2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Merhaba troid neden öyle yüksek siz mi troid hastasısınız acaba ?
Yok tiroidim hiç yüksek çıkmamıştı daha sonra 2 ay geçti doğum yaptıktan sonra o zaman yüksek çıktı radyasyon verildi bir makinaya girdim ordada nodül çıktı ama 1 ay sonra normale döndü kendiliğinden şuan dada yok o zamanda oğlumda topuk kanında yüksek çıktı elden alındı o normal çıktı yanılma oluyormuş zaten doktor demişti bunu

Benim doktorum da 32. Haftada böyle bir aşı yazacagim demişti. Normal tetenoz olma 2. Dozda dedi. Bakalim bende yaptıracağım
Hiç bir yan etkisi olmadi suana kadar çok iyiyim maşallah. İyi ki ilk dozu da vurulmadan tek doz bunu vurdurmuşum çünkü yan etkileri konusunda çok korkuttular.

Onceden anlasma fiyat fixleme yokmus doguma yakin anlaşılıyormus.liste vermediler bana belki daha erken diye 2aydan fazla var. Zaten ben ilkinden az bucuk tecrubeliyim muhtemelen yine benzer bir canta hazirlarim. Fazla eşya goturmeyi dusunmuyorum hastane ortamina giren hersey kullanilmasa da malum eve gelince yikanmasi gerekiyor. O yuzden 2 gune gunluk 2 takim koymayi düşünüyorum. Hastaneden muhtemelen esofmanla fln cikarim. Sut sagma makinesi koymayi düşünmüyorum cantaya gerekirse hastane temin eder. Biberon fln da koymayacagim siringa ile verilir gerekirse. Boyle mini mini bir canta ile gitmeyi düşünüyorum

Daha evvel de acibademde mi dogurdunuz? Acibademin listesinde getirilmemesi gereken şeyler de varmis. Bir cok seyi hastane sagliyormus annenin duş jeline kadar diyeyim. Malum internete hastane cantasi diyince kavimler göcü listesi çıkıyor. Öyle yapmayi düşünmüyorum ben de. Mesela sadece kaşık biberonumu götürürüm biberon olarak. Ama genel olarak tam bilemiyorum ne lazim olur. Acibadem bebegi kendi giydirip bezliyor dendi. Sadece cekim icin kiyafet götür diyen de var. Islak mendil pamuk vs oyle seyler de istemiyorlarmis. Bir de sanirim canta veriyorlar ama o listeyi edilmediğim icin icinde ne var bilmiyorum.

Kizlar iyi geceler bi suredir yoktum kizlarimin saglik sorunlari vardi mevsimsel. Yalanci sanci ceken varmi benim gibi ozellikle stresli ve yorgunken. Bugun doktor kontrolum vardi idrara bakicam dedi ve hic bisey cikmadi artarsa acile fel dedi 31. Haftadayim tam bugun

Hayir orda dogurmadim ama minimal bir canta ile gidecegim icin bende gereksiz bir sey götürmek istemem. Zaten cok cok acil birsey olursa alinir ya da evden biri getirir gelişine takilmak lazim birazda :)

Aynen ya çok rahat valla sürekli bise olmaz diyo gayet iyisin falan diyo ben rahat edeyim diye yapıyor biliyorum ama ben de konuşsun dediğin gibi yeni nesil doktorlar gibi fikir versin vs istiyorum. Öyle olunca da istediğimi rahat rahat soramıyorum işte. Neyse bir sorayım yine de teşekkür ederim.

Kızlar karında sertleşme yaşayan var mı böyle karnım sert oluyor ayaktayken falan endişelendim
Canim benim öyle ya seninle aynı hafta gidiyoruz diye hatırlıyorum suan 28+1 olduk 3-4 gündür o şekilde benim de yürürken kaşıklarımda baskı oluyor arada vajinada batma ağrı oluyor. Arkadaşım dr hem ona hem buradaki arkadaşlara hem de kendi dr a sordum hepsi kasilmalari söyle anlattı kaya gibi tüm karin sertleşecekmis futbol topu ya da kemik gibi olacak dedi arkadaşım ve ağrıyla birlikte kasiklara baskı yapacakmış. Benim de karnım oldukça gergin hep sert neredeyse ama o değil dediler hala endişeleniyorum gidip baktırasım var hatta ama çarşamba günüydü muayenem daha yeni gittim.dua ediyorum nolur bise olmasın diye valla.

Benimde özellikle yürürken karnım Bi anda toplanıp aşağı bastiriyormus gibi oluyor. O sanci miymis Son 2 haftadır var.

Nst girdin mi?

Rica ederim. Bugun cok hafif kol agrisi oldu onu da rafa uzanirken fark ettim. Bir tik da atesim var 37,5 falan ama öyle çok değil. Genel olarak iyiyim. Bebegin hareketlerinde de hic bir sorun olmadi. Tetanoz vurduranlar hareketlerinin kesildigini yavasladigini yazmislar.

Hayir orda dogurmadim ama minimal bir canta ile gidecegim icin bende gereksiz bir sey götürmek istemem. Zaten cok cok acil birsey olursa alinir ya da evden biri getirir gelişine takilmak lazim birazda :)
İlk olunca o rahatliga cok uzagim ya. Ayrica benim akabinde overoktomi ameliyatim olacak yaklasik 3-4 saat ameliyatta kalabilme ihtimalim var. O nedenle de biraz daha hazirlikli olmak zorundayim.

Benimde özellikle yürürken karnım Bi anda toplanıp aşağı bastiriyormus gibi oluyor. O sanci miymis Son 2 haftadır var.
Ağrısıysa sancıymış ama yalanci sancı da olabilir tabi çünkü 28 den sonra hazırlık olması için başlıyormuş düzenli ve çok sık olursa tehlikeliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…