2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kaç yaşında olursa olsun bu his hep olur bence o yüzden 1 yaş fark 5 yaş fark çok önemli değil. İyi ebeveynlerin iyi ebeveyn olma korkusu bitmez
Belki de öyledir. Kaç yaşına gelirsek gelelim anne babalarımız için hep çocukları değil miyiz?..
çocuklarımız da bizim için öyle olacak.
Diyorum ya yaşamak lazım o duyguyu. Hissettiğimiz şu an bi vicdan sızısı

Ayy darisi bana bu haftason inşallah sonra bende izne ayriliyorum he ayriliyorum da gezecem mi sanki yayilip kalicam evde ama olsundu
Hadi inşallah sağlıkla bitsin bu haftada canım
Ay saltanatım 5 gün sürecek benimde okullar kapanıyor ama olsun sabah kalkıp giyinmemekte yeter modundayım

Ay Evde çocuk varken temiz kalıyor mu boşversene temizlenir sil süpür bişey değil
Cokkk haklısın ama Şükür oğlum hic dagitmaz ama kocam bir haftalığna bir yere gitmişti iş için o bir hafta yatak odam dolabim banyo koridorum hic bir yer dagilmiyordu ne yapsam canım çekti diye nereye yolum en uzak yer nere

Ben kalkıp oturuyorum sonra dönüyorum. Yani ne kadar doğru bilmiyorum ama kordon dolanmadı vs korkusu sarıyor. Bazen direkt dönünce canım yanıyor
Kordon dolanmasi nereden cikti ya simdi felfena bir stres yükledin bana bizim hareketimizle kordon dolanmasinin ilgisi var mi kendi kendilerine doluyorlar saniyorum ben

Gençler cümleten selam. Siz siz olun hava sıcak, ateş bastı diye kapı pencere açık yatmayın y da dikkatli yatın. Ben midemi ve bağırsaklarımı fena üşüttüm. Sabahtan beri midem ağrıyor bir de ishal tuttu. Doktora gittim kızım iyi çok şükür. Dahiliyeye gönderdi o da probiyotik verdi. Bol su iç falan dedi gönderdi. Siz de kendinize dikkat edin

Geçmiş olsun canımm

Kordon dolanmasi nereden cikti ya simdi felfena bir stres yükledin bana bizim hareketimizle kordon dolanmasinin ilgisi var mi kendi kendilerine doluyorlar saniyorum ben
Ay ya nasıl güldüm valla biz hamisler cok tatliyiz,
Ya çok geçmiş olsun canm vllha hepsinin de yapyorm bnde İshal oldum enfeksiyon cikti şükür iyim simdi kizin iyi ya inşallah sende hemncik toparlarsin canm

Nasıl yani? Benim de geçmişimde var erken doğumum o yüzden. Ben coraspin kullanıyordum 32de bıraktım sen hiç kullanmadın mı?
Hayır canım yazmadılar neden acaba hiç bir doktorum yazmadı hatta tansiyon takibi yaptı ama yazmadı hatta bir süre özele gittim o bile yazmadı

İnşallah sende sağlıkla sıhhatle doğur canım Benim son zamanlar en güzel zamanlar karnının en güzel kıpırtı anları tadını çıkar özlüyor insan anne karnı dönemini

Geçmiş olsun
Yatılmıyor ya vantilatör takılı camlar full açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…