- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #22.561
Kızlar daha utangaç oluyo herhaldeya kızlar ne güzel fotoğrafları var sizinkilerin. bizim kızın bacağı sürekli kafasının önünde, jimnastikçi olacak galiba, bacağı yukarda değilse eli hep yüzünde, bir türlü yakalayamadık poz. doktor babasına benzeyecek dedi. biraz da kafası büyükmüş. işte bunlar hep folik asit :)
Kordon hep suratında ya benimkinin sadece detaylida gördük paşayı o zaman da 19 haftalikti minnosum çok değişti o zamandan bu zamanaHadi inşallah kuzucum maşallah diyim hiç göremediğim olmadı
Geçen haftada poz verdi bu haftada darısı başınıza
Benimkine baksana kuzum geçen aydan bu bacagini işaretledim lastik gibi uzatmışya kızlar ne güzel fotoğrafları var sizinkilerin. bizim kızın bacağı sürekli kafasının önünde, jimnastikçi olacak galiba, bacağı yukarda değilse eli hep yüzünde, bir türlü yakalayamadık poz. doktor babasına benzeyecek dedi. biraz da kafası büyükmüş. işte bunlar hep folik asit :)
Bir bal yanak da burda varBende 27. haftadan fotoğrafımızı paylaşayım bu da benim tombik yanak oğlum <3
Babasının ikizi gibi doğacak bakalım
Tabiii artık etlendiler butlandılarKordon hep suratında ya benimkinin sadece detaylida gördük paşayı o zaman da 19 haftalikti minnosum çok değişti o zamandan bu zamana
Bir hafta kaldı tam muayeneye zaman geçmiyor vallaTabiii artık etlendiler butlandılar
Ne değişik gelecek sana şimdi
Evet Bebek oldular artık bin maşallah hepsineYaaa yanaklar tam mıncıklanacak kıvama gelmiş. Çok tatlış annesi maşallah
Benimkini de persembe görücez insallah detaylıdan beri göremedik yüzünü kim bilir nasil gözüküyor cok heyecanliyimTabiii artık etlendiler butlandılar
Ne değişik gelecek sana şimdi
Ciddi anlamda herşey çok pahalıben de bu setten aldım dün, bi tane satıcıda takip edince 70 lira indirimi vardı, 1100 liraya gelmişti.
O bende de var kuzum ya her sabah istisnasız 6:10 -6:20 arası mutlaka uyanıyorum bir deDün gece toplasanız 2 saat ancak uyumuşumdur. Hamileleğimden beri en uykusuz gecemdi. Güya bugün aile hekimime gidecektim ama nerdee. Sabahtan beri uyuyup uyuyup uyanıyorum, sersem tavuk gibi dolaşıyorum şu an
İnşallah güzel güzel pozlar versin annesineBenimkini de persembe görücez insallah detaylıdan beri göremedik yüzünü kim bilir nasil gözüküyor cok heyecanliyim
5 kere kramp girdi bacağıma istemsiz geriniyorum gerinince kramp giriyor. Sonra karnımın acısına uyandım derken hoop 6 kere kalkmış oldum. Artık alıştım uykusuz kalmaya koymuyorDün gece toplasanız 2 saat ancak uyumuşumdur. Hamileleğimden beri en uykusuz gecemdi. Güya bugün aile hekimime gidecektim ama nerdee. Sabahtan beri uyuyup uyuyup uyanıyorum, sersem tavuk gibi dolaşıyorum şu an
Bambu sepet yaz istersen bir sanırım istediğin öyle şeylerKızlar selam bebek için hem oyuncak sepeti gibi kullanılabilecek hem kirli sepeti gibi kullanılabilecek sepet arıyorum. Internetten baktim hepsi kağıt gibi. Önerebileceğiniz bir şey var mi
Paşa gönlü öyle istiyordur, Herşey yolundaysa düzenli hareket ediyorsa korkma az çok bakılmıyor. Pozisyonu haftası Herşey etken, benimki de uyku nedir bilmiyor sürekli hareket halinde kuduruk göbek deliğimden çıkmaya çalışıyoKızlar pazar ve pazartesi iki günde Ultraschall yapıldı çok şükür hani sıkıntı yok dendi bebeğim dik şekilde duruyormuş tamam ama dik duran bebeğin hareketi az mı olur anlamadım üç günden beri az hareketi ne yapsam döner acaba birşeyler yesem de hissiyat çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?