- 5 Şubat 2024
- 482
- 500
- 18
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.681
Anladım canım geçmiş olsun ne diyelimCanım belki tansiyonum normalde 11.6 11.7 12.8 gibi göründüğü için yazmamıştır doktorlar hiç yükselmedi bende taki doğuma gireceğim güne kadar ki 4 5 kez 14.9 doğumdan sonra bile göründü oda bebeğe üzüldüm çok ağladım ondan
Eşim diyor bir gün için mi bu kadar eşya koyuyorsunDeli ya ama valla doğru sanırsın ev taşıyormuş gibiydim valla bir çıktık valiz poşetler falan dedim bu ne
Canımm çok teşekkür ederim inşallah buraya güzel haberlerle geleyim dualarınız destekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin kuzusuna sağlıkla gelmeyi nasip eylesinKizlar 36.haftadan selamlar.. 36yi bir bulsam diyordum. Hayirlisiyla geldi. Simdi bir de bayrami atlatsam diyorum. Bakalim neler olacak
Bu hafta sicaklar iyice bastiracak gibi 40 derecelere yaklaşıyor.. okullar kapanmadan son hafta gezeyim diyordum ama eve kapanmaya karar verdim. Klimayi acip kitap dizi film takılmaca... artik kiyafetler falan da olmuyor. Her sey ustume ustume yapışıyor sanki. Ev en iyi secenek.
TurnaBulut canim benim. Bebisine cok sevindim. Kendi nefes almaya baslamis. En kisa zamanda saglikla eve goturmek de nasip olur insallah guzel haberler bizi de motive ediyor
GizemmDY kuzum senden de guzel haberler aliriz insallah yarin. Saglikla gelsin bebisin
İnşallah canım benim senin kuzun da hayırlısıyla en tez vakit zamanda yanına gelecekDahada iyi olacak inşallah
Bizimki civarın en uygun özel hastanesi olduğu için pek beklentiye girmeye gerek yokHer hastanenin imkanları farklıdır yani Amerikan hastanesiyle ne bileyim Acıbademle yerel bi özel hastaneyi kıyaslayamayız canım bizimki kıyafette vermiyor mesela. İçeceğin kahveyi pek düşünmezde depend olayına takıldım
canım benim bebişin daha iyi olacak tabiki de çok sevindim.Dahada iyi olacak inşallah
Ay evet kampa gittim. Yok yok çok güzel bir organizasyondu. Tahminimden güzel geçti, yorgunluk az oldu, genelde oturdum çünküAyy kıyamam ya inşallah cok yorumlamış tır evde zor duryoz kampi düşünemiyorum
Cok sevindim senin adınaAy evet kampa gittim. Yok yok çok güzel bir organizasyondu. Tahminimden güzel geçti, yorgunluk az oldu, genelde oturdum çünkü
Yemeğe de gerek yok ameliyathanelerini kullanalım yatak kövez tamamdırBizimki civarın en uygun özel hastanesi olduğu için pek beklentiye girmeye gerek yokyatak ve yemek veriyorlar yeter
Başka bir doktordan daha fikir al canım. Benimde suyum fazlaydı ama hiç sezaryen demedi. Meyveyi kes tatlı yeme sağlıklı beslen sebzeye yönel dediKizlar bn gldim hastaneyr sezeryan dedilerbebeğin suyuda fazla dedi önde cok gidiyo doğum da bebeğe cok sknti olur dedi bn bunu nasl dengeliycm bu saaten sonra
Aaa ne zamana dediler peki ya biraz da abartıyolar önde gitmesini ya biraz daha duraydı çocuk ultrason her zaman doğru ölçmüyo yani net olarak kaç kilo görünüyo canımKizlar bn gldim hastaneyr sezeryan dedilerbebeğin suyuda fazla dedi önde cok gidiyo doğum da bebeğe cok sknti olur dedi bn bunu nasl dengeliycm bu saaten sonra
Öyle yapm bu hafta cnm bir gidim özele inanılmaz moralim bozuldu Perşembe günü de birdha gl gün verilck dediBaşka bir doktordan daha fikir al canım. Benimde suyum fazlaydı ama hiç sezaryen demedi. Meyveyi kes tatlı yeme sağlıklı beslen sebzeye yönel dedi
İhtiyaç olarak görmüyorlar kesinlikle çünkü altta cafe var her yer bakkal market alt tarafı bir kahve olduğu için. Zaten sıcak kahve çekilmiyor soğuktan devamBenim acibadem hic düşünmemiştim ya sormadim da. Alinir gidilir de ama hani ihtiyac olmaz hicbir seye kendinizi alin gelin gibi konustuklari icin. Ama bunu bir ihtiyaç olarak da görmüyor olabilir bilemiyorum
3500 dedi cnnAaa ne zamana dediler peki ya biraz da abartıyolar önde gitmesini ya biraz daha duraydı çocuk ultrason her zaman doğru ölçmüyo yani net olarak kaç kilo görünüyo canım
Ama lazım oluyor valla yalan değilEşim diyor bir gün için mi bu kadar eşya koyuyorsun
Düşün gerekli olanı tek koymuşum. Evet dedim hepsi lazım ve kullanılacak
Bugün yine görmeye gidicez bakalım doktorlar ne yapacak kereta bir dursa ne varsa atmış yaCanımm çok teşekkür ederim inşallah buraya güzel haberlerle geleyim dualarınız destekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin kuzusuna sağlıkla gelmeyi nasip eylesin
İnşallah canım benim senin kuzun da hayırlısıyla en tez vakit zamanda yanına geleceksiz nasılsınız canımm bebişiniz nasıl
Darısı sizlerin başına kuzum sağ sağlim sağlıkla sıhhatle inşallah doğar lar evinize dönersinizcanım benim bebişin daha iyi olacak tabiki de çok sevindim.
Sen kaç haftalık sın balım bak bana ulturasonda 2300 dedi kızım 2630 doğdu oğlumda 3700 dendi 3500 doğdu makina sadece tahmin ediyor bak kızıma 50 cm demişlerdi babası öğrendi 34.5 doğmuş bu kadar üzme kendini bence bebeğin sağlıklı bu ne ya doktor hastasını böyle üzmek neler sakladılar benden üzülmiyim diye eşim hep anlattı bana doktor ne hastasını ne yakınını üzmez3500 dedi cnngün de Perşembe günü verecekler miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?