2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Olur olur yaa zaten gündüzleri tek çıtçıtlı zıbın yetiyor biliyorsun. Oldurcaz bi şekilde.

Teşekkür ederim canım, gerçekten çok içime sindi. Uyanınca emekleyerek ordan inip yanıma geldiğini hayal edip duruyorum
Evet ya o pıtı pıtı gelmeleri inanılmaz keyifli oluyor Benim kızda montesorri yatak yada cibilikli karyola istiyor bu haftasonu belki bizde onu aradan çıkarırız

Olur olur yaa zaten gündüzleri tek çıtçıtlı zıbın yetiyor biliyorsun. Oldurcaz bi şekilde.
O yüzden 10lu almadım zaten napıcam o kadar önlüğü battaniyeyi 5li alıp çeşit çeşit giydirmek daha mantıklı geldi. Yaz bebesi zaten dediğin gibi zıbınla tshirtle duracak evde 1,5 ay sonra

Evet ya o pıtı pıtı gelmeleri inanılmaz keyifli oluyor Benim kızda montesorri yatak yada cibilikli karyola istiyor bu haftasonu belki bizde onu aradan çıkarırız
İstiyorsa montessöri al, montessöri cibinlikler de var. İlerde daha çok genç yatağı isteyecek, o zaman da montessöriyi oğlana verip, kıza da genç yatağı alırsın.

İstiyorsa montessöri al, montessöri cibinlikler de var. İlerde daha çok genç yatağı isteyecek, o zaman da montessöriyi oğlana verip, kıza da genç yatağı alırsın.
Modokoya götürcem işte çocuk mobilya mağazasına sokucam o beğensin babası alsın
Onun küçük ergen tripleriyle uğraşamayız başka türlü yatmaz inadı da pis şimdiden bir bireyler biliyorsun

Modokoya götürcem işte çocuk mobilya mağazasına sokucam o beğensin babası alsın
Onun küçük ergen tripleriyle uğraşamayız başka türlü yatmaz inadı da pis şimdiden bir bireyler biliyorsun
Ay bilmem mi, sürekli sevdikleri renkler de değişiyor. Ben odasını düz beyaz almıştım, sevdiği renkler değiştikce perdesini, halısını ve aksesuarlarını değiştiriyorum, sanki yeni mobilya almış gibi oluyor. İyi ki beyaz var Her renkle uyuyor.

Merhaba, benim beneğimin de karın çevresi biraz geriden geliyordu, yavaş kilo alıyordu. Ben günlük ceviz, kaşar peyniri, muz tükettim. Şimdi kontrolden çıktım. Çok şükür fark kapanmış. Yiyeceklerle ilgili oladabilir olmayadabilir. Senin de kapanacaktır kapanmasa bile 2 haftaya kadar normal diye biliyorum. Doktorun daha iyisini bilir.

Bizimde beyaz kulpları ufak detayları falan gri en güzelini yapmışsın
Şimdi bu mu diye sorup almak mantıklı yoksa 1 sene canımıza okur zaten benim istediğimde olmadı tövbe bismillah diye (tövbe bismillah onun sinirlenme sözü )

Teşekkür ederim mesajin için inşallah benim de fark kapanır

SGK görüyor zaten, ekstra bişey yapmana gerek var mı bilmiyorum, IK ile konuştuktan sonra bilgi vereyim canım.
Analık raporlarında günlük yatan brüt ücretin 3/2sini alabilirsin canım tamamını değil, çalışabilir alınca yatmıyor ne zaman çalışamaz alırsın o zaman rapor başlıyor raporu şirketin İk yada muhasebe birimi onayladıkça para yatacak. 2 parça 3 parça halinde onaylayabilir. İk bilgi verir zaten.

ya kızlar bişey sorcam, haziran annelerinden biri bayağı bir iddialaştı da ben emin olmak için soruyorum. 35. haftada erken doğum yaptım diyelim, ya da 37ye kadar çalışıp 38de doğum yaptım diyelim, her durumda benim doğum iznim 16 hafta oluyor değil mi?

iş göremezlik gibi değil o zaman, daha önce iş göremezlik almıştım maaş tam yatıyordu. doğum izni aynı şekilde işlemiyor mu o zaman?

Kapı gibi mevzuat var kız

Eklentiler

• IMG_20240503_120221.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20240503_120018.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 49
Her halukarda 16 hafta. Hatta prematüre annelerine çok üzülüyorum bu konuda çocuğu küvezde ama izni başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…