- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.781
Ayy ne guzel bir sloganYavaş yavaş bitiricez canım. Hergün bir yeri derken bir bakmışız birgün her yeri
Çok kötüyüm. Instagram keşfette ahtapotlu subyeli kalamarli uzolu masalara Türkiyede iki kahve parasi verip kalkmalari inanilmaz canımı sıkıyor.Valla bende kaç aydır tatil derdine düştümeşimle bir çıkardık egeyi gezmeli vs vs. Yurtiçi yurtdışı. Bakalım Eylül gibi ayarlayacagim ama mutlaka
Ya çok geçmiş olsun korkma bak kilosu iyi maşallah zamanında geliyor minnak korkma korkutma kendini balımKizlar bn gldim hastaneyr sezeryan dedilerbebeğin suyuda fazla dedi önde cok gidiyo doğum da bebeğe cok sknti olur dedi bn bunu nasl dengeliycm bu saaten sonra
Isten gucten sıkıldığım bir gun canima tak etti ve her gun gelecek bir yardimci ayarladim bir gün.. 2 sene boyunca elimi ne suya ne sabuna soktum..her sey cok guzel gibiydi. Sonra ev bana ait degilmis gibi hissetmeye başladım. Ablaya yol verdikten sonra haftada 1 gun temizlikci alırım diyordum. 1yili gecti toplamda 3 kere falan almışımdır. Eve simdi girecek yabanci kimseye tahammulum yokManzaramiz güzel olsun dedik evin içi cam dolu mübarek boydan boya.(15. Kat) Yardımcı bulmak bile imkansız benim evde mecburen eşimle bana kaldi iş ama ben zaten yardimci işini de sevmiyorum baştan savma gibi oluyor yapılan işler
Kaşta her sene duzenli gittgmiz villanin sahibi mesaj atmis. Eski musterilerimize yuzde 20 indirimli diye. Eylulde musait tarihleri de atmis bir deValla bende kaç aydır tatil derdine düştümeşimle bir çıkardık egeyi gezmeli vs vs. Yurtiçi yurtdışı. Bakalım Eylül gibi ayarlayacagim ama mutlaka
Benim oyle degil canim.. top gibi her yeri esit. Bazen esit derece de sertlesiyor. Bazen esit yumusak oluyorKızlar bir şey soracağım. Karnımda midemin olduğu yerde yumuşaklık var, bebişin oldugu yer yani daha asagilar daha sert. Hepimizin mi böyle acaba ? Yeni farkettim ben
Belki asagi düşmüştür dogum yakindirO hareket ettiği yerdeki çıkıntılarının sertliği bence canım o bende de var. Midemin olduğu nokta şuan inanılmaz yumuşakbir garip
Kuzucum o zaman yanlis olcmustur. Sen 34 te dogum yaptin simdi 48 50 52ler tam vaktinde dogan bebeklerin boyu ancak oluyor. Nerde baksan 6 hafta erken dogdu kızın. Daha kucuk olmasi normal bence. Kac dogdu boyu bu arada?Benim ilk oğlumda sezeryandı buda öyle oldu bu arada boyunu yanlış demişim bugün söylediler 48 cm net dedi bende valla bir 50 cm bir 34.5 bir 48 cm valla beynim döndü yahu
Ay biraz rahatladım di mi orası boş gibiMidenin olduğu yer ayak dayanmadığı sürece yumuşak boş gibi oluyor canım bazen ayaklarını totosunu dayıyor
Cok şükür.. alip eve gitmeye az kaldi insallahKucağıma aldım bugün çok şükür çıktı solunumları herşeyi ciğerindeki leke düzelmiyor dendi ama antibiyotiği keseceklermiş 2 gün sonra ama çok sağlıklı gördüm yavrumu sarıldım bugün çok güzeldi miss gibi kokuyordu çok duygusalım yabir süre daha burada olacak dedi sonra 2. Düzeye alıcaz emzirmeye başlarsın dedi artık düzenli çağırırız 1. Düzeydede yanında olursun dedi ama gene ay sonuna kadar kalacak gibi duruyormuş bana dua eden herkse iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun sizede bol bol dua ediyorum birde size yaşadığım bir olayı anlatıcam bugün şu sıralar tuhaf derecede Allahtan yaşadığım şeyler bir şeyle beyan oluyor ve korkmaya başladım desem yalan değil hatta bugün rüyamda çığlık atarak uyandım eşim bile korktu töbe Ya Rabbim neyse kızımı kucağıma aldıktan sonra ayetel kürsi okuyayım dedi dua niyetiyle okunur bazen dilim tutuldu bir anda içimden isteksiz bir şekilde Ya Şafi Ya Allah Ya Rahman mı öyle birşey dedim kızım rahatladı bir sürede okumaya devam ettim bunu herşey Allahtan ama tuhaf hissettim bir şey daha yaşadım saat tam 10da eşim pat yanıma geldi kalk nisaya gidiyoruz dedi bir uyandım ama hala gerçek sanıyorum bir girdim oturma odasına eşim uyuyor nisanın yanına gidince öğrendim göbeğindeki katateri solunum cihazını çekip çıkarmış hemde saat 10da Herşey Allahtan diyiyorum ama genede yanlız kalmaktan korkar oldum ne yalan diyim eşimin işi çıktı anne gelsene dedim çağırdım yanlız kalmaya korkar oldum vallahi
Bizde gideriz kız ne olacakÇok kötüyüm. Instagram keşfette ahtapotlu subyeli kalamarli uzolu masalara Türkiyede iki kahve parasi verip kalkmalari inanilmaz canımı sıkıyor.
