2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canımm Allaha şükür kavuşmuşsunuz yavrunla amin inşallah canımm sağlıcakla hepimiz kavuşalım inşallah

Canımm karpuz ve salatalık tüket bol bol , benim de bir süredir suyum takipte, hatta geçen günlerde tamamen bitti ama yeniden oluştu , doktorum önermişti inşallah sana da faydası olur
Bana da aynı şeyi söylediler suyum azalmış 3 günde bir nst çekilmemi suyumu kontrol etmemi söylediler siz kaçıncı haftadasiniz

Bana bol bol marulla karpuzun beyaz kısmını ye dedi doktor artik nasıl su yapacaksa bilmiyorum
Karpuzun beyaz kismi var ya bir mucize. Ben 2 degil 3 kasik yesem gaz sancisi gibi korkunc bir sanciyla cikariyordum. Safra kesemde taş vardi. Suan hic sancim yok. Karpuzun beyaz yerini çat çut yedim. Müthiş bi mucize. Safra tasini hic bir sey eritmez normalde biliyosunuz.

Annemde de var safra taşı söyliyim o da yapsın inşallah şifa olur ya ilk defa duydum canım sağol

Gözün aydın cok geçmiş olsun inşallah iyisinizdir

İyi akşamlar hayırlı olsun
benimde suyum azalmış 3 günde 1 nst ye girmemi söyledi. Suyunuzun ölçüsünü biliyor musunuz

Epikriz raporunda sadece YETERLİ olarak belirtmiş benimkinde her gittiğimde. Hani ne kadardır vs bende bilmiyorum

Bana da aynı şeyi söylediler suyum azalmış 3 günde bir nst çekilmemi suyumu kontrol etmemi söylediler siz kaçıncı haftadasiniz

Bana bol bol marulla karpuzun beyaz kısmını ye dedi doktor artik nasıl su yapacaksa bilmiyorum
Ben de hiç bilmiyorum ölçüsünü falan hiç söylemedi son gittiğimde iyi demişti, arkadaşımı erken doğuma alacaktı doktor suyu azaldığı için her gün havuç suyu tüketti ve suyu çoğalmıştı 40+ da doğum yaptı normal doğum, herkeste ise yarar mı bilmiyorum ama havuç suyunu bir araştırın isterseniz. Tabi şekeriniz vs yoksa.

Bakiyorum 10-7 nabzim biraz yuksek 90-100

nabzım benimde yüksek ya 100-120 lere cıkıyor bazen nefes nefese kalıyorum

Ayy işte ben. Çarpıntı yapıyor hemen anlıyorum. Neden acaba
Kızlar bende de çarpıntı ritim bozukluğu var maalesef ve bazen o kadar ritim fazlası oluyor ki çok halsiz yorgun oluyorum Doktor idare edeceğimizi söyledi ilaç da vermediler yapacak bir şey yok bir şekilde idare ediyorum. Ama çok net olarak midem çok dolu olduğu zaman hepsi iki katına çıkıyor. Mide yanması yapacak şeyler yediğim zaman daha kötü oluyorum son zamanlarda meyve sebze ağırlıklı besleniyorum ekmek az ya da tam buğday yiyorum genellikle o çok fark ettirdi size de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…