- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.721
Aslinda devlet kolay kolay sezaryen demez canim ama sen yinede bi görün tabi zarar gelmez. Hakkinda hayirlisi olsun insallahÖyle yapm bu hafta cnm bir gidim özele inanılmaz moralim bozuldu Perşembe günü de birdha gl gün verilck dedi
Sancin yok canimKızlar nst den anlayan varmı doktor giti baska yere merak etim
Bencede randevusuz git canim dogum zamani gelmis zaten geri cevirmezler seni randevu bulamiyorum dersin 38de gitmek baya geç olurArkadaslar doktorum gun vermedi erzuruma git gel randevu al gunde belli olurmu diye sordum evet dedi randevu da en yakin bu ayin 25i galiba o zamanda 38 haftalik oluyor galiba randevu acildimi bilgi gelecek bana sizce beklemelimiyim kuzenim gidersin 38 haftalik doguma alirlar seni direk randevusuz git falan diyo ben bekleme taraftariyim da bilemedim
Bebisin kaçıncı haftada kaç kilo ? Öğleden sonra gittiğinde bence muhakkak sormalisin banada haber ver olur mu ne diyecek çok merak ediyorum. Benim doktorum suni ile normal doğumu başlatacağız dedi sezeryan en sonki plan dedi başka doktorun görüşünü merak ettim ne gibi bir risk olabilir
Vllha miSancin yok canim
Burda bizimle kal 36+5 bnde cnm aynı zamanımızBu gruptayım canım anaaa hazirana yazmışımnerden açılmış o grup 36+3 um ama sanki temmuza da kalmayacagim gibi buraya da yazayım bari
Vllha direk yüzüme yüzüme sezeryan dedilerAslinda devlet kolay kolay sezaryen demez canim ama sen yinede bi görün tabi zarar gelmez. Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Amin inşallah canm sağlıcakla alalim kucagimza inşallah inşallahAy bebişler resmen yolda geliyorlar. Ben temizlik yapacağım bugün ufak ufakpanik sardı. Bebişin esyalari, odası her şeyi hazır evi ve kendimi de hazırlayıp elim karnımda bekleyeyim artık. Sonbaharda hepbirlikte başlayan yolculugumuzda sona yaklastik sağlıcakla alalım kucaklarimiza...
Evet bebisin biraz daha icerde durmak istiyor demekVllha mi
Yok yani dedilerse gercekten oyle gerektigi icin demislerdir onu soylemek istedimBurda bizimle kal 36+5 bnde cnm aynı zamanımız
Vllha direk yüzüme yüzüme sezeryan dediler
Canìm benim ozelede git bir dr a daha görün tabi amaBurda bizimle kal 36+5 bnde cnm aynı zamanımız
Ah kalsın kuzum canm yetrki sağlıkla alalim kucagimzaEvet bebisin biraz daha icerde durmak istiyor demek
Sezeryandan degil bu gebelik şekeri bebeğe Bir zararı olurmu onun için cok korkuyorumCanìm benim ozelede git bir dr a daha görün tabi ama
Hersey nasib kısmet
Sezeryan diyolarsa hic sıkma canını..
Yok yok burdayım her iki gruba yazan birinin bildirimi sebebiyle yazdım sanırımBurda bizimle kal 36+5 bnde cnm aynı zamanımız
Zarari olacak bir durum olsa mutlaka doktor söylerdi gebeliği boyunca insülin kullanan gebeler var. İçini ferah tut bebişin iyi çok şükürSezeryandan degil bu gebelik şekeri bebeğe Bir zararı olurmu onun için cok korkuyorum
Ah canm bnim ya çok teşekkür ederim nasl içimi rahatlattınZarari olacak bir durum olsa mutlaka doktor söylerdi gebeliği boyunca insülin kullanan gebeler var. İçini ferah tut bebişin iyi çok şükürbebiş biraz tontis gitti bu durumdan o yüzden sezaryen demişlerdir. İri bebeği doğurmak da zor seni de düşünmeleri lazım canım benim
Benim oYok yok burdayım her iki gruba yazan birinin bildirimi sebebiyle yazdım sanırımkocam rüyasinda bebeğin dogumunu görmüş evde dogurdun pırt diye diyor. Adamın bilinçaltı kafayı yedi
Tarlusal kullandigim icin drun biri beni korkuttu. Kurtaj yapmaya kalkti. Dru hemen degistirdim. Son adet tarihi yoksa ultrasonda gebelik kesesi takip ediliyor. Benimde sizinle ayni oldu. Tarlusal kullandim reglim gelmedi. Suan 34+5 haftaligim. Ultrason ölçümlerine gore hesaplanıyor en bastan beri. Hayırlı olsun bebişin. Bende pkosluyum.Kızlar merhaba
7 Haziran'da betam 959 progesteron değerim 16 küsur çıktı.benim sat 31 mart pcos luyum düzenli regl goremiyorum. 1 Mayıs'ta kum dökmüşüm acil de betama bakıldı negatif ti 21 Mayıs'ta regl olamadım diye bir dr a gittim orada da negatif ti tarlusal kullandım hala olamayınca kendi ilcemde ki Dr a gittim anlattım durumu 4 Haziran di kan verdim pozitif 193 sat i nasıl hesaplayacagim yanı kaç haftalık hamileyim acaba Kendi dr yarın randevum var ama çok merak ediyorum varmı aynı durumu yaşayan veya bilgisi olan
Benim gittiğim hastanede öyle riskli gebelik diye bölüm yok canım doktorların ilgi alanları farklı oluyor. Sen gitmek istediğin hastaneyi seç ordaki doktorlara bak hangisi riskli gebelikle ilgiliyse ona git benceBu hafta inşallah birde özele gitmeyi düşünüyorum bklm ne dick canmn sadece bilmediğim ozelin riskli gebelik bölümünden mi sıra alinir yokda normal polikiniktenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?