Bende öyleyim ya işte yardımcıyı geçtim kayınvalidemi dahi istemiyorum. Sürekli teklif ediyor herkes kendi eviyle ilgilensin kafasındayim. Yıllarca çalıştım eşimle yaptık hep temizliği. Kafama göre takilmak hoşuma gidiyor sanırım artı eksi olayı da bende buIsten gucten sıkıldığım bir gun canima tak etti ve her gun gelecek bir yardimci ayarladim bir gün.. 2 sene boyunca elimi ne suya ne sabuna soktum..her sey cok guzel gibiydi. Sonra ev bana ait degilmis gibi hissetmeye başladım. Ablaya yol verdikten sonra haftada 1 gun temizlikci alırım diyordum. 1yili gecti toplamda 3 kere falan almışımdır. Eve simdi girecek yabanci kimseye tahammulum yok
Eylül'de gidilir aslında kuzum ya bizde her sene mutlaka bir kaş kalkan yaparız en çok onu özleyeceğim bu yılKaşta her sene duzenli gittgmiz villanin sahibi mesaj atmis. Eski musterilerimize yuzde 20 indirimli diye. Eylulde musait tarihleri de atmis bir deaklim celinmedi degil ama nasil olur hic bilmiyorum
Ne bileyim hiç karnı düşmüş birini de görmedim netten baktım anlamadım. Temizlik perileri de geldi malum doğum yakın mı kiBelki asagi düşmüştür dogum yakindir
Kucağına almana kokusunu cekmene çok sevindim kuzum yaKucağıma aldım bugün çok şükür çıktı solunumları herşeyi ciğerindeki leke düzelmiyor dendi ama antibiyotiği keseceklermiş 2 gün sonra ama çok sağlıklı gördüm yavrumu sarıldım bugün çok güzeldi miss gibi kokuyordu çok duygusalım yabir süre daha burada olacak dedi sonra 2. Düzeye alıcaz emzirmeye başlarsın dedi artık düzenli çağırırız 1. Düzeydede yanında olursun dedi ama gene ay sonuna kadar kalacak gibi duruyormuş bana dua eden herkse iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun sizede bol bol dua ediyorum birde size yaşadığım bir olayı anlatıcam bugün şu sıralar tuhaf derecede Allahtan yaşadığım şeyler bir şeyle beyan oluyor ve korkmaya başladım desem yalan değil hatta bugün rüyamda çığlık atarak uyandım eşim bile korktu töbe Ya Rabbim neyse kızımı kucağıma aldıktan sonra ayetel kürsi okuyayım dedi dua niyetiyle okunur bazen dilim tutuldu bir anda içimden isteksiz bir şekilde Ya Şafi Ya Allah Ya Rahman mı öyle birşey dedim kızım rahatladı bir sürede okumaya devam ettim bunu herşey Allahtan ama tuhaf hissettim bir şey daha yaşadım saat tam 10da eşim pat yanıma geldi kalk nisaya gidiyoruz dedi bir uyandım ama hala gerçek sanıyorum bir girdim oturma odasına eşim uyuyor nisanın yanına gidince öğrendim göbeğindeki katateri solunum cihazını çekip çıkarmış hemde saat 10da Herşey Allahtan diyiyorum ama genede yanlız kalmaktan korkar oldum ne yalan diyim eşimin işi çıktı anne gelsene dedim çağırdım yanlız kalmaya korkar oldum vallahi
Evim 5+1 kuzum salon hariç tüm camları da sildim valla bugün yavaş yavas. Salonu kocama kitleyecegim o iş biraz riskli geldi bana. Arasta gibi düşünüyorum bende başlayınca gerisi geliyormuşAyy ne guzel bir sloganumut dolu.. tam inanacak gibi oluyorum. Ama asla oyle olamadigi aklima geliyor
Sezeryan degilde doğum sonrası şeker bebeğe zarari olur dediler çok korktum onaYa çok geçmiş olsun korkma bak kilosu iyi maşallah zamanında geliyor minnak korkma korkutma kendini balım
Artık aşağıdalarAy biraz rahatladım di mi orası boş gibi
