- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.661
Dağıtmak değil ki canım yeniyor içiliyor haliyle dökülüyor yani büyük temizlik bitsin de ben kırıntılarda değilim günlük süpürgeyle biterCokkk haklısın ama Şükür oğlum hic dagitmaz ama kocam bir haftalığna bir yere gitmişti iş için o bir hafta yatak odam dolabim banyo koridorum hic bir yer dagilmiyordune yapsam canım çekti diye nereye yolum en uzak yer nere
Doğum kampıAy o kampa gidecekti bu haftasonu
Geçmiş olsun balım aynı durumdayız toparlayamazsam bende gidicem yemek kokusuna bile tiksinir oldum zor yiyorum ama zorluyorum bendeGençler cümleten selam. Siz siz olun hava sıcak, ateş bastı diye kapı pencere açık yatmayın y da dikkatli yatın. Ben midemi ve bağırsaklarımı fena üşüttüm. Sabahtan beri midem ağrıyor bir de ishal tuttu. Doktora gittim kızım iyi çok şükür. Dahiliyeye gönderdi o da probiyotik verdi. Bol su iç falan dedi gönderdi. Siz de kendinize dikkat edin
Ya işte diyorum ya ben de emin değilim temkinli davranıyorum sadeceKordon dolanmasi nereden cikti ya simdi felfena bir stres yükledin bana bizim hareketimizle kordon dolanmasinin ilgisi var mi kendi kendilerine doluyorlar saniyorum ben
KiDahada iyi olacak inşallah
He anladm cnmDağıtmak değil ki canım yeniyor içiliyor haliyle dökülüyor yani büyük temizlik bitsin de ben kırıntılarda değilim günlük süpürgeyle biter
Döndü bence kamptan temizliğe girmişti@arasta kiz nerdesin merak ettim
Bana daha doğum sonrası kontrole gittiğimde demişti. Gebe kaldığında aspirin kullanacaksın dedi.Hayır canım yazmadılar neden acaba hiç bir doktorum yazmadı hatta tansiyon takibi yaptı ama yazmadı hatta bir süre özele gittim o bile yazmadı
Ben kahve de süt arttırıcı çay(laktamil rezene) koydum bileBu arada kızlar sezeryan olacaklar kesinlikle çantanıza kahve koyun ve en az 6 ile 12 şişe orta boy su alın doktor istiyor bunları narkoz etkisinden çıkmanız için ve bapent böyle mi yazılıyordu unuttum sezeryan olanlara izin vermiyor hemşire orkid türü istiyor nedenini bilmiyorum bunun bana yine izin vermediler birde ne kadar hastahane için gecelik alsanızda yetmiyor yaz olduğu için ben hiç yoksa 7 8 kere üstümü değiştirdim bence bebeğinize bile eşya koyun bolca yaz ayına yetişmiyor
Çantaya Kahve koymadım da soğuk kahve ve kola alıp dolaba koymuştuk Doğumdan hemen sonra içmeye başladım baş ağrısı olmasın diye,Bu arada kızlar sezeryan olacaklar kesinlikle çantanıza kahve koyun ve en az 6 ile 12 şişe orta boy su alın doktor istiyor bunları narkoz etkisinden çıkmanız için ve bapent böyle mi yazılıyordu unuttum sezeryan olanlara izin vermiyor hemşire orkid türü istiyor nedenini bilmiyorum bunun bana yine izin vermediler birde ne kadar hastahane için gecelik alsanızda yetmiyor yaz olduğu için ben hiç yoksa 7 8 kere üstümü değiştirdim bence bebeğinize bile eşya koyun bolca yaz ayına yetişmiyor
Ben de tam onu soracaktım özelde eşek yüküyle para verip bi de çayını çorbasını kahvesini suyunu düşünüyorsak makul düzeyde tatsızlık çıkabilir. Kıyafeti de biz veriyoruz çekim ve çıkış getirin dediler sadece bana.Çantaya Kahve koymadım da soğuk kahve ve kola alıp dolaba koymuştuk Doğumdan hemen sonra içmeye başladım baş ağrısı olmasın diye,
Bende sezaryenliydim ve depend kullandım neden izin vermedi ilginç geldi bana
Devlette mi özelde mi yaptın canım sen ?
