- 19 Haziran 2021
- 1.136
- 1.323
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #23.161
ay evet yaa, unutmuşum bu ağrıyı. geri gelince hatırladım hemen. normal mi acabaBen yaşıyorum ve ilk kez bu hafta yani 29 da hissettim. Sanki adet olmuşum gibi hafif bir ağrı giriyor bazen 30 saniye filan sürüyor sonra geçiyor.
Evde kurutacam ben şuan bile yağmur yağıyor hava inanılmaz dengesiz. Onu beklersem yandım. Ütüyü bile tertemiz temizledim.Bizde hava çok yağmurlu yikiyamiyorum ya onu bkliyoz
Valla bende başladım başlamak bitirmenin yarısıdır. Doğum çantasını da hazırlayip bekleme moduna geçersem daha rahat hissedeceğim. Bebişin karyolası 5 Haziran'da gelecek yeri falan açılmis olsun odasında da nevresimleri gelecek sadece o isim kalır haziranaBu Hafta ici bende giriscem artik utuydu camasirdi. Daha fazla kacamayacagimi dusunuyorum
Bendemı öle yapsam ya hava hiç iyi değil iyi olunca da cıkarm gezerim demi ama yıkamak için erken değilmi ya <3(-:Evde kurutacam ben şuan bile yağmur yağıyor hava inanılmaz dengesiz. Onu beklersem yandım. Ütüyü bile tertemiz temizledim.
Valla bende başladım başlamak bitirmenin yarısıdır. Doğum çantasını da hazırlayip bekleme moduna geçersem daha rahat hissedeceğim. Bebişin karyolası 5 Haziran'da gelecek yeri falan açılmis olsun odasında da nevresimleri gelecek sadece o isim kalır hazirana
Canım bana yardımcı olacak kimse yok esime de guvenemedim ütü çamaşır konusunda. Kendi camasirlarimizi hallediyor da bebisinki kendim yapayım dedim. 31 haftam doldu daha sonra enerjim ne durumda olur bilmiyorum hani halim olmazsa sıkıntı yaşamak istemiyorum açıkçası. Dolabini zaten aylar önce yaptırmıştım odasına gömme. Silip duruyordum hem mobilya kokusu çıksın diye. Temizler ütüler yerleştiririm artık. Hastane çantası da çıksın aradan istedim.Bendemı öle yapsam ya hava hiç iyi değil iyi olunca da cıkarm gezerim demi ama yıkamak için erken değilmi ya <3(-:
Aslında cok haklısın bende 32 bende dolap yaptırdım sürekli siliyorumCanım bana yardımcı olacak kimse yok esime de guvenemedim ütü çamaşır konusunda. Kendi camasirlarimizi hallediyor da bebisinki kendim yapayım dedim. 31 haftam doldu daha sonra enerjim ne durumda olur bilmiyorum hani halim olmazsa sıkıntı yaşamak istemiyorum açıkçası. Dolabini zaten aylar önce yaptırmıştım odasına gömme. Silip duruyordum hem mobilya kokusu çıksın diye. Temizler ütüler yerleştiririm artık. Hastane çantası da çıksın aradan istedim.
Normalde tansiyonun kaç. Mesela benim 9-6/10-7. 13-8 olsa bana göre yüksek derim ama rahatsız ediyorsa bir bilene danış istersenKızlar tansiyonunuz kaç çıkıyor benim iki gündür 13.8 civarı özellikle ayaktayken yükseliyor oturunca normal korktum
Benim bu gece bi kere bide sabah uyandigimda oldu canim sağ kasigim bildigin adet sancısı gibiydi ama devami gelmedi sende biraz daha gözlemle aksamda gecmezse acile git istersenKızlar adet ağrısı gibi ağrı yaşayan var mı aranızda? bi saattir ara ara adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. gaz mı anlayamadım da
Doktoruma soracagim bu hafta bende bilmiyorum açıkçasıay evet yaa, unutmuşum bu ağrıyı. geri gelince hatırladım hemen. normal mi acaba
Gebelikte 14 9 olursa mudahale gerekirmis canim. Dr bana öyle söylemişti. Sık sık takip etmeye calis. Birde yuruduysen oncesinde bi 10 dk soluklan oyle olctur.Kızlar tansiyonunuz kaç çıkıyor benim iki gündür 13.8 civarı özellikle ayaktayken yükseliyor oturunca normal korktum
Ahaha benim 32 dolmuş ya yanlış yazmışımAslında cok haklısın bende 32 bende dolap yaptırdım sürekli siliyorumbende bismillah dim o zaman bu çarşamba inşallah
Gebelikte önemli bence tansiyon burun kanamasi yaşıyorum bende hamileliğin basindan beri tansiyona hiçbir ilgilisi çıkmadı 10-7 falan çıkıyor benimkide. Doktoruna bir danış canım istersen. Bir de bir 5-10 dakikalık dinlenmeden sonra ölçülüyor zaten sağlıklı tansiyon. Oturunca normalse bence bir sıkıntı yok gibiKızlar tansiyonunuz kaç çıkıyor benim iki gündür 13.8 civarı özellikle ayaktayken yükseliyor oturunca normal korktum
33+1 olmuşum ben deAhaha benim 32 dolmuş ya yanlış yazmışımne çabuk geçiyor artık
Merhaba bunu troidi nodulu için mi okudunuzYa Cabbar ve Ya Şekür isimlermiş canım ama yanlış değilsem ben Ya Cabbar ismiyle Ya Şafi ente Şafi duası vardı onu okumuştum
Sizin kaç mm ölçülmüştü şuan ne durumdasınız bende de aynı durum vardaBenimde detaylida çıktı acil ameliyat demişsiniz serklaj mi yapıldı kacinci haftadasiniz
Şuan ne durumdasınız serklaj basit bir işlem mi sonrasında öncesinde işlemi kısaca anlatır mısınız bennde aynı durumdayımda detaylı ultrasona giricem haftaya doktor ne derse artık muhtemelen serklaj diyecek.Evet, aynı gün serklaj oldum. Rahim ağzı uzunluğu 19 mm ölçüldü. Aynı zamanda hunileşme de varmış. Sizin kaç mm? Serklaj olduğumda 17+2’ydi. Şimdi 20+2 çok şükür.
Troid için oğluma okumuştum sabaha kadar topuk kanında 32 çıkmıştı en son kanı sabah hastahanede kan verecektik sabaha kadar daha doğrusu uyuya kalana kadar çektim dua okudum araştırıpMerhaba bunu troidi nodulu için mi okudunuz
29+2 oldu bebek çok şükür. Serklaj olalı tam 12 hafta oldu. Serklaj çok basit bi işlem. Sonrasında bir iki saat adet sancısı gibi bi sancı oldu. Onun dışında ben ameliyat olduğumu hiç hissetmedim. İlk bir ay çok dikkat ettim. Yemek ve tuvalet dışında hiç kalkmadım. Sonra giderek ayaklandım. Ama ev içinde ayaklandım. Dışarıya çıkmıyorum. Anlattıklarım kişinin durumuna ve doktorun önerisine göre değişir. Ben doktor ne dediyse onu yaptım. Sizin şu an kaç mm?Sizin kaç mm ölçülmüştü şuan ne durumdasınız bende de aynı durum varda
Şuan ne durumdasınız serklaj basit bir işlem mi sonrasında öncesinde işlemi kısaca anlatır mısınız bennde aynı durumdayımda detaylı ultrasona giricem haftaya doktor ne derse artık muhtemelen serklaj diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?