2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Dağıtmak değil ki canım yeniyor içiliyor haliyle dökülüyor yani büyük temizlik bitsin de ben kırıntılarda değilim günlük süpürgeyle biter

Bu arada kızlar sezeryan olacaklar kesinlikle çantanıza kahve koyun ve en az 6 ile 12 şişe orta boy su alın doktor istiyor bunları narkoz etkisinden çıkmanız için ve bapent böyle mi yazılıyordu unuttum sezeryan olanlara izin vermiyor hemşire orkid türü istiyor nedenini bilmiyorum bunun bana yine izin vermediler birde ne kadar hastahane için gecelik alsanızda yetmiyor yaz olduğu için ben hiç yoksa 7 8 kere üstümü değiştirdim bence bebeğinize bile eşya koyun bolca yaz ayına yetişmiyor

Geçmiş olsun balım aynı durumdayız toparlayamazsam bende gidicem yemek kokusuna bile tiksinir oldum zor yiyorum ama zorluyorum bende

Hayır canım yazmadılar neden acaba hiç bir doktorum yazmadı hatta tansiyon takibi yaptı ama yazmadı hatta bir süre özele gittim o bile yazmadı
Bana daha doğum sonrası kontrole gittiğimde demişti. Gebe kaldığında aspirin kullanacaksın dedi.

Zaten yine o doktorumla devam ettim. 4 haftalıkken verdi. Benim kanamam oldu ilk zamanlar, ara ara durdu progestanla sonra yine başladı
En son 16 haftada aspirini bıraktırdı 20 haftalıkken tekrar başlattı. 32 de bıraktım ama 26 da bana kan sulandırıcı iğne de verdi hala kullanıyorum 34+3 şu an.

Zaten doktorlar genelde preklampsi 20 haftadan sonra belirti veriyor diyor. Gebelik tansiyonu 20 haftadan sonrasıdır
Hipertansiyon da 20 öncesi

Ben kahve de süt arttırıcı çay(laktamil rezene) koydum bile
Onları koyunca bi an kampa gidiyormuş hissi yarattı

Fincan önemli onu da koyucam

Çantaya Kahve koymadım da soğuk kahve ve kola alıp dolaba koymuştuk Doğumdan hemen sonra içmeye başladım baş ağrısı olmasın diye,
Bende sezaryenliydim ve depend kullandım neden izin vermedi ilginç geldi bana
Devlette mi özelde mi yaptın canım sen ?

Ben de tam onu soracaktım özelde eşek yüküyle para verip bi de çayını çorbasını kahvesini suyunu düşünüyorsak makul düzeyde tatsızlık çıkabilir. Kıyafeti de biz veriyoruz çekim ve çıkış getirin dediler sadece bana.

Hadi inşallah sağlıkla bitsin bu haftada canım
Ay saltanatım 5 gün sürecek benimde okullar kapanıyor ama olsun sabah kalkıp giyinmemekte yeter modundayım
Ya ben evdeyken daha cok yoruluyorum aslinda belim agrimasa devam edicem. Haftaici tatil haftasonu mesai gibi benim kostur kostur. Simdi bence evde daha cok yorulucaz :)

Canım belki tansiyonum normalde 11.6 11.7 12.8 gibi göründüğü için yazmamıştır doktorlar hiç yükselmedi bende taki doğuma gireceğim güne kadar ki 4 5 kez 14.9 doğumdan sonra bile göründü oda bebeğe üzüldüm çok ağladım ondan

Ben kahve de süt arttırıcı çay(laktamil rezene) koydum bile
Onları koyunca bi an kampa gidiyormuş hissi yarattı

Fincan önemli onu da koyucam
Deli ya ama valla doğru sanırsın ev taşıyormuş gibiydim valla bir çıktık valiz poşetler falan dedim bu ne

Ben devlette yaptım balım nedenini bilmiyorum özellikle uyardı o an valla hiç sormadım nedenini o can havliyle saat 8de ameliyattan çıktım gece 2de artık kalkmak istiyorum dedim valla hiç sormadım birde Cola içmeni tavsiye etmem aşırı gaz yapıyor hem sana hem bebeğe valla 3 gündür ne gaz sancısı çektim bir ben bir Allah bilir ağrı kesicilerle kendime geldim hatta yatamadığım oldu ayakta vuramaz Mısınız diyim fayda edene kadar iki büklüm bekledim ayakta öyle yattım

Kızlar merhaba
7 Haziran'da betam 959 progesteron değerim 16 küsur çıktı.benim sat 31 mart pcos luyum düzenli regl goremiyorum. 1 Mayıs'ta kum dökmüşüm acil de betama bakıldı negatif ti 21 Mayıs'ta regl olamadım diye bir dr a gittim orada da negatif ti tarlusal kullandım hala olamayınca kendi ilcemde ki Dr a gittim anlattım durumu 4 Haziran di kan verdim pozitif 193 sat i nasıl hesaplayacagim yanı kaç haftalık hamileyim acaba Kendi dr yarın randevum var ama çok merak ediyorum varmı aynı durumu yaşayan veya bilgisi olan

Her hastanenin imkanları farklıdır yani Amerikan hastanesiyle ne bileyim Acıbademle yerel bi özel hastaneyi kıyaslayamayız canım bizimki kıyafette vermiyor mesela. İçeceğin kahveyi pek düşünmezde depend olayına takıldım

Ya ben evdeyken daha cok yoruluyorum aslinda belim agrimasa devam edicem. Haftaici tatil haftasonu mesai gibi benim kostur kostur. Simdi bence evde daha cok yorulucaz :)
Kesinlikle katılıyorum canım ama artık 9 saat oturmak epey zorlamaya başlamıştı en azından boş kalınca iki ayağımızı uzatırız evdeyken

Hiç gaz yapmadı bende 1 gün kaldım ertesi gün çıktım. 24 saatim dolmamıştı bile. Gaz be tuvalet sorun olmamıştı.Başhekim sıkı sıkı tembihledi içmiştim öyle
Çok kötü gaz sancısı ya Allah yardımcın olsun kuzucum

Benim acibadem hic düşünmemiştim ya sormadim da. Alinir gidilir de ama hani ihtiyac olmaz hicbir seye kendinizi alin gelin gibi konustuklari icin. Ama bunu bir ihtiyaç olarak da görmüyor olabilir bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…