2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Eksik kalma korkusu vardır bende de oluyor. Çünkü daha bebekken bi bebek daha. Yaşamak lazım bence durumu anlayabilmek için. Yaşamakla öncesinde hissetmek farklıdır
Kaç yaşında olursa olsun bu his hep olur bence o yüzden 1 yaş fark 5 yaş fark çok önemli değil. İyi ebeveynlerin iyi ebeveyn olma korkusu bitmez

Son düzenleme:
Vllha çağır inan yaptım ama pişman oldum çünkü şuan oturdum yerde otramiyorm iğne bstyo ayağım davul bacağım tutmuyo
Kocaların en titizi bile bizim gibi olamaz. Çünkü erkek çünkü düz düşünüyorlar. Ben kimseyi çağırmadım neler çektim biliyorsunuz az çok. Evi değiştirmesem belki bu kadar yıpranmaz ev bu kadar batmazdı. Sabah kalkıp işe gittim akşam geldim iş yaptım.Ama bitiyo kuzum. Yorgunlukta geçip gidiyo keyfini sürmek kalıyo geriye. Dinlen güzelce yıpratma kendini

Kizlar 36.haftadan selamlar.. 36yi bir bulsam diyordum. Hayirlisiyla geldi. Simdi bir de bayrami atlatsam diyorum. Bakalim neler olacak
Bu hafta sicaklar iyice bastiracak gibi 40 derecelere yaklaşıyor.. okullar kapanmadan son hafta gezeyim diyordum ama eve kapanmaya karar verdim. Klimayi acip kitap dizi film takılmaca... artik kiyafetler falan da olmuyor. Her sey ustume ustume yapışıyor sanki. Ev en iyi secenek.
TurnaBulut canim benim. Bebisine cok sevindim. Kendi nefes almaya baslamis. En kisa zamanda saglikla eve goturmek de nasip olur insallah guzel haberler bizi de motive ediyor

GizemmDY kuzum senden de guzel haberler aliriz insallah yarin. Saglikla gelsin bebisin

Çok az kaldı canm bugün 8 30 da başladım 6 da bıraktım artk gücüm biti sadece iki kez oturdum birinde yemek yedik ikincisinde bir maden suyu içtim o kadar eşimde ful oğlumu aldi şükür çok zor vllha bu ayda iş yapmak yemrk işi olmasaydı bu kadar uzamiyacakti ama onu yap iş yap yetiştirmdm yarın hastanedeyim hastane çantamı tamamlayacam Çarşamba oglumu kontrol goturcem Perşembe tuvalet banyo sonra bitiyor

Bu haftalar yeterince zor keşke erken bitirebilseydik ama öyle olmuyor maalesef planlar
Biter Allah’ın izniyle

Bu haftalar yeterince zor keşke erken bitirebilseydik ama öyle olmuyor maalesef planlar
Biter Allah’ın izniyle
Yok olmyo planlar tutmadı ama csnm birsy dim hic son ayda bu kadarını yapacağıma inanmıyordum bunada şükür ya canm senin de emeğine sağlık çıktınmı izne bugün aklımdaydn

Biter Allah’ın izniyle
Hakikaten zormus ya.. ben oturamiyorum bile dogru duzgun hemen bir uzanma arzusu olusuyor. Ama icimdeki istege bakarsan 20li yaslar coskusu oraya da gideyim burayi de gezeyim onu da yapayim bundan eksik kalmayayim. Hayaller hayatlar resmen

Yok olmyo planlar tutmadı ama csnm birsy dim hic son ayda bu kadarını yapacağıma inanmıyordum bunada şükür ya canm senin de emeğine sağlık çıktınmı izne bugün aklımdaydn
Olsun canımız sağolsun herşeyi hallederiz
Evettttt artık EV KARISIYIM cuma sondu

Hakikaten zormus ya.. ben oturamiyorum bile dogru duzgun hemen bir uzanma arzusu olusuyor. Ama icimdeki istege bakarsan 20li yaslar coskusu oraya da gideyim burayi de gezeyim onu da yapayim bundan eksik kalmayayim. Hayaller hayatlar resmen
He ağlaya zırlaya yapıyorum artık herşeyi ama yapıyorum olsun beeeee az kaldı

Ateşine dikat et bn ishal için gitim enfeksiyon vsrdi şükür serum işe yaradı ishal salgını var çok olursa git bnce bna iyiki geldin dediler
Atesim yok ölçüyorum ishalim de magnezyumdan kaynaklanıyor ara ara ona dikkat ediyorum farkli oluyo mu diye ama üst üste geldi ya. Atesim şöyle var yani teknik olarak yok ama gözüm yanıyor sanki ayaklarimin alti boynum yaniyor gibi bi tuhaf ya. Teşekkür ederim farklilasirsa gidicem.

Bana her iki secenek de Karana uyumlu değil gibi geldi. Ben benzer birsey koyardim en azindan 5 harfli ve bir kac harfi ayni olursa daha hos olabilir. Mesela sadece Aslan.

Hoşbulduk ah ne güzel atlatmış, elbette tek yaşayan ben değilim. umarım ben de atlatırım

Bana her iki secenek de Karana uyumlu değil gibi geldi. Ben benzer birsey koyardim en azindan 5 harfli ve bir kac harfi ayni olursa daha hos olabilir. Mesela sadece Aslan.
Ben de sadece Aslan istiyorum hatta Karana uyumlu diye seçtim ama eşim kesinlikle tek başına Aslan istemiyor.. ya ikisi bir ya da Emirhan diyor Karan’ı ben koymuştum o yüzden çok da diretemiyorum ortak karar olsun diye

Ben de sadece Aslan istiyorum hatta Karana uyumlu diye seçtim ama eşim kesinlikle tek başına Aslan istemiyor.. ya ikisi bir ya da Emirhan diyor Karan’ı ben koymuştum o yüzden çok da diretemiyorum ortak karar olsun diye
Erkeklere isim koyarken soruyo muyuz ya? Ben en son doğum belgesini vermem seni de boşarım dedim. Minik tatlı bir latife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…