2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canımm çok teşekkür ederim inşallah buraya güzel haberlerle geleyim dualarınız destekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin kuzusuna sağlıkla gelmeyi nasip eylesin
Dahada iyi olacak inşallah
İnşallah canım benim senin kuzun da hayırlısıyla en tez vakit zamanda yanına gelecek siz nasılsınız canımm bebişiniz nasıl

Bizimki civarın en uygun özel hastanesi olduğu için pek beklentiye girmeye gerek yok yatak ve yemek veriyorlar yeter

Kizlar bn gldim hastaneyr sezeryan dediler bebeğin suyuda fazla dedi önde cok gidiyo doğum da bebeğe cok sknti olur dedi bn bunu nasl dengeliycm bu saaten sonra

Kizlar bn gldim hastaneyr sezeryan dediler bebeğin suyuda fazla dedi önde cok gidiyo doğum da bebeğe cok sknti olur dedi bn bunu nasl dengeliycm bu saaten sonra
Başka bir doktordan daha fikir al canım. Benimde suyum fazlaydı ama hiç sezaryen demedi. Meyveyi kes tatlı yeme sağlıklı beslen sebzeye yönel dedi

Aaa ne zamana dediler peki ya biraz da abartıyolar önde gitmesini ya biraz daha duraydı çocuk ultrason her zaman doğru ölçmüyo yani net olarak kaç kilo görünüyo canım

Benim acibadem hic düşünmemiştim ya sormadim da. Alinir gidilir de ama hani ihtiyac olmaz hicbir seye kendinizi alin gelin gibi konustuklari icin. Ama bunu bir ihtiyaç olarak da görmüyor olabilir bilemiyorum
İhtiyaç olarak görmüyorlar kesinlikle çünkü altta cafe var her yer bakkal market alt tarafı bir kahve olduğu için. Zaten sıcak kahve çekilmiyor soğuktan devam

Bugün yine görmeye gidicez bakalım doktorlar ne yapacak kereta bir dursa ne varsa atmış ya

Kızlar günaydın bebislerine kavusanlar olmuş rabbim tez vakitte sağlıkla bizleri de ulastirsin ben yarın 37. Hafta oluyorum geçen hafta 3050 kiloydu dana oğlum gebelik şekeri olduğu için doktor en geç 39 da suni sancı ile normal doğumu baslatiriz dedi daha önceki doğumlarinda suni sancı deneyimi olan paylaşabilir mi ? Keşke kendi gelse suni sancı korkutuyor

3500 dedi cnn gün de Perşembe günü verecekler miş
Sen kaç haftalık sın balım bak bana ulturasonda 2300 dedi kızım 2630 doğdu oğlumda 3700 dendi 3500 doğdu makina sadece tahmin ediyor bak kızıma 50 cm demişlerdi babası öğrendi 34.5 doğmuş bu kadar üzme kendini bence bebeğin sağlıklı bu ne ya doktor hastasını böyle üzmek neler sakladılar benden üzülmiyim diye eşim hep anlattı bana doktor ne hastasını ne yakınını üzmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…