- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.621
Kaç yaşında olursa olsun bu his hep olur bence o yüzden 1 yaş fark 5 yaş fark çok önemli değil. İyi ebeveynlerin iyi ebeveyn olma korkusu bitmezEksik kalma korkusu vardır bende de oluyor. Çünkü daha bebekken bi bebek daha. Yaşamak lazım bence durumu anlayabilmek için. Yaşamakla öncesinde hissetmek farklıdır
Kocaların en titizi bile bizim gibi olamaz. Çünkü erkek çünkü düz düşünüyorlar. Ben kimseyi çağırmadım neler çektim biliyorsunuz az çok. Evi değiştirmesem belki bu kadar yıpranmaz ev bu kadar batmazdı. Sabah kalkıp işe gittim akşam geldim iş yaptım.Ama bitiyo kuzum. Yorgunlukta geçip gidiyo keyfini sürmek kalıyo geriye. Dinlen güzelce yıpratma kendiniVllha çağır inan yaptım ama pişman oldum çünkü şuan oturdum yerde otramiyorm iğne bstyo ayağım davul bacağım tutmuyo
Çok az kaldı canm bugün 8 30 da başladım 6 da bıraktım artk gücüm biti sadece iki kez oturdum birinde yemek yedik ikincisinde bir maden suyu içtim o kadar eşimde ful oğlumu aldi şükür çok zor vllha bu ayda iş yapmak yemrk işi olmasaydı bu kadar uzamiyacakti ama onu yap iş yap yetiştirmdm yarın hastanedeyim hastane çantamı tamamlayacam Çarşamba oglumu kontrol goturcem Perşembe tuvalet banyo sonra bitiyorKocaların en titizi bile bizim gibi olamaz. Çünkü erkek çünkü düz düşünüyorlar. Ben kimseyi çağırmadım neler çektim biliyorsunuz az çok. Evi değiştirmesem belki bu kadar yıpranmaz ev bu kadar batmazdı. Sabah kalkıp işe gittim akşam geldim iş yaptım.Ama bitiyo kuzum. Yorgunlukta geçip gidiyo keyfini sürmek kalıyo geriye. Dinlen güzelce yıpratma kendini
Bu haftalar yeterince zor keşke erken bitirebilseydik ama öyle olmuyor maalesef planlarÇok az kaldı canm bugün 8 30 da başladım 6 da bıraktım artk gücüm biti sadece iki kez oturdum birinde yemek yedik ikincisinde bir maden suyu içtim o kadar eşimde ful oğlumu aldi şükür çok zor vllha bu ayda iş yapmak yemrk işi olmasaydı bu kadar uzamiyacakti ama onu yap iş yap yetiştirmdm yarın hastanedeyim hastane çantamı tamamlayacam Çarşamba oglumu kontrol goturcem Perşembe tuvalet banyo sonra bitiyor
Biz de Aslan koyucaz insallahErkek bebek anneleri bebişlerin isimlerine karar verdiniz mi? Benim ilk oğlumun adı Karan. Şimdi Emirhan veya Hamza Aslan olacak ben Hamza Aslan’a daha yakınım eşim Emirhan istiyor. Sizce hangisi daha güzel? Sizinkilerin ne olacak
Yok olmyo planlar tutmadı ama csnm birsy dim hic son ayda bu kadarını yapacağıma inanmıyordum bunada şükür ya canm senin de emeğine sağlık çıktınmı izne bugün aklımdaydnBu haftalar yeterince zor keşke erken bitirebilseydik ama öyle olmuyor maalesef planlar
Biter Allah’ın izniyle
Hakikaten zormus ya.. ben oturamiyorum bile dogru duzgun hemen bir uzanma arzusu olusuyor. Ama icimdeki istege bakarsan 20li yaslar coskusuBu haftalar yeterince zor keşke erken bitirebilseydik ama öyle olmuyor maalesef planlar
Biter Allah’ın izniyle
