- 11 Kasım 2023
- 704
- 1.393
- 33
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.781
Canımm Allaha şükür kavuşmuşsunuz yavrunlaHepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlakaAllah'ım hepinize sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Allah kolay doğum nssip etsin inşallah inşallah hepinize
Bana da aynı şeyi söylediler suyum azalmış 3 günde bir nst çekilmemi suyumu kontrol etmemi söylediler siz kaçıncı haftadasiniz
Dr nasılsın arttırabilirm dedim , suyu bebek kendi üretiyor demisti , (size.söylen yiyecekleri de tuketirim) siz kac haftalık sinizBana bol bol marulla karpuzun beyaz kısmını ye dedi doktor artik nasıl su yapacaksa bilmiyorum
Maalesef bilmiyorum.İyi akşamlar hayırlı olsun
benimde suyum azalmış 3 günde 1 nst ye girmemi söyledi. Suyunuzun ölçüsünü biliyor musunuz
Karpuzun beyaz kismi var ya bir mucize. Ben 2 degil 3 kasik yesem gaz sancisi gibi korkunc bir sanciyla cikariyordum. Safra kesemde taş vardi. Suan hic sancim yok. Karpuzun beyaz yerini çat çut yedim. Müthiş bi mucize. Safra tasini hic bir sey eritmez normalde biliyosunuz.Bana bol bol marulla karpuzun beyaz kısmını ye dedi doktor artik nasıl su yapacaksa bilmiyorum
Bende havuç suyunu duymuştum arttırıcı etkisi olduğunu doktora danisabilirsin. İnşallah faydası olurBana bol bol marulla karpuzun beyaz kısmını ye dedi doktor artik nasıl su yapacaksa bilmiyorum
Annemde de var safra taşı söyliyim o da yapsın inşallah şifa olur ya ilk defa duydum canım sağolKarpuzun beyaz kismi var ya bir mucize. Ben 2 degil 3 kasik yesem gaz sancisi gibi korkunc bir sanciyla cikariyordum. Safra kesemde taş vardi. Suan hic sancim yok. Karpuzun beyaz yerini çat çut yedim. Müthiş bi mucize. Safra tasini hic bir sey eritmez normalde biliyosunuz.
Amin canım hepimizin inşaallahDoğumun da öyle güzel olsun inşallah canım
Blenderda cekip suyunu içsin. Tüketebiliyosa tansiyon sorunu yoksa her zaman değil arada limon da sıksınAnnemde de var safra taşı söyliyim o da yapsın inşallah şifa olur ya ilk defa duydum canım sağol
Yüksek tansiyonu var iyi bile gelir limonS
Blenderda cekip suyunu içsin. Tüketebiliyosa tansiyon sorunu yoksa her zaman değil arada limon da sıksın
Gözün aydın cok geçmiş olsun inşallah iyisinizdirHepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlakaAllah'ım hepinize sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Allah kolay doğum nssip etsin inşallah inşallah hepinize
Ayy işte ben. Çarpıntı yapıyor hemen anlıyorum. Neden acabanabzım benimde yüksek ya 100-120 lere cıkıyor bazen nefes nefese kalıyorum
Bebek baski yapiyor ve kan hacmimiz artik cok artti. Yan yatmaya özen gösterelim. Atar damarlara cok baski oluyorAyy işte ben. Çarpıntı yapıyor hemen anlıyorum. Neden acaba
İyi akşamlar hayırlı olsun
benimde suyum azalmış 3 günde 1 nst ye girmemi söyledi. Suyunuzun ölçüsünü biliyor musunuz
Epikriz raporunda sadece YETERLİ olarak belirtmiş benimkinde her gittiğimde. Hani ne kadardır vs bende bilmiyorum
Bana da aynı şeyi söylediler suyum azalmış 3 günde bir nst çekilmemi suyumu kontrol etmemi söylediler siz kaçıncı haftadasiniz
Ben de hiç bilmiyorum ölçüsünü falan hiç söylemedi son gittiğimde iyi demişti, arkadaşımı erken doğuma alacaktı doktor suyu azaldığı için her gün havuç suyu tüketti ve suyu çoğalmıştı 40+ da doğum yaptı normal doğum, herkeste ise yarar mı bilmiyorum ama havuç suyunu bir araştırın isterseniz. Tabi şekeriniz vs yoksa.Bana bol bol marulla karpuzun beyaz kısmını ye dedi doktor artik nasıl su yapacaksa bilmiyorum
Bakiyorum 10-7 nabzim biraz yuksek 90-100
nabzım benimde yüksek ya 100-120 lere cıkıyor bazen nefes nefese kalıyorum
Kızlar bende de çarpıntı ritim bozukluğu var maalesef ve bazen o kadar ritim fazlası oluyor ki çok halsiz yorgun oluyorum Doktor idare edeceğimizi söyledi ilaç da vermediler yapacak bir şey yok bir şekilde idare ediyorum. Ama çok net olarak midem çok dolu olduğu zaman hepsi iki katına çıkıyor. Mide yanması yapacak şeyler yediğim zaman daha kötü oluyorum son zamanlarda meyve sebze ağırlıklı besleniyorum ekmek az ya da tam buğday yiyorum genellikle o çok fark ettirdi size de tavsiye ederim.Ayy işte ben. Çarpıntı yapıyor hemen anlıyorum. Neden acaba
Caniimm çok geçmiş olsun gözün aydın inşallah iyisinizdirHepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin bazılarını okuymdm olursa kusura bakmayın lütfen
Çok şükür cnmCaniimm çok geçmiş olsun gözün aydın inşallah iyisinizdir
Daha iyi olacaksın canım benim iyi oldukça müsait oldukça yaz bizeÇok şükür cnmhadtsnedeyiz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?