2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Valla bende kaç aydır tatil derdine düştüm eşimle bir çıkardık egeyi gezmeli vs vs. Yurtiçi yurtdışı. Bakalım Eylül gibi ayarlayacagim ama mutlaka
Çok kötüyüm. Instagram keşfette ahtapotlu subyeli kalamarli uzolu masalara Türkiyede iki kahve parasi verip kalkmalari inanilmaz canımı sıkıyor.

Son düzenleme:
Kizlar bn gldim hastaneyr sezeryan dediler bebeğin suyuda fazla dedi önde cok gidiyo doğum da bebeğe cok sknti olur dedi bn bunu nasl dengeliycm bu saaten sonra
Ya çok geçmiş olsun korkma bak kilosu iyi maşallah zamanında geliyor minnak korkma korkutma kendini balım

Isten gucten sıkıldığım bir gun canima tak etti ve her gun gelecek bir yardimci ayarladim bir gün.. 2 sene boyunca elimi ne suya ne sabuna soktum..her sey cok guzel gibiydi. Sonra ev bana ait degilmis gibi hissetmeye başladım. Ablaya yol verdikten sonra haftada 1 gun temizlikci alırım diyordum. 1yili gecti toplamda 3 kere falan almışımdır. Eve simdi girecek yabanci kimseye tahammulum yok

Valla bende kaç aydır tatil derdine düştüm eşimle bir çıkardık egeyi gezmeli vs vs. Yurtiçi yurtdışı. Bakalım Eylül gibi ayarlayacagim ama mutlaka
Kaşta her sene duzenli gittgmiz villanin sahibi mesaj atmis. Eski musterilerimize yuzde 20 indirimli diye. Eylulde musait tarihleri de atmis bir de aklim celinmedi degil ama nasil olur hic bilmiyorum

Benim ilk oğlumda sezeryandı buda öyle oldu bu arada boyunu yanlış demişim bugün söylediler 48 cm net dedi bende valla bir 50 cm bir 34.5 bir 48 cm valla beynim döndü yahu
Kuzucum o zaman yanlis olcmustur. Sen 34 te dogum yaptin simdi 48 50 52ler tam vaktinde dogan bebeklerin boyu ancak oluyor. Nerde baksan 6 hafta erken dogdu kızın. Daha kucuk olmasi normal bence. Kac dogdu boyu bu arada?

Cok şükür.. alip eve gitmeye az kaldi insallah

Bende öyleyim ya işte yardımcıyı geçtim kayınvalidemi dahi istemiyorum. Sürekli teklif ediyor herkes kendi eviyle ilgilensin kafasındayim. Yıllarca çalıştım eşimle yaptık hep temizliği. Kafama göre takilmak hoşuma gidiyor sanırım artı eksi olayı da bende bu

Kaşta her sene duzenli gittgmiz villanin sahibi mesaj atmis. Eski musterilerimize yuzde 20 indirimli diye. Eylulde musait tarihleri de atmis bir de aklim celinmedi degil ama nasil olur hic bilmiyorum
Eylül'de gidilir aslında kuzum ya bizde her sene mutlaka bir kaş kalkan yaparız en çok onu özleyeceğim bu yıl

Kucağına almana kokusunu cekmene çok sevindim kuzum ya binlerce şükür olsun. Merak etme leke de düzelip gidecek içiniz ferah olsun. Biraz zorlu oldu senin için süreç farkındayım ama bitecek merak etme inşallah sende bebiş de çok daha iyi olacaksiniz

Cok
Çok şükür ya kucağına almana cok sevindm canm lekede gidecek inşallah güzel günler sizi bekliyor

Canım çok şükür daha da iyi olacak inşallah
Gelişimini anne karnında değil kövezde tamamlayacak sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…