- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.981
o işverenin insiyatifidir hiç bir raporda tam ücret yatmaz canım. Maaş kavramı yok sgk ödemesi çünkü.iş göremezlik gibi değil o zaman, daha önce iş göremezlik almıştım maaş tam yatıyordu. doğum izni aynı şekilde işlemiyor mu o zaman?
Bu 4 parça kuzucum. Alt üst şapka eldiven,Canım içeriğinde neler var
32 de çalışamaz alırsam. maaşın 2/3 si yatıyor değil mi?Analık raporlarında günlük yatan brüt ücretin 3/2sini alabilirsin canım tamamını değil, çalışabilir alınca yatmıyor ne zaman çalışamaz alırsın o zaman rapor başlıyor raporu şirketin İk yada muhasebe birimi onayladıkça para yatacak. 2 parça 3 parça halinde onaylayabilir. İk bilgi verir zaten.
Evet o oranda değişmiyor. 32de çalışamaz alacaksın doğuma kadar o raporun tarihi ucu açık oluyor doğum yapınca rapor tarihin kapanıp ikinci rapor yazılıyor. Hemen ücret bekleme yani. Raporun ne zaman onaya düşer işveren onaylar o zaman yatacak paran.32 de çalışamaz alırsam. maaşın 2/3 si yatıyor değil mi?
Maşallah kocaman olmuşSelam kızlar. Bugün randevumuz vardı. Her şey yolunda çok şükür. Suyu falan iyi. Baş aşağı pozisyonda dedi. Haftasıyla uyumlu. 1950 gr 44 cm olmuş. 32+0 oldu bugün. Tek sorun bizim kız yüz görümlüğü istiyor herhalde doğuma kadar kendini göstermeyecek sanki
İki hafta sonrasına da randevu verdi doktor.
Ayy evet yaaMaşallah kocaman olmuşYüzünü doğduğu güne saklıyor demek, sürpriz olsun istiyor bence.
Maşallah canım büyümüş bebisler. Nst zamanı gelmiş bile. Ay ne çabuk geciyor artıkSelam kızlar. Bugün randevumuz vardı. Her şey yolunda çok şükür. Suyu falan iyi. Baş aşağı pozisyonda dedi. Haftasıyla uyumlu. 1950 gr 44 cm olmuş. 32+0 oldu bugün. Tek sorun bizim kız yüz görümlüğü istiyor herhalde doğuma kadar kendini göstermeyecek sanki
Sorma sorma çok utangaç en son detaylıda gördükMaşallah canım büyümüş bebisler. Nst zamanı gelmiş bile. Ay ne çabuk geciyor artıkbebiş de utandı herhalde
Bugün doktor sordu bana hareketleri nasıl diye. Hocam dedim çok hareketli ama kafası nerdr totosu nerde ben anlayamıyorum dedim. Kafası aşağıda dedi hep öyleydi zaten dedi. Sosyal medyadan mı etkileniyor anneler nedir bilmem ama her gelen bebeğim dönmüş mü diye soruyor dedi. Dönmüş olmasa biz zaten söyleriz dedi ama anlamadım ben deKızlar bebiş döndü yazıyorsunuz da bugün 31 haftalık oldu benimki ama dün benim bebiş belime doğru bize hareket çekti resmenanlıyorum ki sanırım henüz dönmemiş süresi falan var mı acaba dönme konusunun. Bir de hissedilen bir şey mi acaba?
Genelde 30-32. Haftalarda doğum pozisyonunu alıyor canım ama 36ya kadar yolu var diyebiliyorumKızlar bebiş döndü yazıyorsunuz da bugün 31 haftalık oldu benimki ama dün benim bebiş belime doğru bize hareket çekti resmenanlıyorum ki sanırım henüz dönmemiş süresi falan var mı acaba dönme konusunun. Bir de hissedilen bir şey mi acaba?
Maşallah canım kocaman oldular artık kendilerini kurtardılarSelam kızlar. Bugün randevumuz vardı. Her şey yolunda çok şükür. Suyu falan iyi. Baş aşağı pozisyonda dedi. Haftasıyla uyumlu. 1950 gr 44 cm olmuş. 32+0 oldu bugün. Tek sorun bizim kız yüz görümlüğü istiyor herhalde doğuma kadar kendini göstermeyecek sanki
Sosyal medyayla ne alakası var yaBugün doktor sordu bana hareketleri nasıl diye. Hocam dedim çok hareketli ama kafası nerdr totosu nerde ben anlayamıyorum dedim. Kafası aşağıda dedi hep öyleydi zaten dedi. Sosyal medyadan mı etkileniyor anneler nedir bilmem ama her gelen bebeğim dönmüş mü diye soruyor dedi. Dönmüş olmasa biz zaten söyleriz dedi ama anlamadım ben de
Yaa nasıl bi baskı oluyo tam o an mı yoksa artık doğuma kadar mı hissediliyo bu baskı canım birazdan kontrol var doktor söyleyecektir ama insan bi heyecanlanıyomuşGenelde 30-32. Haftalarda doğum pozisyonunu alıyor canım ama 36ya kadar yolu var diyebiliyorum
Beline doğru hareket çekmesi dönmediği anlamına gelmez dönmüş olabilir ben baskılardan anladım döndüğünü
Ay maşallah yaa biz en son 27 de görmüştük bebişi, 1250 gramdı perintoloji doktoruna gitmiştik boyunu sordum. Boyunu göremiyorum dedi. Normal doktor söyler heralde.Selam kızlar. Bugün randevumuz vardı. Her şey yolunda çok şükür. Suyu falan iyi. Baş aşağı pozisyonda dedi. Haftasıyla uyumlu. 1950 gr 44 cm olmuş. 32+0 oldu bugün. Tek sorun bizim kız yüz görümlüğü istiyor herhalde doğuma kadar kendini göstermeyecek sanki
Benim bebiş 23. haftada baş aşağı dönmüştü. En son 27 de gittik o zamanda abaş aşağıdaydı. Bu doğum pozisyonu oluyor değil mi ? Eğer dönmediyse bizimki çok sevineceğim. 30. haftada kontrolüm varGenelde 30-32. Haftalarda doğum pozisyonunu alıyor canım ama 36ya kadar yolu var diyebiliyorum
Beline doğru hareket çekmesi dönmediği anlamına gelmez dönmüş olabilir ben baskılardan anladım döndüğünü
çok haklısın heyecanını anlıyorum canımYaa nasıl bi baskı oluyo tam o an mı yoksa artık doğuma kadar mı hissediliyo bu baskı canım birazdan kontrol var doktor söyleyecektir ama insan bi heyecanlanıyomuş
O haftalarda takla atmaları çok normal çünkü yerleri geniş canım baş geliş makat geliş 23. Haftada çok bakmazlar dikkate alınmaz o yüzden. Evet doğum pozisyonuna baş geliş diyorlar. 30. Haftaki kontrolünde artık netleşir sonrasında ters dönmeleri çok çok zorlaşıyor amniyon sıvısı ve yer daraldığı için.Benim bebiş 23. haftada baş aşağı dönmüştü. En son 27 de gittik o zamanda abaş aşağıdaydı. Bu doğum pozisyonu oluyor değil mi ? Eğer dönmediyse bizimki çok sevineceğim. 30. haftada kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?