Olsun canımız sağolsun herşeyi hallederizYok olmyo planlar tutmadı ama csnm birsy dim hic son ayda bu kadarını yapacağıma inanmıyordum bunada şükür ya canm senin de emeğine sağlık çıktınmı izne bugün aklımdaydn
He ağlaya zırlaya yapıyorum artık herşeyi ama yapıyorumHakikaten zormus ya.. ben oturamiyorum bile dogru duzgun hemen bir uzanma arzusu olusuyor. Ama icimdeki istege bakarsan 20li yaslar coskusuoraya da gideyim burayi de gezeyim onu da yapayim bundan eksik kalmayayim. Hayaller hayatlar resmen
Ev karsi olmuşOlsun canımız sağolsun herşeyi hallederiz
Evettttt artık EV KARISIYIM cuma sondu
Sağdan sola döneceksem bi 5 dk düşünüyorumBen de 34 ten şikayetçiyim. Otururken bile canımı yakıyor hareketleri
Atesim yok ölçüyorum ishalim de magnezyumdan kaynaklanıyor ara ara ona dikkat ediyorum farkli oluyo mu diye ama üst üste geldi ya. Atesim şöyle var yani teknik olarak yok ama gözüm yanıyor sanki ayaklarimin alti boynum yaniyor gibi bi tuhaf ya. Teşekkür ederim farklilasirsa gidicem.Ateşine dikat et bn ishal için gitim enfeksiyon vsrdi şükür serum işe yaradı ishal salgını var çok olursa git bnce bna iyiki geldin dediler
Bana her iki secenek de Karana uyumlu değil gibi geldi. Ben benzer birsey koyardim en azindan 5 harfli ve bir kac harfi ayni olursa daha hos olabilir. Mesela sadece Aslan.Erkek bebek anneleri bebişlerin isimlerine karar verdiniz mi? Benim ilk oğlumun adı Karan. Şimdi Emirhan veya Hamza Aslan olacak ben Hamza Aslan’a daha yakınım eşim Emirhan istiyor. Sizce hangisi daha güzel? Sizinkilerin ne olacak
Ay Evde çocuk varken temiz kalıyor mu boşverseneEv karsi olmuşyakınm olaydn elimde çekirdeklerimle kapina geliyon ne yapyon beya derdim ama içeri girmek yok evler kirlenmesin
HoşbuldukÖncelikle hoşgeldin
Umarım huni takmadan bu süreci bitirirsin
En yakın arkadaşım 2016 Haziran 2017 haziranda doğum yaptı biri kız biri erkek iki evladı var. Şuan çok rahat zor bir süreçti yakından şahit oldum sağlıkla gelsin
Ben de sadece Aslan istiyorum hatta Karana uyumlu diye seçtim ama eşim kesinlikle tek başına Aslan istemiyor.. ya ikisi bir ya da Emirhan diyor Karan’ı ben koymuştum o yüzden çok da diretemiyorum ortak karar olsun diyeBana her iki secenek de Karana uyumlu değil gibi geldi. Ben benzer birsey koyardim en azindan 5 harfli ve bir kac harfi ayni olursa daha hos olabilir. Mesela sadece Aslan.
Aynen kuzum ya misafir bile agirladim bugun o dereceHe ağlaya zırlaya yapıyorum artık herşeyi ama yapıyorumolsun beeeee az kaldı
Erkeklere isim koyarken soruyo muyuz ya?Ben de sadece Aslan istiyorum hatta Karana uyumlu diye seçtim ama eşim kesinlikle tek başına Aslan istemiyor.. ya ikisi bir ya da Emirhan diyor Karan’ı ben koymuştum o yüzden çok da diretemiyorum ortak karar olsun diye
Benim son 16 gün ay şaka gibi geliyor halaAynen kuzum ya misafir bile agirladim bugun o dereceama hakikaten cok az kaldi. 3 hafta sonra en gec bebisler kucagimizda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?