- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.741
O zaman gidince sorayım bklm ne dickler cnmBenim gittiğim hastanede öyle riskli gebelik diye bölüm yok canım doktorların ilgi alanları farklı oluyor. Sen gitmek istediğin hastaneyi seç ordaki doktorlara bak hangisi riskli gebelikle ilgiliyse ona git bence
Benim tarlusal kullandığım da kanda negatif çıkmıştı.saglicakla alın bebisinizi kucağınıza inşallah bizde sağlıcakla kavuşuruzTarlusal kullandigim icin drun biri beni korkuttu. Kurtaj yapmaya kalkti. Dru hemen degistirdim. Son adet tarihi yoksa ultrasonda gebelik kesesi takip ediliyor. Benimde sizinle ayni oldu. Tarlusal kullandim reglim gelmedi. Suan 34+5 haftaligim. Ultrason ölçümlerine gore hesaplanıyor en bastan beri. Hayırlı olsun bebişin. Bende pkosluyum.
Dogum şekli hiç önemli değil, yazan da olmuş devlette normal doğuma zorluyorlar. 4100 gr doğum yaptı geçen sene bir yakınım çok çok zor olmuş. Direkt sezaryen olsa güle oynaya gidecekti belki doğuma resmen travma oldu kizcagiza. Bende normal istiyorum mesela gönlümden geçen o ama olmazsa da çok önemli mi valla hiç değil. Senin de sağlığın önemli çünkü. Sezaryen planlanır güle oynaya gider bebisine kavuşursunAh canm bnim ya çok teşekkür ederim nasl içimi rahatlattın
İyi geldinDogum şekli hiç önemli değil, yazan da olmuş devlette normal doğuma zorluyorlar. 4100 gr doğum yaptı geçen sene bir yakınım çok çok zor olmuş. Direkt sezaryen olsa güle oynaya gidecekti belki doğuma resmen travma oldu kizcagiza. Bende normal istiyorum mesela gönlümden geçen o ama olmazsa da çok önemli mi valla hiç değil. Senin de sağlığın önemli çünkü. Sezaryen planlanır güle oynaya gider bebisine kavuşursun
Bu grubu çok seviyorum valla. Bana da herkes iyi geliyorİyi geldincok teşekkür ederim cnm
Ay o DuyguCamları sildim şimdi Ankara yağmurları haberlere düştü Allah yüzüme bakar da daha yağmaz umarım
Kesinlikle bnde canm insan aynı durumda olduğu kişilerden destek alınca gerçekten iyi hissediyorBu grubu çok seviyorum valla. Bana da herkes iyi geliyorbilinmezlik içinde birbirimize yol gostermeye çalışıyoruz. Herkes iyi ki var
Bence normale al ihtiyaç olursa yönlendirirler seniBu hafta inşallah birde özele gitmeyi düşünüyorum bklm ne dick canmn sadece bilmediğim ozelin riskli gebelik bölümünden mi sıra alinir yokda normal polikiniktenmi
AA devlet mi söyledi sezeryan diye anladım yine de haber bekliyorum senden en azından normal doğum şansımiz varken denemeliyiz benceTabiki mutlaka haber veririm cnm bnim bu hafta birde özele gidecem ordan da söylerim sana
Öle yapm cnm dediğin gibiBence normale al ihtiyaç olursa yönlendirirler seni
Evdt cnm Sakarya daym eğitim araştırma hastanesi riskli gebelik bölümünden dedilerAA devlet mi söyledi sezeryan diye anladım yine de haber bekliyorum senden en azından normal doğum şansımiz varken denemeliyiz bence
Umuttepe de(Kocaeli) epidural normal doğum yaptırmaya başlamışlar ücretsiz, olur da normal olursa bilgin olsun canımEvdt cnm Sakarya daym eğitim araştırma hastanesi riskli gebelik bölümünden dediler
Aaa gerçektenmi normal olursa oraya yetiştirmiyimUmuttepe de(Kocaeli) epidural normal doğum yaptırmaya başlamışlar ücretsiz, olur da normal olursa bilgin olsun canım
Ben Kocaeli'de üniversite okudum canım bildiğim bir bölge aslında çok uzak değil. İlçelerinden doğuma oraya gidenler olduğunu duydum. İlla sezaryen deniyorsa ama bence hiç zorlama. Doktorlara güvenmek lazım. Bende çok çok özel durumlar için birkaç görüş aliyorum mesela göğsümde solid kist görüldü iki hafta önce aile öyküsü de olduğu için hem ozelde bir profa hemde devlette meme ile ilgilenen ayrı bir doktora göründüm. İkisi de benzer şeyler söyledi süreci de aynı söylediler ve daha başka bir görüş alma gereksinimi duymadım. Söyledikleri süreçte ilerleyecegim.Aaa gerçektenmi normal olursa oraya yetiştirmiyim
Bnde görüş alym özelde inşallah gerek kalmaz sanda cok geçmiş olsunBen Kocaeli'de üniversite okudum canım bildiğim bir bölge aslında çok uzak değil. İlçelerinden doğuma oraya gidenler olduğunu duydum. İlla sezaryen deniyorsa ama bence hiç zorlama. Doktorlara güvenmek lazım. Bende çok çok özel durumlar için birkaç görüş aliyorum mesela göğsümde solid kist görüldü iki hafta önce aile öyküsü de olduğu için hem ozelde bir profa hemde devlette meme ile ilgilenen ayrı bir doktora göründüm. İkisi de benzer şeyler söyledi süreci de aynı söylediler ve daha başka bir görüş alma gereksinimi duymadım. Söyledikleri süreçte ilerleyecegim.
Sağ ol canım, oldukça eğlenceliydi. Dönüşte temizlik yapmak istemedi canım ama yaptım. Kaldı 16 gün çünküGüzel olmuş, eğlendiysen ne mutlusu sicaklar son aya değilde 6-7 ayimiza denk gelseydi bende bir babymoon isterdim açıkçası
Ay cam mi sildin maşallah bu ne enerji ya benim camlari yagmur siliyor dermisimCamları sildim şimdi Ankara yağmurları haberlere düştü Allah yüzüme bakar da daha yağmaz umarım
Şeker de tansiyon da bebek için de anne için de riskli canım. Araştır bak. Yine de Farklı doktor görüşü almanı tavsiye ederim. Bana tansiyon için sezeryan dediğinde perinatoloğa da yönlendirdi emin olmam için. Sana demediler mi?Sezeryandan degil bu gebelik şekeri bebeğe Bir zararı olurmu onun için cok korkuyorum
Ben sıkılıyorum ya hareket etmeyince acayip yumusadim zaten yürüyüş yetmiyor benceAy cam mi sildin maşallah bu ne enerji ya benim camlari yagmur siliyor dermisim
Heh tek olmayayım ya hep birlikte temizlik yapalım bebislere evimizi hazırlayalım. Ellerine sağlıkSağ ol canım, oldukça eğlenceliydi. Dönüşte temizlik yapmak istemedi canım ama yaptım. Kaldı 16 gün çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?