2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben yaşıyorum ve ilk kez bu hafta yani 29 da hissettim. Sanki adet olmuşum gibi hafif bir ağrı giriyor bazen 30 saniye filan sürüyor sonra geçiyor.
ay evet yaa, unutmuşum bu ağrıyı. geri gelince hatırladım hemen. normal mi acaba

Bizde hava çok yağmurlu yikiyamiyorum ya onu bkliyoz
Evde kurutacam ben şuan bile yağmur yağıyor hava inanılmaz dengesiz. Onu beklersem yandım. Ütüyü bile tertemiz temizledim.
Bu Hafta ici bende giriscem artik utuydu camasirdi. Daha fazla kacamayacagimi dusunuyorum
Valla bende başladım başlamak bitirmenin yarısıdır. Doğum çantasını da hazırlayip bekleme moduna geçersem daha rahat hissedeceğim. Bebişin karyolası 5 Haziran'da gelecek yeri falan açılmis olsun odasında da nevresimleri gelecek sadece o isim kalır hazirana

Bendemı öle yapsam ya hava hiç iyi değil iyi olunca da cıkarm gezerim demi ama yıkamak için erken değilmi ya <3(-:

Kızlar tansiyonunuz kaç çıkıyor benim iki gündür 13.8 civarı özellikle ayaktayken yükseliyor oturunca normal korktum

Bendemı öle yapsam ya hava hiç iyi değil iyi olunca da cıkarm gezerim demi ama yıkamak için erken değilmi ya <3(-:
Canım bana yardımcı olacak kimse yok esime de guvenemedim ütü çamaşır konusunda. Kendi camasirlarimizi hallediyor da bebisinki kendim yapayım dedim. 31 haftam doldu daha sonra enerjim ne durumda olur bilmiyorum hani halim olmazsa sıkıntı yaşamak istemiyorum açıkçası. Dolabini zaten aylar önce yaptırmıştım odasına gömme. Silip duruyordum hem mobilya kokusu çıksın diye. Temizler ütüler yerleştiririm artık. Hastane çantası da çıksın aradan istedim.

Aslında cok haklısın bende 32 bende dolap yaptırdım sürekli siliyorum bende bismillah dim o zaman bu çarşamba inşallah

Kızlar adet ağrısı gibi ağrı yaşayan var mı aranızda? bi saattir ara ara adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. gaz mı anlayamadım da
Benim bu gece bi kere bide sabah uyandigimda oldu canim sağ kasigim bildigin adet sancısı gibiydi ama devami gelmedi sende biraz daha gözlemle aksamda gecmezse acile git istersen

Kızlar tansiyonunuz kaç çıkıyor benim iki gündür 13.8 civarı özellikle ayaktayken yükseliyor oturunca normal korktum
Gebelikte önemli bence tansiyon burun kanamasi yaşıyorum bende hamileliğin basindan beri tansiyona hiçbir ilgilisi çıkmadı 10-7 falan çıkıyor benimkide. Doktoruna bir danış canım istersen. Bir de bir 5-10 dakikalık dinlenmeden sonra ölçülüyor zaten sağlıklı tansiyon. Oturunca normalse bence bir sıkıntı yok gibi

Benimde detaylida çıktı acil ameliyat demişsiniz serklaj mi yapıldı kacinci haftadasiniz
Sizin kaç mm ölçülmüştü şuan ne durumdasınız bende de aynı durum varda
Evet, aynı gün serklaj oldum. Rahim ağzı uzunluğu 19 mm ölçüldü. Aynı zamanda hunileşme de varmış. Sizin kaç mm? Serklaj olduğumda 17+2’ydi. Şimdi 20+2 çok şükür.
Şuan ne durumdasınız serklaj basit bir işlem mi sonrasında öncesinde işlemi kısaca anlatır mısınız bennde aynı durumdayımda detaylı ultrasona giricem haftaya doktor ne derse artık muhtemelen serklaj diyecek.

29+2 oldu bebek çok şükür. Serklaj olalı tam 12 hafta oldu. Serklaj çok basit bi işlem. Sonrasında bir iki saat adet sancısı gibi bi sancı oldu. Onun dışında ben ameliyat olduğumu hiç hissetmedim. İlk bir ay çok dikkat ettim. Yemek ve tuvalet dışında hiç kalkmadım. Sonra giderek ayaklandım. Ama ev içinde ayaklandım. Dışarıya çıkmıyorum. Anlattıklarım kişinin durumuna ve doktorun önerisine göre değişir. Ben doktor ne dediyse onu yaptım. Sizin şu an kaç mm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…