Ya ben evdeyken daha cok yoruluyorum aslinda belim agrimasa devam edicem. Haftaici tatil haftasonu mesai gibi benim kostur kostur. Simdi bence evde daha cok yorulucaz :)Hadi inşallah sağlıkla bitsin bu haftada canım
Ay saltanatım 5 gün sürecek benimde okullar kapanıyor ama olsun sabah kalkıp giyinmemekte yeter modundayım
Canım belki tansiyonum normalde 11.6 11.7 12.8 gibi göründüğü için yazmamıştır doktorlar hiç yükselmedi bende taki doğuma gireceğim güne kadar ki 4 5 kez 14.9 doğumdan sonra bile göründü oda bebeğe üzüldüm çok ağladım ondanBana daha doğum sonrası kontrole gittiğimde demişti. Gebe kaldığında aspirin kullanacaksın dedi.
Zaten yine o doktorumla devam ettim. 4 haftalıkken verdi. Benim kanamam oldu ilk zamanlar, ara ara durdu progestanla sonra yine başladı
En son 16 haftada aspirini bıraktırdı 20 haftalıkken tekrar başlattı. 32 de bıraktım ama 26 da bana kan sulandırıcı iğne de verdi hala kullanıyorum 34+3 şu an.
Zaten doktorlar genelde preklampsi 20 haftadan sonra belirti veriyor diyor. Gebelik tansiyonu 20 haftadan sonrasıdır
Hipertansiyon da 20 öncesi
Deli ya ama valla doğru sanırsın ev taşıyormuş gibiydim valla bir çıktık valiz poşetler falan dedim bu neBen kahve de süt arttırıcı çay(laktamil rezene) koydum bile
Onları koyunca bi an kampa gidiyormuş hissi yarattı
Fincan önemli onu da koyucam
Ben devlette yaptım balım nedenini bilmiyorum özellikle uyardı o an valla hiç sormadım nedenini o can havliyle saat 8de ameliyattan çıktım gece 2de artık kalkmak istiyorum dedim valla hiç sormadım birde Cola içmeni tavsiye etmem aşırı gaz yapıyor hem sana hem bebeğe valla 3 gündür ne gaz sancısı çektim bir ben bir Allah bilir ağrı kesicilerle kendime geldim hatta yatamadığım oldu ayakta vuramaz Mısınız diyim fayda edene kadar iki büklüm bekledim ayakta öyle yattımÇantaya Kahve koymadım da soğuk kahve ve kola alıp dolaba koymuştuk Doğumdan hemen sonra içmeye başladım baş ağrısı olmasın diye,
Bende sezaryenliydim ve depend kullandım neden izin vermedi ilginç geldi bana
Devlette mi özelde mi yaptın canım sen ?
Her hastanenin imkanları farklıdır yani Amerikan hastanesiyle ne bileyim Acıbademle yerel bi özel hastaneyi kıyaslayamayız canım bizimki kıyafette vermiyor mesela. İçeceğin kahveyi pek düşünmezde depend olayına takıldımBen de tam onu soracaktım özelde eşek yüküyle para verip bi de çayını çorbasını kahvesini suyunu düşünüyorsak makul düzeyde tatsızlık çıkabilir. Kıyafeti de biz veriyoruz çekim ve çıkış getirin dediler sadece bana.
Kesinlikle katılıyorum canım ama artık 9 saat oturmak epey zorlamaya başlamıştı en azından boş kalınca iki ayağımızı uzatırız evdeykenYa ben evdeyken daha cok yoruluyorum aslinda belim agrimasa devam edicem. Haftaici tatil haftasonu mesai gibi benim kostur kostur. Simdi bence evde daha cok yorulucaz :)
Hiç gaz yapmadı bende 1 gün kaldım ertesi gün çıktım. 24 saatim dolmamıştı bile. Gaz be tuvalet sorun olmamıştı.Başhekim sıkı sıkı tembihledi içmiştim öyleBen devlette yaptım balım nedenini bilmiyorum özellikle uyardı o an valla hiç sormadım nedenini o can havliyle saat 8de ameliyattan çıktım gece 2de artık kalkmak istiyorum dedim valla hiç sormadım birde Cola içmeni tavsiye etmem aşırı gaz yapıyor hem sana hem bebeğe valla 3 gündür ne gaz sancısı çektim bir ben bir Allah bilir ağrı kesicilerle kendime geldim hatta yatamadığım oldu ayakta vuramaz Mısınız diyim fayda edene kadar iki büklüm bekledim ayakta öyle yattım
Benim acibadem hic düşünmemiştim ya sormadim da. Alinir gidilir de ama hani ihtiyac olmaz hicbir seye kendinizi alin gelin gibi konustuklari icin. Ama bunu bir ihtiyaç olarak da görmüyor olabilir bilemiyorumHer hastanenin imkanları farklıdır yani Amerikan hastanesiyle ne bileyim Acıbademle yerel bi özel hastaneyi kıyaslayamayız canım bizimki kıyafette vermiyor mesela. İçeceğin kahveyi pek düşünmezde depend olayına takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?