- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.761
Orası bakıyor csnn zatn o sezeryan dediŞeker de tansiyon da bebek için de anne için de riskli canım. Araştır bak. Yine de Farklı doktor görüşü almanı tavsiye ederim. Bana tansiyon için sezeryan dediğinde perinatoloğa da yönlendirdi emin olmam için. Sana demediler mi?
Yavaş yavaş bitiricez canım. Hergün bir yeri derken bir bakmışız birgün her yeriHeh tek olmayayım ya hep birlikte temizlik yapalım bebislere evimizi hazırlayalım. Ellerine sağlıkbenimkinin günü belli değil ama bakalım belki idare eder gelene kadar
Manzaramiz güzel olsun dedik evin içi cam dolu mübarek boydan boya.(15. Kat) Yardımcı bulmak bile imkansız benim evde mecburen eşimle bana kaldi iş ama ben zaten yardimci işini de sevmiyorum baştan savma gibi oluyor yapılan işlerYavaş yavaş bitiricez canım. Hergün bir yeri derken bir bakmışız birgün her yeri
Masallah cnm sna benim tembellik hamilelige bagli degil ben oncesinde de cam sil denince baygin taklidi yaparım heralde ki hele simdi oooooBen sıkılıyorum ya hareket etmeyince acayip yumusadim zaten yürüyüş yetmiyor bencecanım bir de benim karnım öyle çok çok büyük değil ondan biraz daha rahatım sanırım. Ek olarak moralimi de hep yüksek tutmaya çalışıyorum. Son ana kadar da inşallah bir sorun olmazsa böyle hareketli geçirmeyi düşünüyorum
Cnm bana gelen yardimci da senin camlar beni cok yoruyor ugrasamam dedi aynen boyle dedi evetManzaramiz güzel olsun dedik evin içi cam dolu mübarek boydan boya.(15. Kat) Yardımcı bulmak bile imkansız benim evde mecburen eşimle bana kaldi iş ama ben zaten yardimci işini de sevmiyorum baştan savma gibi oluyor yapılan işler
Valla bende kaç aydır tatil derdine düştümMasallah cnm sna benim tembellik hamilelige bagli degil ben oncesinde de cam sil denince baygin taklidi yaparım heralde ki hele simdi oooooAma gel gezelim de bak gezerim is yap deme yeter
Ya bende çeşitli yöntemler geliştirdim hızlı bitiyor aslında. Bir de dediğim gibi oyalaniyorum aslında. Gebeliğin ortasında işi de bıraktigim icin biraz zor oldu adaptasyonum. 8 senedir aralıksız çalışıyordum çünküCnm bana gelen yardimci da senin camlar beni cok yoruyor ugrasamam dedi aynen boyle dedi evetben cam silme firmasindan birini çağırıyorum. Hem cok hizli siliyor firt firt tum evi nerdeyse 2 3 saatte bitiriyor. Yardimciya da çerçevenin tozlarini aldiriyorim sadece. Cunku cam silmeye gelen sadece cam siliyor.
Valla bende bundan korkuyorum biliyor musun bu hafta isimde son haftam. Ama hic ayrılmak istemiyorumYa bende çeşitli yöntemler geliştirdim hızlı bitiyor aslında. Bir de dediğim gibi oyalaniyorum aslında. Gebeliğin ortasında işi de bıraktigim icin biraz zor oldu adaptasyonum. 8 senedir aralıksız çalışıyordum çünkü
Korkma zaten bebiş yolda öyle düşün. Tüm enerjin ona gidecekValla bende bundan korkuyorum biliyor musun bu hafta isimde son haftam. Ama hic ayrılmak istemiyorumSanki işte daha rahatim dinleniyorum haftaya nasil bir harala gureleye girecegim bilmiyorum. Kesin evde hersey benimde gozume batacak :/
Benimki bebeğin toplandığı yere göre değişiyor. Bazen yukarıya baskı yapınca midem de taş oluyor. Bazen sola toplanıyor sağ yumuşacık oluyor içeri göçüyor. Değişik bir şeyler oluyorKızlar bir şey soracağım. Karnımda midemin olduğu yerde yumuşaklık var, bebişin oldugu yer yani daha asagilar daha sert. Hepimizin mi böyle acaba ? Yeni farkettim ben
O hareket ettiği yerdeki çıkıntılarının sertliği bence canım o bende de var. Midemin olduğu nokta şuan inanılmaz yumuşakBenimki bebeğin toplandığı yere göre değişiyor. Bazen yukarıya baskı yapınca midem de taş oluyor. Bazen sola toplanıyor sağ yumuşacık oluyor içeri göçüyor. Değişik bir şeyler oluyortek bildiğim bu ara özellikle geceleri çok kasılıyor
Benim ilk oğlumda sezeryandı buda öyle oldu bu arada boyunu yanlış demişim bugün söylediler 48 cm net dedi bende valla bir 50 cm bir 34.5 bir 48 cm valla beynim döndü yahuVllha cnm üzüldüm şimdi sezeryan oluncs doğumdan sonra çok sıkıntı cikst diyince birde cnmn şuan unutm sezeryanla mi aldılar seni
Biz de haziran-temmuz gibi almanya'ya kadar arabayla gidecektik sözde, eşimin oğlunu da alıp dönecektik. Sonra bil bakalım ne olduValla bende kaç aydır tatil derdine düştümeşimle bir çıkardık egeyi gezmeli vs vs. Yurtiçi yurtdışı. Bakalım Eylül gibi ayarlayacagim ama mutlaka
Kısmet diyelimBiz de haziran-temmuz gibi almanya'ya kadar arabayla gidecektik sözde, eşimin oğlunu da alıp dönecektik. Sonra bil bakalım ne oldu
Midenin olduğu yer ayak dayanmadığı sürece yumuşak boş gibi oluyor canım bazen ayaklarını totosunu dayıyorKızlar bir şey soracağım. Karnımda midemin olduğu yerde yumuşaklık var, bebişin oldugu yer yani daha asagilar daha sert. Hepimizin mi böyle acaba ? Yeni farkettim ben
Sancı yok canımcım kalp atışları da normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?