2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Beşiği ne zaman hazır etsek acaba ya cok tırsıyom ya erken dogum yaparsam diye. Cantayi da haftaya hazirlarım.
Bizim odamiz biraz kucuk oldugundan bebek doğup eve geldiğinde kuracağız. Zaten park yatak 5 dakika da kuruluyor. Eşim ben o zaman hızlıca kurarım dedi. Önce Eşim güzelce siler sonra kurar artık.

Bizim odamiz biraz kucuk oldugundan bebek doğup eve geldiğinde kuracağız. Zaten park yatak 5 dakika da kuruluyor. Eşim ben o zaman hızlıca kurarım dedi. Önce Eşim güzelce siler sonra kurar artık.
Mantıklı aslında bizim de yer yok gelince kurabiliriz zaten junoda yatacak onu hazir edeyim kilifini yikayip

Daha var 8-10 haftamız canım. Çatı muayenesi bile olmadın bebek ileri geçer geri düşer müneccim olması lazım 38i zor görürsün zor doğurursun demesi için afedersin ama biraz saçmalamış. Tabiki illa normal doğuracaksın/doğurabileceksin diye bişey yok ki 38de doğum haftasında doğum oluyor erken değil bırakalım da aksi bir durum yoksa bebişler başlatsın. Ben seni çok iyi anlıyorum ben bile 38de sezaryen olup bitirmek istemiyorum

sanki dogum yapinca puff diye rahatlicam parmak eklemlerim bile aciyor ödemden artık
Ay senin erken başlamıştı ödemlerin doğru. Ben hala alyansımı çıkarmadım inşallah parmağımı yada yüzüğü kesmezler meraktan çıkarmıyorum
Dogumdan sonra booooool su icerek zayiflamayi dusunuyorm
Suyla zayıflamak inşallah canım ya

Bizim bebegin kafası 3 hafta ilerde görünüyor Ona rağmen doktor bana sezeryan demedi. Normalde demedi son kontrollerde sonra bakacağız dedi

Bana yazmamissin bunu ama bende 2 kullandigim icin cevap vermek istedim bana kadin dogumcu dedi 2ye cikaralim diye evet. Hatta ben ilk gebeligimde de günde 2 kullanmıştım ve anca o sekilde yukseltebildim günde 1 yetmiyor. 2de yetmeseydi o zaman serum takılırdı muhtemelen

Kızlar selam , bebek bakım ürünü olarak müstela almak istiyorum . Aramızda müstela tercih edenler vardı . Bu şekilde set olarak mı aldınız. Aldığınızı paylaşır mısınız

Letgoda bir sürü güzel araba bisyleler yazmıştım tlfnm kapandı açıldı bir sürü msj açıldı hepsi ilgilendin ürün satıldı yazıyor bu böyle bir şey değildi sanki

Valla kendi doktorum aynı gün 41 bekleriz gerekirse son haftalarda konuşuruz dedi sonra ben gerilik mevzusuna başka Dr gittim o dedi diğer şeyleri karnın genişlemicek gibi falan bir şeyler dedi

Kızlar ebebekte tekstilde ikinciye yüzde 40 indirim başlamış. Eksikleri olan varsa baksınlar bazı ürünler baya uyguna geliyor

Ben femarati 1 doz kullanirken hayattan sogudum bana iyi ki iki doz vermemis berbat bi ilac tuvalete cikmak eziyet oldu.
Her işi uzmanina gostermekte fayda var. Bende pihtilasma cikti. Hoca hematologa sevk etti. Tiroid icin dahiliyeye gidiyorum. Crp yuksek cikiyo enfeksiyona yönlendirdi. Dogrusu bu bence.

Möllers marka içiyorum ben hiç tadı gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…