- 8 Mart 2019
- 3.074
- 4.297
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.641
Ayy darisi bana bu haftason inşallah sonra bende izne ayriliyorumOlsun canımız sağolsun herşeyi hallederiz
Evettttt artık EV KARISIYIM cuma sondu
Belki de öyledir. Kaç yaşına gelirsek gelelim anne babalarımız için hep çocukları değil miyiz?..Kaç yaşında olursa olsun bu his hep olur bence o yüzden 1 yaş fark 5 yaş fark çok önemli değil. İyi ebeveynlerin iyi ebeveyn olma korkusu bitmez
Ben kalkıp oturuyorum sonra dönüyorum. Yani ne kadar doğru bilmiyorum ama kordon dolanmadı vs korkusu sarıyor. Bazen direkt dönünce canım yanıyorSağdan sola döneceksem bi 5 dk düşünüyorum
Ayyy heyecan bastı deme deme öle deme güzel avukatimizBenim son 16 gün ay şaka gibi geliyor hala
Hadi inşallah sağlıkla bitsin bu haftada canımAyy darisi bana bu haftason inşallah sonra bende izne ayriliyorumhe ayriliyorum da gezecem mi sanki yayilip kalicam evde ama olsundu
Valla bitti beeee şimdi bu sürede hızlı geçer önümüz bayram sonrası kavuşmalar inşallahAyyy heyecan bastı deme deme öle deme güzel avukatimiz
Cokkk haklısın ama Şükür oğlum hic dagitmaz ama kocam bir haftalığna bir yere gitmişti iş için o bir hafta yatak odam dolabim banyo koridorum hic bir yer dagilmiyorduAy Evde çocuk varken temiz kalıyor mu boşversenetemizlenir sil süpür bişey değil
Cok şükür çok şükür vllha o kadar mutluyum ki anlatamam şuan bile gelsin istiyorum bugün arrtk gelebilirsin anem diyorumValla bitti beeee şimdi bu sürede hızlı geçer önümüz bayram sonrası kavuşmalar inşallah
Ay o kampa gidecekti bu haftasonu
Ayy kıyamam ya inşallah cok yorumlamış tır evde zor duryoz kampi düşünemiyorumAy o kampa gidecekti bu haftasonu
Kordon dolanmasi nereden cikti ya simdi felfena bir stres yükledin bana bizim hareketimizle kordon dolanmasinin ilgisi var mi kendi kendilerine doluyorlar saniyorum benBen kalkıp oturuyorum sonra dönüyorum. Yani ne kadar doğru bilmiyorum ama kordon dolanmadı vs korkusu sarıyor. Bazen direkt dönünce canım yanıyor
Nişantaşı ÜniversitesiAuzef mi
Geçmiş olsun canımmGençler cümleten selam. Siz siz olun hava sıcak, ateş bastı diye kapı pencere açık yatmayın y da dikkatli yatın. Ben midemi ve bağırsaklarımı fena üşüttüm. Sabahtan beri midem ağrıyor bir de ishal tuttu. Doktora gittim kızım iyi çok şükür. Dahiliyeye gönderdi o da probiyotik verdi. Bol su iç falan dedi gönderdi. Siz de kendinize dikkat edin
Ay ya nasıl güldüm valla biz hamisler cok tatliyiz,Kordon dolanmasi nereden cikti ya simdi felfena bir stres yükledin bana bizim hareketimizle kordon dolanmasinin ilgisi var mi kendi kendilerine doluyorlar saniyorum ben
Ya çok geçmiş olsun canm vllha hepsinin de yapyormGençler cümleten selam. Siz siz olun hava sıcak, ateş bastı diye kapı pencere açık yatmayın y da dikkatli yatın. Ben midemi ve bağırsaklarımı fena üşüttüm. Sabahtan beri midem ağrıyor bir de ishal tuttu. Doktora gittim kızım iyi çok şükür. Dahiliyeye gönderdi o da probiyotik verdi. Bol su iç falan dedi gönderdi. Siz de kendinize dikkat edin
Dahada iyi olacak inşallahCanımm iyiyim çok şükür , bebeğim de iyi Allaha şükür nst miz temiz , yarın kurul doğum haftasına karar verecek hayırlısıyla
Ben de iyiyim çok şükür canımm yarını bekliyoruz
Hayır canım yazmadılar neden acaba hiç bir doktorum yazmadı hatta tansiyon takibi yaptı ama yazmadı hatta bir süre özele gittim o bile yazmadıNasıl yani? Benim de geçmişimde var erken doğumum o yüzden. Ben coraspin kullanıyordum 32de bıraktım sen hiç kullanmadın mı?
İnşallah sende sağlıkla sıhhatle doğur canım Benim son zamanlar en güzel zamanlarKizlar 36.haftadan selamlar.. 36yi bir bulsam diyordum. Hayirlisiyla geldi. Simdi bir de bayrami atlatsam diyorum. Bakalim neler olacak
Bu hafta sicaklar iyice bastiracak gibi 40 derecelere yaklaşıyor.. okullar kapanmadan son hafta gezeyim diyordum ama eve kapanmaya karar verdim. Klimayi acip kitap dizi film takılmaca... artik kiyafetler falan da olmuyor. Her sey ustume ustume yapışıyor sanki. Ev en iyi secenek.
TurnaBulut canim benim. Bebisine cok sevindim. Kendi nefes almaya baslamis. En kisa zamanda saglikla eve goturmek de nasip olur insallah guzel haberler bizi de motive ediyor
@GizemmDY kuzum senden de guzel haberler aliriz insallah yarin. Saglikla gelsin bebisin
Geçmiş olsunGençler cümleten selam. Siz siz olun hava sıcak, ateş bastı diye kapı pencere açık yatmayın y da dikkatli yatın. Ben midemi ve bağırsaklarımı fena üşüttüm. Sabahtan beri midem ağrıyor bir de ishal tuttu. Doktora gittim kızım iyi çok şükür. Dahiliyeye gönderdi o da probiyotik verdi. Bol su iç falan dedi gönderdi. Siz de kendinize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?