2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
32 de çalışamaz alırsam. maaşın 2/3 si yatıyor değil mi?

Bu arada yeni bir şey öğrendim. Bazı hastaneler doğumda ihtiyacınız olan şeyleri önceden veriyormuş. Ben hastanemle konuşacağım bakalim belki çoğu şeyi kendileri veriyorsa çantayı ona göre hazirlarim

32 de çalışamaz alırsam. maaşın 2/3 si yatıyor değil mi?
Evet o oranda değişmiyor. 32de çalışamaz alacaksın doğuma kadar o raporun tarihi ucu açık oluyor doğum yapınca rapor tarihin kapanıp ikinci rapor yazılıyor. Hemen ücret bekleme yani. Raporun ne zaman onaya düşer işveren onaylar o zaman yatacak paran.

Selam kızlar. Bugün randevumuz vardı. Her şey yolunda çok şükür. Suyu falan iyi. Baş aşağı pozisyonda dedi. Haftasıyla uyumlu. 1950 gr 44 cm olmuş. 32+0 oldu bugün. Tek sorun bizim kız yüz görümlüğü istiyor herhalde doğuma kadar kendini göstermeyecek sanki

İki hafta sonrasına da randevu verdi doktor.

Maşallah kocaman olmuş Yüzünü doğduğu güne saklıyor demek, sürpriz olsun istiyor bence.

Maşallah canım büyümüş bebisler. Nst zamanı gelmiş bile. Ay ne çabuk geciyor artık bebiş de utandı herhalde

Kızlar bebiş döndü yazıyorsunuz da bugün 31 haftalık oldu benimki ama dün benim bebiş belime doğru bize hareket çekti resmen anlıyorum ki sanırım henüz dönmemiş süresi falan var mı acaba dönme konusunun. Bir de hissedilen bir şey mi acaba?

Bugün doktor sordu bana hareketleri nasıl diye. Hocam dedim çok hareketli ama kafası nerdr totosu nerde ben anlayamıyorum dedim. Kafası aşağıda dedi hep öyleydi zaten dedi. Sosyal medyadan mı etkileniyor anneler nedir bilmem ama her gelen bebeğim dönmüş mü diye soruyor dedi. Dönmüş olmasa biz zaten söyleriz dedi ama anlamadım ben de

Genelde 30-32. Haftalarda doğum pozisyonunu alıyor canım ama 36ya kadar yolu var diyebiliyorum
Beline doğru hareket çekmesi dönmediği anlamına gelmez dönmüş olabilir ben baskılardan anladım döndüğünü

Maşallah canım kocaman oldular artık kendilerini kurtardılar

Sosyal medyayla ne alakası var ya insan merak ediyor doğum pozisyonuna girdi mi girmedi mi ayağı mı poposu mu diye ayrıca anneler normal doğuma kendini hazırlamak için bile sorabilir daha zaman var tamamda niye sormayacakmışız
Benim her hafta epkrize yazıyor bi önce ki kontrole gittiğimde makat geliş dedi bu gittiğimde baş geliş dedi sormama gerek kalmadı mesela.

Yaa nasıl bi baskı oluyo tam o an mı yoksa artık doğuma kadar mı hissediliyo bu baskı canım birazdan kontrol var doktor söyleyecektir ama insan bi heyecanlanıyomuş

Ay maşallah yaa biz en son 27 de görmüştük bebişi, 1250 gramdı perintoloji doktoruna gitmiştik boyunu sordum. Boyunu göremiyorum dedi. Normal doktor söyler heralde.

Benim bebiş 23. haftada baş aşağı dönmüştü. En son 27 de gittik o zamanda abaş aşağıdaydı. Bu doğum pozisyonu oluyor değil mi ? Eğer dönmediyse bizimki çok sevineceğim. 30. haftada kontrolüm var

Yaa nasıl bi baskı oluyo tam o an mı yoksa artık doğuma kadar mı hissediliyo bu baskı canım birazdan kontrol var doktor söyleyecektir ama insan bi heyecanlanıyomuş
çok haklısın heyecanını anlıyorum canım
Birincisi yukarı da daha çok tekme hissetmeye başladım mideye doğru ve yan boşluklara doğru, ikinci baskı kısmı mesane olabilir kemiğe doğru olabilir sanki üzerine yük binmiş gibi bir baskı hissediyorsun daha rahatsız edici ve doğuma kadar sürüyor

O haftalarda takla atmaları çok normal çünkü yerleri geniş canım baş geliş makat geliş 23. Haftada çok bakmazlar dikkate alınmaz o yüzden. Evet doğum pozisyonuna baş geliş diyorlar. 30. Haftaki kontrolünde artık netleşir sonrasında ters dönmeleri çok çok zorlaşıyor amniyon sıvısı ve yer daraldığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…