- 22 Mayıs 2023
- 706
- 732
- 23
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #22.541
Ya maşallah aynen teyzesi senin paşa da maşallah yanak bey resmenBurnu ne güzel çıkmış maşallah
Evet sabah oradaydım kuzucumz.Bugun mu gittin
Bende sabah gittim
Masallah bebiskoya pek datlu
benimki 1400 dedi
Kafada 2 hafta onde skntı etme
4/5 hafta onde olursa. Bakardik dedi
İnsan ırkının kafası büyüdü dedi
Bilemedim
Evet bazılarının öyle oluyo gerçekten ilkokulda kepçe dediğimiz çocuklar büyüyünce normale dönebiliyorIsin komik tarafi eşim simdi kepce degil büyüyünce kulaklari büyümemiş
Bizimde bebişin kafası 3 hafta ilerde ama doktor babasının kafasına bakıp babaya benzemiş normal dedi . Hatta bir ara bizi baya korkutmuştu ventriküllerden birinin çapı, kafası büyük olduğu için olması gerektiğinden büyük çıktığı için. Eşimin kafası da baya büyük kendisi de öyle doğmuş annesi çok iri doğmuştu aldığım kıyafetler hiç olmadı dedi. Çocuk komple eşime benziyor bakalım benden ne alacak diye merak içindeyimBugun mu gittin
Bende sabah gittim
Masallah bebiskoya pek datlu
benimki 1400 dedi
Kafada 2 hafta onde skntı etme
4/5 hafta onde olursa. Bakardik dedi
İnsan ırkının kafası büyüdü dedi
Bilemedim
Evet bana da baski yapiyorEvet sabah oradaydım kuzucumz.
1400 mübir yanlışlık olmasın kaç haftalıktın ?
Geçen hafta kafası iki hafta ilerdeydi şimdi 4 hafta olmuş. Ama bir sorun görmedi sadece senin canını yakar dedi tam vajinamın üstü göbek deliğimin altında kafası
Benim buyugunede buyuk demislerdiBizimde bebişin kafası 3 hafta ilerde ama doktor babasının kafasına bakıp babaya benzemiş normal dedi . Hatta bir ara bizi baya korkutmuştu ventriküllerden birinin çapı, kafası büyük olduğu için olması gerektiğinden büyük çıktığı için. Eşimin kafası da baya büyük kendisi de öyle doğmuş annesi çok iri doğmuştu aldığım kıyafetler hiç olmadı dedi. Çocuk komple eşime benziyor bakalım benden ne alacak diye merak içindeyim
Normal kuzum o zaman aramızda 3 hafta var neredeyse 1 haftada 200 gram alıyolar aşağı yukarıEvet bana da baski yapiyor
Kafada buyuk ondan agri yapar dedi
Dönmus
Asagi dogru zorluyi sagolsun
29+4 uz biz kuzu
Seninki tombolak olcak baya
Benim bebelerin kucuk dogduguda gorulmemis ama
Bilemedim
Bana da kucuk geldi
Ultrasona gore 3-4 gunde onde dedi
Normal buldu
saat olarak nasıl yapıyosunuzBana yazmamissin bunu ama bende 2 kullandigim icin cevap vermek istedim bana kadin dogumcu dedi 2ye cikaralim diye evet. Hatta ben ilk gebeligimde de günde 2 kullanmıştım ve anca o sekilde yukseltebildim günde 1 yetmiyor. 2de yetmeseydi o zaman serum takılırdı muhtemelen
Benimkide o kadar kipir kipirdikiAyy maşaallah bütün bebekler kendini gösteriyorbenim nazlı kızım hala yüzünü kapatsın
benim eşim dayanamadı kurdu hemen odaya koydu beşiği, normalde ben salonda gelince bir sorunu var mı vs diye denemek istemiştim, bi baktım yatak odasına taşıdı. öyle bebeğimizi bekliyoruz yatağı hazırBu hafta bitince hastane çantasını yıkma ütüleme dolap düzenleme başlyacmçok heyecanlı beşiği kurasim var ama erken biliyorum
Benimki poz vermeyi seviyo inşallah yeni nesil Kıvanç Tatlıtuğdur önce best model ordan oyunculukAyy maşaallah bütün bebekler kendini gösteriyorbenim nazlı kızım hala yüzünü kapatsın
En son 16 Nisan'da gördüm benimkini. Uyudu onda da beyfendi bacağı kafasında yüzünden kordon geçiyor hiç göremedim inşallah bu defa görürümBenimki poz vermeyi seviyo inşallah yeni nesil Kıvanç Tatlıtuğdur önce best model ordan oyunculuk
ben de bu setten aldım dün, bi tane satıcıda takip edince 70 lira indirimi vardı, 1100 liraya gelmişti.Kızlar selam , bebek bakım ürünü olarak müstela almak istiyorum . Aramızda müstela tercih edenler vardı . Bu şekilde set olarak mı aldınız. Aldığınızı paylaşır mısınız
Yatmadan gece 12 gibi içiyorum. Digerini de sabah 7 7bucuk gibi alıyorum. Birde tiroid ilacim var onuda gece 5 gibi iciyorum doktor demirle tiroidi ayni anda icme demistisaat olarak nasıl yapıyosunuz
benim ilk doktor gebyfoll yazmıştı, onu kullanıyorum. yeni olan imom mu ne bi marka yazmıştı, henüz elimdeki bitmediğinden almadım yenisini, belki onda koku yoktur. möllersi doktorun mu önermişti?Möllers marka içiyorum ben hiç tadı gelmiyor
Hadi inşallah kuzucum maşallah diyim hiç göremediğim olmadıEn son 16 Nisan'da gördüm benimkini. Uyudu onda da beyfendi bacağı kafasında yüzünden kordon geçiyor hiç göremedim inşallah bu defa görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?