekilde.Evet bendede 5-6 tane hastane çıkışı var hepsi ayrı kalıplar0-3lerde öyle hiç 10lu almadım hastane çıkışını. Hepsi 5li zıbını ayrı aldım bir tane beyaz Müslin var 4 katlı hepsine olur
Evet ya o pıtı pıtı gelmeleri inanılmaz keyifli oluyorTeşekkür ederim canım, gerçekten çok içime sindi. Uyanınca emekleyerek ordan inip yanıma geldiğini hayal edip duruyorum
O yüzden 10lu almadım zaten napıcam o kadar önlüğü battaniyeyi 5li alıp çeşit çeşit giydirmek daha mantıklı geldi. Yaz bebesi zaten dediğin gibi zıbınla tshirtle duracak evde 1,5 ay sonraOlur olur yaa zaten gündüzleri tek çıtçıtlı zıbın yetiyor biliyorsun. Oldurcaz bi şekilde.
İstiyorsa montessöri al, montessöri cibinlikler de var. İlerde daha çok genç yatağı isteyecek, o zaman da montessöriyi oğlana verip, kıza da genç yatağı alırsın.Evet ya o pıtı pıtı gelmeleri inanılmaz keyifli oluyorBenim kızda montesorri yatak yada cibilikli karyola istiyor bu haftasonu belki bizde onu aradan çıkarırız
Modokoya götürcem işte çocuk mobilya mağazasına sokucam o beğensin babası alsınİstiyorsa montessöri al, montessöri cibinlikler de var. İlerde daha çok genç yatağı isteyecek, o zaman da montessöriyi oğlana verip, kıza da genç yatağı alırsın.
Ay bilmem mi, sürekli sevdikleri renkler de değişiyor. Ben odasını düz beyaz almıştım, sevdiği renkler değiştikce perdesini, halısını ve aksesuarlarını değiştiriyorum, sanki yeni mobilya almış gibi oluyor. İyi ki beyaz varModokoya götürcem işte çocuk mobilya mağazasına sokucam o beğensin babası alsın
Onun küçük ergen tripleriyle uğraşamayız başka türlü yatmaz inadı da pis şimdiden bir bireyler biliyorsun
Merhaba, benim beneğimin de karın çevresi biraz geriden geliyordu, yavaş kilo alıyordu. Ben günlük ceviz, kaşar peyniri, muz tükettim. Şimdi kontrolden çıktım. Çok şükür fark kapanmış. Yiyeceklerle ilgili oladabilir olmayadabilir.Kizlar merhaba ben haziran annelerinden geliyorum bebeğim bir haftada 280 gram almış ama karın cevresi bir buçuk hafta geride kilosu da bir hafta geride seker için de diyete diyete devam dedi karin cevresi geriliği benim çok canımı sıktı ayni sorunla karsilasaniniz var mi
Bizimde beyaz kulpları ufak detayları falan gri en güzelini yapmışsınAy bilmem mi, sürekli sevdikleri renkler de değişiyor. Ben odasını düz beyaz almıştım, sevdiği renkler değiştikce perdesini, halısını ve aksesuarlarını değiştiriyorum, sanki yeni mobilya almış gibi oluyor. İyi ki beyaz varHer renkle uyuyor.
Teşekkür ederim mesajin için inşallah benim de fark kapanırMerhaba, benim beneğimin de karın çevresi biraz geriden geliyordu, yavaş kilo alıyordu. Ben günlük ceviz, kaşar peyniri, muz tükettim. Şimdi kontrolden çıktım. Çok şükür fark kapanmış. Yiyeceklerle ilgili oladabilir olmayadabilir.Senin de kapanacaktır kapanmasa bile 2 haftaya kadar normal diye biliyorum. Doktorun daha iyisini bilir.
Patikli alt olsada corap vermeye gerek oluyor mu?Evet fark ediyor gerçekten mesela bugün gelen takım 0-3 yazıyor ama bildiğin newborn minnacıkbende bunu vericem müslin örtü + çorap ile.
SGK görüyor zaten, ekstra bişey yapmana gerek var mı bilmiyorum, IK ile konuştuktan sonra bilgi vereyim canım.32. Haftada rapor alinca otomatikmen basliyor mu? Başka işlem yapmak gerekiyor mu?
Giydiriyorlar canım tulumun yada patikli altın içine kurbağa bacakların ayakları da soğuk oluyor ısı dengesini sağlayamıyor vücutları şapşallarınPatikli alt olsada corap vermeye gerek oluyor mu?
Analık raporlarında günlük yatan brüt ücretin 3/2sini alabilirsin canım tamamını değil, çalışabilir alınca yatmıyor ne zaman çalışamaz alırsın o zaman rapor başlıyor raporu şirketin İk yada muhasebe birimi onayladıkça para yatacak. 2 parça 3 parça halinde onaylayabilir. İk bilgi verir zaten.SGK görüyor zaten, ekstra bişey yapmana gerek var mı bilmiyorum, IK ile konuştuktan sonra bilgi vereyim canım.
iş göremezlik gibi değil o zaman, daha önce iş göremezlik almıştım maaş tam yatıyordu. doğum izni aynı şekilde işlemiyor mu o zaman?Analık raporlarında günlük yatan brüt ücretin 3/2sini alabilirsin canım tamamını değil, çalışabilir alınca yatmıyor ne zaman çalışamaz alırsın o zaman rapor başlıyor raporu şirketin İk yada muhasebe birimi onayladıkça para yatacak. 2 parça 3 parça halinde onaylayabilir. İk bilgi verir zaten.
Kapı gibi mevzuat var kızya kızlar bişey sorcam, haziran annelerinden biri bayağı bir iddialaştı da ben emin olmak için soruyorum. 35. haftada erken doğum yaptım diyelim, ya da 37ye kadar çalışıp 38de doğum yaptım diyelim, her durumda benim doğum iznim 16 hafta oluyor değil mi?
Canım içeriğinde neler varEki Görüntüle 3422302
Her gelen kargoyla aşk yaşıyorum
Nadir newborn kelimesinin karşılığını veren çuval gibi olmayan hastane çıkışı geldi çok şükür
İnşaallahTeşekkür ederim mesajin için inşallah benim de fark kapanır
Her halukarda 16 hafta. Hatta prematüre annelerine çok üzülüyorum bu konuda çocuğu küvezde ama izni başlıyorya kızlar bişey sorcam, haziran annelerinden biri bayağı bir iddialaştı da ben emin olmak için soruyorum. 35. haftada erken doğum yaptım diyelim, ya da 37ye kadar çalışıp 38de doğum yaptım diyelim, her durumda benim doğum iznim 16 hafta oluyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?