2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Öyle yapm bu hafta cnm bir gidim özele inanılmaz moralim bozuldu Perşembe günü de birdha gl gün verilck dedi
Aslinda devlet kolay kolay sezaryen demez canim ama sen yinede bi görün tabi zarar gelmez. Hakkinda hayirlisi olsun insallah

Bencede randevusuz git canim dogum zamani gelmis zaten geri cevirmezler seni randevu bulamiyorum dersin 38de gitmek baya geç olur

Tabiki mutlaka haber veririm cnm bnim bu hafta birde özele gidecem ordan da söylerim sana

Bu gruptayım canım anaaa hazirana yazmışım nerden açılmış o grup 36+3 um ama sanki temmuza da kalmayacagim gibi buraya da yazayım bari
Burda bizimle kal 36+5 bnde cnm aynı zamanımız
Aslinda devlet kolay kolay sezaryen demez canim ama sen yinede bi görün tabi zarar gelmez. Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Vllha direk yüzüme yüzüme sezeryan dediler

Amin inşallah canm sağlıcakla alalim kucagimza inşallah inşallah

Sezeryandan degil bu gebelik şekeri bebeğe Bir zararı olurmu onun için cok korkuyorum
Zarari olacak bir durum olsa mutlaka doktor söylerdi gebeliği boyunca insülin kullanan gebeler var. İçini ferah tut bebişin iyi çok şükür bebiş biraz tontis gitti bu durumdan o yüzden sezaryen demişlerdir. İri bebeği doğurmak da zor seni de düşünmeleri lazım canım benim

Ah canm bnim ya çok teşekkür ederim nasl içimi rahatlattın

Yok yok burdayım her iki gruba yazan birinin bildirimi sebebiyle yazdım sanırım kocam rüyasinda bebeğin dogumunu görmüş evde dogurdun pırt diye diyor. Adamın bilinçaltı kafayı yedi
Benim okesin oraya sordum onlarda vardi iki kişi gebelik sekeri olan nasl dogum yaptlar acaba diye

Tarlusal kullandigim icin drun biri beni korkuttu. Kurtaj yapmaya kalkti. Dru hemen degistirdim. Son adet tarihi yoksa ultrasonda gebelik kesesi takip ediliyor. Benimde sizinle ayni oldu. Tarlusal kullandim reglim gelmedi. Suan 34+5 haftaligim. Ultrason ölçümlerine gore hesaplanıyor en bastan beri. Hayırlı olsun bebişin. Bende pkosluyum.

Bu hafta inşallah birde özele gitmeyi düşünüyorum bklm ne dick canmn sadece bilmediğim ozelin riskli gebelik bölümünden mi sıra alinir yokda normal polikiniktenmi
Benim gittiğim hastanede öyle riskli gebelik diye bölüm yok canım doktorların ilgi alanları farklı oluyor. Sen gitmek istediğin hastaneyi seç ordaki doktorlara bak hangisi riskli gebelikle ilgiliyse ona git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…