2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
bende öyle bir yan etki olmadı 2.doz haftaya sanırım bakalım karar vereceğim o zamana kadar.

Mutlu hafta sonlari Kizlar! Ben hala kiyafetleri yikamadim etiketleri kestim ama sanki hala eksikler tamamlanmadi. 30+3 oldum. Bizim evde basini almis gidiyor. Nasil temizlerim nasil aritirim bir fikrim yok ara ara supurge acip toz aliyo esim aylardir dolaplar falan silinmedi. Agirlastikca da daha zor geliyo nasil yapcam bilmiyorum

Bende az önce başladım yıkamaya bebeğin kıyafetlerini. Beyazlar, renkli beyazlar, renkliler şeklinde ayırıp etiketlerini kestim. Çamaşırlar bittikten sonra puset, beşik gibi çıkarılabilir şeyleri yikayacagim. Yarın da ütülerini yapacağım inşallah eşim bugun dolabını temizledi tekrar. Onuncuya siliyoruz sanırım

Kızlar galibaa gerçekten her kesin gebeligi birbirinden çok farklı ya da ben çalışmadım için öyle çünkü burayı okudukça şaşırıyorum bn her gün eve makina atıyorum her gün yemek tuvalet banyo yıkıyorum bir günde bir çamaşır yıka ütüle 10 günde bir de iki gün üst üste dip köşe giriyorum şimdi sona doğru yine kapu cam duvar perde girisecem sadece koridor boya yetmedi o boynck inşallah

Bizde hava çok yağmurlu yikiyamiyorum ya onu bkliyoz

Bu Hafta ici bende giriscem artik utuydu camasirdi. Daha fazla kacamayacagimi dusunuyorum

Eh sen etiketleri kesmissin en azindan ben posetiyle bekletiyorum dogum iznine ayrılınca bakacagim nasipse

Her gun yemek bulasik Camasir Benimde var. Cunku 6 yasinda bir kizim daha var. Benim bahsettigim mutfak dolaplari aylardir ust dolaplar ellenmedi. Dr yukarilara uzanma dedi evden calisiyorum bir yandan.Esimde evden calisiyo cok yardimci oluyo yerleri sil supurge konusunda hakkini yiyemem cocugu okula getirdi gotur beslenmesini hazirla falan derken gunler gecip gidiyor. Birde ilk gebeligimdeki enerjim Yok. Orda 32 haftaya kadar is yerinde calismistim. Simdi evde bile calismak cok zor geliyo. Sanirim yasimlada alakali 37 oldum

Evďe calsyon çok normal bnce cNm bnde ev çocuk okula git gel sürekli derkn akşam olyo tüm evimi temizledim ama bayram öncesi son kez herseyi yeniden yapcm o gelince tüm vaktim onla olsun birde Bn bir yer daginiksa sabaha kadar düşünüyorum ama gece çok ağrılarım oluyor yorgunluktan mi bilmiyorum eşimin tek destegi aksM çayı demler o kadar o çok daha yoruluyor ama az kaldı çok az

Puset besik gibi şeyleri nasil yikayacaksiniz benim onlar kaldı bir tek. Park yatak var onun üzerindeki bezleri sadece silmeyi düşünüyordum. Yıkasam bir şey olur mu diye korktum açıkçası

Kızlar adet ağrısı gibi ağrı yaşayan var mı aranızda? bi saattir ara ara adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. gaz mı anlayamadım da

Puset besik gibi şeyleri nasil yikayacaksiniz benim onlar kaldı bir tek. Park yatak var onun üzerindeki bezleri sadece silmeyi düşünüyordum. Yıkasam bir şey olur mu diye korktum açıkçası
30 derecede atacağım ben makineye hepsi çıkıp yıkanabilir durumda özellikle öyle olmasına dikkat etmiştim. Dışarıda kullanılacak bebek arabası puset vs sürekli yıkamak gerekir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…