2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Orası bakıyor csnn zatn o sezeryan dedi

Yavaş yavaş bitiricez canım. Hergün bir yeri derken bir bakmışız birgün her yeri
Manzaramiz güzel olsun dedik evin içi cam dolu mübarek boydan boya.(15. Kat) Yardımcı bulmak bile imkansız benim evde mecburen eşimle bana kaldi iş ama ben zaten yardimci işini de sevmiyorum baştan savma gibi oluyor yapılan işler

Masallah cnm sna benim tembellik hamilelige bagli degil ben oncesinde de cam sil denince baygin taklidi yaparım heralde ki hele simdi ooooo Ama gel gezelim de bak gezerim is yap deme yeter

Cnm bana gelen yardimci da senin camlar beni cok yoruyor ugrasamam dedi aynen boyle dedi evet ben cam silme firmasindan birini çağırıyorum. Hem cok hizli siliyor firt firt tum evi nerdeyse 2 3 saatte bitiriyor. Yardimciya da çerçevenin tozlarini aldiriyorim sadece. Cunku cam silmeye gelen sadece cam siliyor.

Masallah cnm sna benim tembellik hamilelige bagli degil ben oncesinde de cam sil denince baygin taklidi yaparım heralde ki hele simdi ooooo Ama gel gezelim de bak gezerim is yap deme yeter
Valla bende kaç aydır tatil derdine düştüm eşimle bir çıkardık egeyi gezmeli vs vs. Yurtiçi yurtdışı. Bakalım Eylül gibi ayarlayacagim ama mutlaka

Ya bende çeşitli yöntemler geliştirdim hızlı bitiyor aslında. Bir de dediğim gibi oyalaniyorum aslında. Gebeliğin ortasında işi de bıraktigim icin biraz zor oldu adaptasyonum. 8 senedir aralıksız çalışıyordum çünkü

Valla bende bundan korkuyorum biliyor musun bu hafta isimde son haftam. Ama hic ayrılmak istemiyorum Sanki işte daha rahatim dinleniyorum haftaya nasil bir harala gureleye girecegim bilmiyorum. Kesin evde hersey benimde gozume batacak :/

Valla bende bundan korkuyorum biliyor musun bu hafta isimde son haftam. Ama hic ayrılmak istemiyorum Sanki işte daha rahatim dinleniyorum haftaya nasil bir harala gureleye girecegim bilmiyorum. Kesin evde hersey benimde gozume batacak :/
Korkma zaten bebiş yolda öyle düşün. Tüm enerjin ona gidecek

Kızlar bir şey soracağım. Karnımda midemin olduğu yerde yumuşaklık var, bebişin oldugu yer yani daha asagilar daha sert. Hepimizin mi böyle acaba ? Yeni farkettim ben

Kızlar bir şey soracağım. Karnımda midemin olduğu yerde yumuşaklık var, bebişin oldugu yer yani daha asagilar daha sert. Hepimizin mi böyle acaba ? Yeni farkettim ben
Benimki bebeğin toplandığı yere göre değişiyor. Bazen yukarıya baskı yapınca midem de taş oluyor. Bazen sola toplanıyor sağ yumuşacık oluyor içeri göçüyor. Değişik bir şeyler oluyor tek bildiğim bu ara özellikle geceleri çok kasılıyor

O hareket ettiği yerdeki çıkıntılarının sertliği bence canım o bende de var. Midemin olduğu nokta şuan inanılmaz yumuşak bir garip

Vllha cnm üzüldüm şimdi sezeryan oluncs doğumdan sonra çok sıkıntı cikst diyince birde cnmn şuan unutm sezeryanla mi aldılar seni
Benim ilk oğlumda sezeryandı buda öyle oldu bu arada boyunu yanlış demişim bugün söylediler 48 cm net dedi bende valla bir 50 cm bir 34.5 bir 48 cm valla beynim döndü yahu

Midenin olduğu yer ayak dayanmadığı sürece yumuşak boş gibi oluyor canım bazen ayaklarını totosunu dayıyor

Kucağıma aldım bugün çok şükür çıktı solunumları herşeyi ciğerindeki leke düzelmiyor dendi ama antibiyotiği keseceklermiş 2 gün sonra ama çok sağlıklı gördüm yavrumu sarıldım bugün çok güzeldi miss gibi kokuyordu çok duygusalım ya bir süre daha burada olacak dedi sonra 2. Düzeye alıcaz emzirmeye başlarsın dedi artık düzenli çağırırız 1. Düzeydede yanında olursun dedi ama gene ay sonuna kadar kalacak gibi duruyormuş bana dua eden herkse iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun sizede bol bol dua ediyorum birde size yaşadığım bir olayı anlatıcam bugün şu sıralar tuhaf derecede Allahtan yaşadığım şeyler bir şeyle beyan oluyor ve korkmaya başladım desem yalan değil hatta bugün rüyamda çığlık atarak uyandım eşim bile korktu töbe Ya Rabbim neyse kızımı kucağıma aldıktan sonra ayetel kürsi okuyayım dedi dua niyetiyle okunur bazen dilim tutuldu bir anda içimden isteksiz bir şekilde Ya Şafi Ya Allah Ya Rahman mı öyle birşey dedim kızım rahatladı bir sürede okumaya devam ettim bunu herşey Allahtan ama tuhaf hissettim bir şey daha yaşadım saat tam 10da eşim pat yanıma geldi kalk nisaya gidiyoruz dedi bir uyandım ama hala gerçek sanıyorum bir girdim oturma odasına eşim uyuyor nisanın yanına gidince öğrendim göbeğindeki katateri solunum cihazını çekip çıkarmış hemde saat 10da Herşey Allahtan diyiyorum ama genede yanlız kalmaktan korkar oldum ne yalan diyim eşimin işi çıktı anne gelsene dedim çağırdım yanlız kalmaya korkar oldum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…