2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bugun mu gittin
Bende sabah gittim
Masallah bebiskoya pek datlu
benimki 1400 dedi
Kafada 2 hafta onde skntı etme
4/5 hafta onde olursa. Bakardik dedi
İnsan ırkının kafası büyüdü dedi
Bilemedim
Evet sabah oradaydım kuzucumz.
1400 mü bir yanlışlık olmasın kaç haftalıktın ?
Geçen hafta kafası iki hafta ilerdeydi şimdi 4 hafta olmuş. Ama bir sorun görmedi sadece senin canını yakar dedi tam vajinamın üstü göbek deliğimin altında kafası

Bugun mu gittin
Bende sabah gittim
Masallah bebiskoya pek datlu
benimki 1400 dedi
Kafada 2 hafta onde skntı etme
4/5 hafta onde olursa. Bakardik dedi
İnsan ırkının kafası büyüdü dedi
Bilemedim
Bizimde bebişin kafası 3 hafta ilerde ama doktor babasının kafasına bakıp babaya benzemiş normal dedi . Hatta bir ara bizi baya korkutmuştu ventriküllerden birinin çapı, kafası büyük olduğu için olması gerektiğinden büyük çıktığı için. Eşimin kafası da baya büyük kendisi de öyle doğmuş annesi çok iri doğmuştu aldığım kıyafetler hiç olmadı dedi. Çocuk komple eşime benziyor bakalım benden ne alacak diye merak içindeyim

Merhaba Temmuz anneleri ağustos annelerinden geliyorum benimde doğumum bursada pembe maviden olacak bursada olup süsleme foto çekimi kime yaptiracaksiniz acaba ?

Ay ne güzel bebişlerin tatlış suratlarını görüyosunuz bizim hastanenin ultrasonu okadr kötü ki bi resim veriyo hiç bişey belli değilbi tane var sadece perinatolojiden aldığım tam şu büyümüş haliyle olaydı iyiydi

Evet bana da baski yapiyor
Kafada buyuk ondan agri yapar dedi
Dönmus
Asagi dogru zorluyi sagolsun
29+4 uz biz kuzu
Seninki tombolak olcak baya
Benim bebelerin kucuk dogduguda gorulmemis ama
Bilemedim
Bana da kucuk geldi
Ultrasona gore 3-4 gunde onde dedi
Normal buldu

Benim buyugunede buyuk demislerdi
Her kontrolde izlemde hemsire dr a gotur diyodu
Dr a gittik kac kez
Cocuk iri zaten
Kafasida normal diyip yolladi dr :)
Bakinca normal duruyor
Ama olcumde fazla cikiyor
İste anaya babaya bakip normal diuolar
Bana da dedi seninde kucuk bi kafan yok diye
İclerinde bol akil olur ins koca kafalilarimizin

Normal kuzum o zaman aramızda 3 hafta var neredeyse 1 haftada 200 gram alıyolar aşağı yukarı yok ya kilosu haftasıyla uyumlu tombalak değil 32+5 çıktı ki başından beri 5 gün farkla gidiyor bizden de tombalak bebek çıkmaz genetik olarak imkansız zaten max 3500 kızımda 3315 doğmuştu

saat olarak nasıl yapıyosunuz

Bu hafta bitince hastane çantasını yıkma ütüleme dolap düzenleme başlyacm çok heyecanlı beşiği kurasim var ama erken biliyorum
benim eşim dayanamadı kurdu hemen odaya koydu beşiği, normalde ben salonda gelince bir sorunu var mı vs diye denemek istemiştim, bi baktım yatak odasına taşıdı. öyle bebeğimizi bekliyoruz yatağı hazır

ya kızlar ne güzel fotoğrafları var sizinkilerin. bizim kızın bacağı sürekli kafasının önünde, jimnastikçi olacak galiba, bacağı yukarda değilse eli hep yüzünde, bir türlü yakalayamadık poz. doktor babasına benzeyecek dedi. biraz da kafası büyükmüş. işte bunlar hep folik asit :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…