CokKucağına almana kokusunu cekmene çok sevindim kuzum yabinlerce şükür olsun. Merak etme leke de düzelip gidecek içiniz ferah olsun. Biraz zorlu oldu senin için süreç farkındayım ama bitecek merak etme inşallah sende bebiş de çok daha iyi olacaksiniz
Çok şükür ya kucağına almana cok sevindm canm lekede gidecek inşallah güzel günler sizi bekliyorKucağıma aldım bugün çok şükür çıktı solunumları herşeyi ciğerindeki leke düzelmiyor dendi ama antibiyotiği keseceklermiş 2 gün sonra ama çok sağlıklı gördüm yavrumu sarıldım bugün çok güzeldi miss gibi kokuyordu çok duygusalım yabir süre daha burada olacak dedi sonra 2. Düzeye alıcaz emzirmeye başlarsın dedi artık düzenli çağırırız 1. Düzeydede yanında olursun dedi ama gene ay sonuna kadar kalacak gibi duruyormuş bana dua eden herkse iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun sizede bol bol dua ediyorum birde size yaşadığım bir olayı anlatıcam bugün şu sıralar tuhaf derecede Allahtan yaşadığım şeyler bir şeyle beyan oluyor ve korkmaya başladım desem yalan değil hatta bugün rüyamda çığlık atarak uyandım eşim bile korktu töbe Ya Rabbim neyse kızımı kucağıma aldıktan sonra ayetel kürsi okuyayım dedi dua niyetiyle okunur bazen dilim tutuldu bir anda içimden isteksiz bir şekilde Ya Şafi Ya Allah Ya Rahman mı öyle birşey dedim kızım rahatladı bir sürede okumaya devam ettim bunu herşey Allahtan ama tuhaf hissettim bir şey daha yaşadım saat tam 10da eşim pat yanıma geldi kalk nisaya gidiyoruz dedi bir uyandım ama hala gerçek sanıyorum bir girdim oturma odasına eşim uyuyor nisanın yanına gidince öğrendim göbeğindeki katateri solunum cihazını çekip çıkarmış hemde saat 10da Herşey Allahtan diyiyorum ama genede yanlız kalmaktan korkar oldum ne yalan diyim eşimin işi çıktı anne gelsene dedim çağırdım yanlız kalmaya korkar oldum vallahi
Canım çok şükür daha da iyi olacak inşallahKucağıma aldım bugün çok şükür çıktı solunumları herşeyi ciğerindeki leke düzelmiyor dendi ama antibiyotiği keseceklermiş 2 gün sonra ama çok sağlıklı gördüm yavrumu sarıldım bugün çok güzeldi miss gibi kokuyordu çok duygusalım yabir süre daha burada olacak dedi sonra 2. Düzeye alıcaz emzirmeye başlarsın dedi artık düzenli çağırırız 1. Düzeydede yanında olursun dedi ama gene ay sonuna kadar kalacak gibi duruyormuş bana dua eden herkse iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun sizede bol bol dua ediyorum birde size yaşadığım bir olayı anlatıcam bugün şu sıralar tuhaf derecede Allahtan yaşadığım şeyler bir şeyle beyan oluyor ve korkmaya başladım desem yalan değil hatta bugün rüyamda çığlık atarak uyandım eşim bile korktu töbe Ya Rabbim neyse kızımı kucağıma aldıktan sonra ayetel kürsi okuyayım dedi dua niyetiyle okunur bazen dilim tutuldu bir anda içimden isteksiz bir şekilde Ya Şafi Ya Allah Ya Rahman mı öyle birşey dedim kızım rahatladı bir sürede okumaya devam ettim bunu herşey Allahtan ama tuhaf hissettim bir şey daha yaşadım saat tam 10da eşim pat yanıma geldi kalk nisaya gidiyoruz dedi bir uyandım ama hala gerçek sanıyorum bir girdim oturma odasına eşim uyuyor nisanın yanına gidince öğrendim göbeğindeki katateri solunum cihazını çekip çıkarmış hemde saat 10da Herşey Allahtan diyiyorum ama genede yanlız kalmaktan korkar oldum ne yalan diyim eşimin işi çıktı anne gelsene dedim çağırdım yanlız kalmaya korkar oldum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?